Onu kaybetmek istemiyorum

bu mümkün değil erkekten yol haritası istersen ozaman evlenme meraklısı diye kılıfta giydirebilir bu berbat bişey olsa gerek

erkekleri çok güzel çözmüşsün o zaman şunuda bilirsinki evlenmeden tadını aldığı bişey için illede evlenelim diye tutturmaz, sen kendi geri çekersen kıymetli ve gizemli olursun

hayır madem bukadar derin bi ilişki ben istiyorum artık evlenmeyi ama o :(( sessiz sedasız konusu bile gelmio

Konuyu sen açmalısın bence, evlenelim demezsin de fikrini sorarsın, senin kafandaki soru işaretleri de cevaplanmış olur böylece..
Adam kaç kere açmış konuyu hep red cevabı almış bu sefer sıra sende bence.

bence size dönmesi yalvar yakar olması size aşık olduğunu göstermez. erkekler bizim acıma duygumuzun olduğunun farkında ve bunu kendi istekleri için zaman zaman kullanabiliyorlar. resmiyet olmadan kendinizi üzmemek için bence uzak durun. siz sevdiğiniz için birliktesiniz ama ondan emin değilsiniz emin olana kadar uzak kalmak mantıklı gibi bence. herşey gönlünüzce olsun

ben onu kaybetmemek için asla yapmam dedigim seyi yaptım onunla birlikte oldum... ben sevdigimi (herkes dahil buna) ailemde dahil kaybetmemek için canımdan gecebilecek kapasiteye sahibim :(

Birşey yapıyorsan arkasında duracaksın; pişman olacağın şeyi yapmayacaksın... Bu kadar basit bu. Düz mantık.

Yalnız; belki kırılacaksınız söylediğime ama ben bu forumda herkesi arkadaşım gibi görüyorum, doğru bildiğimden şaşmıyorum, bir arkadaşım gelip bana bunu söyleseydi aynısını ona da söylerdim.

Bir erkeği kaybetmemek icin onunla birlikte olan kadın kaybetmeye mahkumdur. 1-0 geriden başlar ilişkiye....

Ben de eşimi herşeyi silecek kadar cok seviyorum. Hastalık derecesinde bağlıyım ona. Ama onu kaybetmemek icin bazı prensiplerimden ödün vermem. Herşeyin bir sınırı var. Eğer sınırı aşarsam da pişman olmam.

Birşey yapıyorsan arkasında duracaksın; pişman olacağın şeyi yapmayacaksın... Bu kadar basit bu. Düz mantık.

Yalnız; belki kırılacaksınız söylediğime ama ben bu forumda herkesi arkadaşım gibi görüyorum, doğru bildiğimden şaşmıyorum, bir arkadaşım gelip bana bunu söyleseydi aynısını ona da söylerdim.

Bir erkeği kaybetmemek icin onunla birlikte olan kadın kaybetmeye mahkumdur. 1-0 geriden başlar ilişkiye....

Ben de eşimi herşeyi silecek kadar cok seviyorum. Hastalık derecesinde bağlıyım ona. Ama onu kaybetmemek icin bazı prensiplerimden ödün vermem. Herşeyin bir sınırı var. Eğer sınırı aşarsam da pişman olmam.

bende bu yola çıkacak bişey yazdım adım zalim oldu

Peki arkadaslar simdi cıkmam lazım kesinlikle birlikte olmıcam ve kaybetme pahasınada olsa sölücem bunu ona cıkan sonucuda size yazıcam..... Ara sıra gelip yazcam evde misafir cok siz görüşlerinizi esirgemeyin hepinize cok teşekkür ederim

Talışım sende onu seviyorsan ,istiyorsan beraber ol bu çok normal ama beni sevsin benden ayrılmasın diye cinsellik yaşamamalısın bence :34:
Ayrıca çok gençsin daha başından bir evlilik geçmiş 2.cisi için karşındakini biraz tanı iyice tart ondan sonra evlen sırf cinsellik var diye evlenme ...
Onun sana dönmesinin tek sebebi seninle yaşadığı cinsellikte olabilir,bunu anlamaya çalış iyice tanı karşındakini ve kendi hislerinide :26:

Peki arkadaslar simdi cıkmam lazım kesinlikle birlikte olmıcam ve kaybetme pahasınada olsa sölücem bunu ona cıkan sonucuda size yazıcam..... Ara sıra gelip yazcam evde misafir cok siz görüşlerinizi esirgemeyin hepinize cok teşekkür ederim

hoşçakal...bedenin kimsenin malı değil, sende kimsenin cariyesi değilsin unutma, birlikte olmak istersen olursun, istemezsende adama açık açık söylersin, erkekler açık açık söyleneni bile anlamıyolar çoğu zaman söylemezsen hiç bilemez yorumlayamaz

