• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu kaybetmek istemiyorum

4 ay evli kaldım görücü usuluydu :( sonrada hiç yasamadım taki buna kadar :( benim annemde dul ben hep annemin kızıyım derdim 30 senedir annem ayrı esinden ve evlenmedi hayatına kimseyi almadı ama ben annem gibi olamadım die aşkıma yenildim die acıdı canım

neden evlenmiyorsunuz:34:

kaybetmemk için evlilik dışı ilişkiye girip kendine veridğin değeri düşürmen kendini basit görmen daha zor bence... yapmışsın belki bi hata ama araya bi resmiyet girse güvenin olsa böyle sorunlarında olmazzz bence yapma böyle basit ilişki yaşayacagına hiç yaşama daha iii

:( ewet sanırım öylee

Erkek arkadaşınızı seviyor ve onunla beraber olmak istiyorsanız beraber olun ve keyfini yaşayın ama önce kafanızdaki ön yargılardan kurtulun,yoksa hem kendinize hem de ona eziyet edersiniz.
İkiniz de bir evlilik yaşamışsınız,çocuk değilsiniz,yetişkin insanlarsınız,ayrıca birbirinizi bu açıdan da tanımış olursunuz.
Bakdınız her şey yolunda evlenirsiniz..
Niye kendini teslim ettin,verdin gibi saçma sapan sorulara kendinizi maruz bırakmayın,ayrıca anneniz başka bir kişilik siz başka,o seveceği başka bir erkekle karşılaşmamış ve yaşamamış,normaldir.
Sizi seven ve sizin de sevdiğiniz bir erkek var hayatınızda,bunun kıymetini bilin ama size istemediğiniz hiç bir şeyi de yaşatmasına izin vermeyin.

ben bayanım gel evlenelim diyememki :( zamanında cok dile getirdi ben erken dedim sonrada sesi cıkmadı zaten bide bi kızı var :(

bazıları bana kızabilir ama sonrasını düşün ve kendini kullandırtma:34:

Erkek arkadaşınızı seviyor ve onunla beraber olmak istiyorsanız beraber olun ve keyfini yaşayın ama önce kafanızdaki ön yargılardan kurtulun,yoksa hem kendinize hem de ona eziyet edersiniz.
İkiniz de bir evlilik yaşamışsınız,çocuk değilsiniz,yetişkin insanlarsınız,ayrıca birbirinizi bu açıdan da tanımış olursunuz.
Bakdınız her şey yolunda evlenirsiniz..
Niye kendini teslim ettin,verdin gibi saçma sapan sorulara kendinizi maruz bırakmayın,ayrıca anneniz başka bir kişilik siz başka,o seveceği başka bir erkekle karşılaşmamış ve yaşamamış,normaldir.
Sizi seven ve sizin de sevdiğiniz bir erkek var hayatınızda,bunun kıymetini bilin ama size istemediğiniz hiç bir şeyi de yaşatmasına izin vermeyin.

bana hep dioki zorla hiç bişey yasamadık. daha önce yasadık simdi neden bu ön yargılar hiç yasaamamıs olsak haklısın dicem ama yasadık sende beni seviyorsun neden tek sorunumuz bu. daha önce yasanmıslık var die savunamıyorumki kendimi :(

seni sevip sevmediği konusunda kararsızsın bence ,madem yalvar yakar geri döndü sevdim de birlikte oldum dedi ,sende duygularını açık et ,bende seni istiiyorum seviyorum ama kendimi kötü hissediyorum de ,bize anlattığın gibi anlat ona da ..

bana hep dioki zorla hiç bişey yasamadık. daha önce yasadık simdi neden bu ön yargılar hiç yasaamamıs olsak haklısın dicem ama yasadık sende beni seviyorsun neden tek sorunumuz bu. daha önce yasanmıslık var die savunamıyorumki kendimi :(

peki sen ne istiyorsun?

birlikte olmadan önce mi evlenmek istiyordu:34:

ben bayanım gel evlenelim diyememki :( zamanında cok dile getirdi ben erken dedim sonrada sesi cıkmadı zaten bide bi kızı var :(

Evlenmek istemiyor musun şu an onunla ?

Hem evlenmek istemeyip hem de sevgili olarak, ama birlikte olmadan devam etmek mi istediğin tam olarak?

canm asıl mesele ne biliyomusun bu adam birlikte olmak istemediğindede yanında mı?

seni sevip sevmediği konusunda kararsızsın bence ,madem yalvar yakar geri döndü sevdim de birlikte oldum dedi ,sende duygularını açık et ,bende seni istiiyorum seviyorum ama kendimi kötü hissediyorum de ,bize anlattığın gibi anlat ona da ..

:( bunu benden duymayı cok istiyor ama yapamıyorummm

ne kadar zalimsin:20:. aşk insanı esnek yapar ama kız seni dinlersen seklini bozar. bence şeklini bozması yönünde değil düzeltmesi yönünde yorum yapalım

zalimlik denmez gerçekçilik denir buna, biriyle ya birlikte olursun ya da olmazsın oluyosan hık mık demezsin, olmıcam diyosanda oturur konuşursun adam bizim bu ilişki nereye gidiyo nolucaz ona göre bi yol haritası çizelim dersin, bu çok komplike bi problem değil yani ne dertler var burda

eğer evliliği yürütecek sevgiye,güvene sahipseniz hazırlıklara başlayın...ama sırf karşı tarafın isteğini meşru hale getirmek,kendinizi bu konuda üzmemek için evlenmeyin. :34:

:( bunu benden duymayı cok istiyor ama yapamıyorummm

nasıl yapamıosun seven erkek anlayışla karşılar istememeni çekinmeni sen onla birlikte olmak zorunda değilsin o seviyosa sabreder..birlikte ol yada olma demiyorum diyememde bana düşmez zaten ama istemiyosan sölee lütfenn eğer anlayış gösterirse zaten seviyodur:34:
ama yok göstermezse zaten amacı belliymiş deyip yoluna devam edersin

zalimlik denmez gerçekçilik denir buna, biriyle ya birlikte olursun ya da olmazsın oluyosan hık mık demezsin, olmıcam diyosanda oturur konuşursun adam bizim bu ilişki nereye gidiyo nolucaz ona göre bi yol haritası çizelim dersin, bu çok komplike bi problem değil yani ne dertler var burda

bu mümkün değil erkekten yol haritası istersen ozaman evlenme meraklısı diye kılıfta giydirebilir bu berbat bişey olsa gerek

Bence kullandırma kendini başta evlenelim diyordu da şimdi neden demiyor belki de tek ama cinsel olarak yaklaşmaktı evlilik konusunda ısrar edip gözünü boyadı istediğini de elde edince evliliği unuttu :50:
Eğer bir insan yaşanılanları konuşuyorsa korkacaksın zorla birşey yaşamadık ne demek yaşanmış yaşanmıştır bunu sana söylemeye hakkı yok. Bence onun evlenmeye de niyeti yok koy mesafeni bakalım ne yapacak.
Sen yüze duramıyorsun belli ki o da bunun farkında buna izin verme. Sen aç evlilik konusunu benim için artık zamanı geldi ailelerimiz tanışsın de bak bakalım tutumuna bence gidecektir!!!!

Back
X