Eski sevgilimden ayrıldım yıkıcı bir biçimde sonra ailem ailemin tanıdığı birisiyle görüşmemi istedi çocuk düzgün birisi eli yüzü de düzgün ama öyle hoşlantı falan yok şimdilik sorun şu onunla her mesajlaştığımda eski sevgilim geliyor aklıma onun sözlerine benzeyen bir cümle kurdumu içim yanıyor her mesajında onu arıyorum istemeden de olsa öyle özlüyorum ki onu nefret etmem gerekiyorken hem de 

hiç kimse onun kadar sıcak öpemeyecekmiş dokunamayacakmış gibi geliyor hiç kimse de onun sıcaklığını bulamayacağım gibi geliyor adet öncesi gerginlik yaşarken hep nazımı çekerdi hep bana nazlım derdi
kimseye anlatamıyorum onu özlediğimi aileme anlatsam beni asla anlamazlar çünkü eski sevgilim çok seviyesiz davrandı ailemin de hepsinden haberi oldu sen bu kadar gurursuz musun diyecekler şimdi görüştüğüm çocuğa da asla haksızlık yapmak istemiyorum umut da vermiyorum tanıma süreci bu diyorum ve gayet seviyeli bir diyalogumuz var herkesi her şeyi dengede tutmaya çalışırken ben mahvoluyorum bitiyorum ve özlüyorum

hiç kimse onun kadar sıcak öpemeyecekmiş dokunamayacakmış gibi geliyor hiç kimse de onun sıcaklığını bulamayacağım gibi geliyor adet öncesi gerginlik yaşarken hep nazımı çekerdi hep bana nazlım derdi