Onu hayatımdan çıkarmaya çalışırken başka birisi geldi..

buna gücüm yeter mi hiçç bilmiyorum birgün dayanamayıp atıp kendimi yolun ortasına hıçkıra hıçkıra ağlamaktan korkuyorum

niye sevdirdi ki bu kadar kendini nezleyken utana sıkıla burnumu silmeye çalışırken senin s...nü bile yerim :1: diyip sarılması sen bi hamile kal sırtımda taşırım seni ayaklarını yıkarım demesi ağzımdaki lokmayı sakızı alıp ağzına koyması kupasına çay doldurup önce sen iç çok üşüdün demesi annesinin yanında dizlerime uzanması anne ben bu kızı çok seviyorum demesi durup durup hınzırca beni seviyorsun dimi diye ikide bir sorması bunları da bereber izlediğimiz filimler hepsini görmemezlikten gelmeliyim Her gün uyanıp eski günlerdeki gibi sevgi dolu uzuuuun günaydın mesajı gelmiştir diye bir umut boşuna bakıyorum heyecanla telefonuma hiç gelmeyecek artık oysa ki neden neden bu kadar bağladı ki kendine beni onsuz bırakıp gidecekse neden yaptı bunları nasıl yeniden aşık olup birisiyle bunları yaşayabilirim içim acımadan aklıma o gelmeden :14::14:

bilmiyorum ki başarmak zorundayım çünkü o öldü yaşayan bir ölü benim için

birde sana yaptığı iğrençlikleri sana hakaretlerini yanlışlarını yaz bakalım..

Hala bir başkasını severken başka birini hayatına sokmak seni asla mutlu etmez
Bak kendin diyorsun mesajlarında onu görüyorum felan diye...
Kendine zaman ver.
Ailen istiyor diye de kalbinin ısınmadığı biriyle olma :34:

Siz işi tamamen duygusala bağlamışsınız arkadaşım.Sırf kendi canınızı yakmak için ve geçmişte güzel olanı hatırlamak için çaba sarf ediyorsunuz.
Sevgilim dediğiniz kişi ile 1 yıldır berabermişsiniz üstelik iğrençlikleri vardı diyorsunuz.İnan bana onu unuttuğunda şu anki haline kendin bile kızacak neden böyle yapmışım diyeceksin.Unutulmayacak biri değil merak etme sadece zaman ver kendine ve geçmişinde sadece iyileri değil adil ol ve sana yapılan haksızlıkları da hatırla derim.
Umarım çabuk atlatırsın.

Canım onunda ahını alma . Söyle ailene durumu , zorlamazlar
Azıcık zaman ver kendine bir nefes al .
Nasibinse bulur seni zaten

Eski sevgilimden ayrıldım yıkıcı bir biçimde sonra ailem ailemin tanıdığı birisiyle görüşmemi istedi çocuk düzgün birisi eli yüzü de düzgün ama öyle hoşlantı falan yok şimdilik sorun şu onunla her mesajlaştığımda eski sevgilim geliyor aklıma onun sözlerine benzeyen bir cümle kurdumu içim yanıyor her mesajında onu arıyorum istemeden de olsa öyle özlüyorum ki onu nefret etmem gerekiyorken hem de :14::14::14:
hiç kimse onun kadar sıcak öpemeyecekmiş dokunamayacakmış gibi geliyor hiç kimse de onun sıcaklığını bulamayacağım gibi geliyor adet öncesi gerginlik yaşarken hep nazımı çekerdi hep bana nazlım derdi :14: kimseye anlatamıyorum onu özlediğimi aileme anlatsam beni asla anlamazlar çünkü eski sevgilim çok seviyesiz davrandı ailemin de hepsinden haberi oldu sen bu kadar gurursuz musun diyecekler şimdi görüştüğüm çocuğa da asla haksızlık yapmak istemiyorum umut da vermiyorum tanıma süreci bu diyorum ve gayet seviyeli bir diyalogumuz var herkesi her şeyi dengede tutmaya çalışırken ben mahvoluyorum bitiyorum ve özlüyorum

seni çok iyi anlıyorum bende yasadım bunu... ne ağladım ne ağladım sorma yok bana şunu derdi bunu derdi. birini görürdüm aaa kesin o diye bakardım.. yani her konusmalrı herkezi ona benzetirdim... tekrar dönme şansımda yoktu... Ve ßeni sevdiğinide emindim ailem kimliğimi bile almıştı yanlş yaparım diye... o esnada bende kuzenim aracılığyla biiriyle konusmya basladım... gel zaman git zaman şuan ondan sonraa konustupm insanla yada bitanemleeeee nişanlıyım:) iyikide ailemi dinlemişim... o ßeni çok sewiOdu o bana askm nazlım vs diyordu diyodum yaa nişanLımdan gördüğüm sevgiymiş asıl sevgi:) zamanla anladım bunu.. sende anlıcaksın üzülme lütfen

o kadar sevdiğin insandan ayrılalı 1 ay olmuş, yeni biri olmaz ki canım. belki zaman geçce bu yeni insanla çok iyi anlaşacaksın, seveceksin ama şuanda olacağı varsa da olmaz.

görüşme, güzelce açıkla karşındakine...

sular durulunca görüşürsün ya da belki herşeyi bir anda unutturacak biri çıkar karşına...

şimdi sana eziyet, karşındakine de yazık olur

Back
X