zalimlik denmez gerçekçilik denir buna, biriyle ya birlikte olursun ya da olmazsın oluyosan hık mık demezsin, olmıcam diyosanda oturur konuşursun adam bizim bu ilişki nereye gidiyo nolucaz ona göre bi yol haritası çizelim dersin, bu çok komplike bi problem değil yani ne dertler var burda

evet haklısın çünkü sen mantıklarınla hareket ediyosnun o ise kör kütük aşık ama adam acaba uçkuru içinmi birlikte diye kafası karışık. keşke başta birlikte ollmasaymış ama bence şimdi yapması gereken birlikte olmadan bu ilişkiyi devam ettirip evlilikle noktalandırması

hoşçakal...bedenin kimsenin malı değil, sende kimsenin cariyesi değilsin unutma, birlikte olmak istersen olursun, istemezsende adama açık açık söylersin, erkekler açık açık söyleneni bile anlamıyolar çoğu zaman söylemezsen hiç bilemez yorumlayamaz

bende bu yola çıkacak bişey yazdım adım zalim oldu
yok kız ben sadece aşağıdaki ilk yorumun için zalimce demiştim. yoksa aynı noktadayız:34:

yani sınırsız biz esnekliğin var, o zaman koyver gitsin

evet haklısın çünkü sen mantıklarınla hareket ediyosnun o ise kör kütük aşık ama adam acaba uçkuru içinmi birlikte diye kafası karışık. keşke başta birlikte ollmasaymış ama bence şimdi yapması gereken birlikte olmadan bu ilişkiyi devam ettirip evlilikle noktalandırması

güzelcim bizde kör kütük aşık olduk hatta kendi adıma hala öyleyim, 9.senesine girmiş bi ilişkiyi Allah nasip ederse Temmuzda evlilikle neticelendiricez, bendede libido var sevgilimdede, ama ben açık açık bu konuda çok tutucu olmadığımı ama evlenmeden olursa içimin rahat olmıcanı söyledim, oda bana bu konudaki kararı bayanın vereceğini ne karar verirsem ona uyacağını söyledi, seven adam seninle birlikte olmayıda bilir ama istemiyosan alnından öpmeyide bilir, hepinizi seviyorum kırıcı konuştuysam özür dilerim

güzelcim bizde kör kütük aşık olduk hatta kendi adıma hala öyleyim, 9.senesine girmiş bi ilişkiyi Allah nasip ederse Temmuzda evlilikle neticelendiricez, bendede libido var sevgilimdede, ama ben açık açık bu konuda çok tutucu olmadığımı ama evlenmeden olursa içimin rahat olmıcanı söyledim, oda bana bu konudaki kararı bayanın vereceğini ne karar verirsem ona uyacağını söyledi, seven adam seninle birlikte olmayıda bilir ama istemiyosan alnından öpmeyide bilir, hepinizi seviyorum kırıcı konuştuysam özür dilerim

en doğrusu:128::128::128::128:

bugün akşam bu konu yine gündeme gelecektir cünkü yarın ablamlara gidelim diye tutturdu sonucuda asikar bende gitmemek için elimden gelene yapcam hatta konuyu ben gündeme getiricem biticektir büyük ihtimalle cünkü tek kavgamız o oldu ona evlilik konusunu acamam cünkü yeterınce sıradanlaştıgımı hissediyorum bide o konuda sıradan olmak istemem eğer gercekten seviosa dediğiniz gibi o olmadanda olacaktır ama girişi nasıl yapımı ne diyecegimi bilemiyorum ama karar verdim kesinlikle birlikte olmıcam peki ya ne demeliyim

size şunu sölemeyi unuttum. dün bu konuda tartısırken dediki evlenince benimle birlikte olmıcakmısın ben anlamıyorumki seni. bende dedimki evliliğin getirdigi kurallar ve sartlar vardır suan ne sen benim kocamsın nede ben senin karınım bu dediğime sadece :) işareti yolladı

4 ay evli kaldım görücü usuluydu :( sonrada hiç yasamadım taki buna kadar :( benim annemde dul ben hep annemin kızıyım derdim 30 senedir annem ayrı esinden ve evlenmedi hayatına kimseyi almadı ama ben annem gibi olamadım die aşkıma yenildim die acıdı canım

sen 25 yaşındasın ama annen 30 yıldır ayrımı?

sen 25 yaşındasın ama annen 30 yıldır ayrımı?

ben 25 yasındayım annem 57 yasında ben yokken ayrıl barıs yasamaya baslamıslar barısmıslar ben olmusum ayrılmıslar dısardan bakılınca garip ama çok karısık bi durum ihanet vardı annem affetmemiş affetmiş sonra tamamen bitmiş

zor bir durum...
açık açık lafı dolandırmadan söylemelisin.
baktın adam seni o şey için yanında tutuyormuş sende önceden anlamış yol vermiş olursun.
evlilik lafınıda seni rahatlatmak amacıyla söylediğini düşündüm nedense.
çünkü bu iş hadi yapalım diye yapılmaz ki.
yeri vardır zamanı vardır duygusu vardır.

Back
X