Onu kendimden itiyorum

emin ol karısıyla ayrı yatıyorlardır ve birlikte olmuyorlardır :-) yakın zamanda da evliliğini bitirip seninle bir ömür yaşayıp gidecektir evet:-) 23 yaşında kendine bunu yedirebiliyorsan ve kendine bu kadar saygın yoksa helal olsun. kaç yıllık karısını seninle aldatan adam sana neler yapmaz ki.. izle ve gör
Benim evlenmem mumkun degil onunla bekar bile olsa

Siz bu adamı hiç kendi ortamınıza soktunuz mu? Arkadaşlarınızla filan tanıştırdınız mı? Ya da onun ortamına düzenli girdiniz mi? Bunları yapsanız zaten kendiniz soğuyacaksınız gibi hissediyorum. Başbaşayken herkes bir şekilde anlaşır. Ama birbirinizin hayatına ayak uyduramazsınız çok büyük yaş farkı var arada.Adamın andropozuyla sizin çözemediğim ruhsal bir eksikliğiniz aynı döneme gelmiş. Birbirinizi oyalıyorsunuz şuan sadece.
Gercekten katılıyorum her dediginize

Yahu o yaşta bi adamla ne bekliyosun evlilik mi hayal ediyosun ? Adam evliliğin bokunu çıkarmış saçma sapan heyacanlar arıyor sizinle flörtleşmek hoşuna gidiyor.bırakın ayrı odalarda kalıyorumları siz buna inanıyomusunz çatır çatır da beraber oluyodur karısıyla,okadar şeyinin derdine düşüp sizinle macera aradıgına göre.Hadi evli bir kadının eşiyle hörüşerek ona çoluğuna çocuğuna saygınız yok KENDİNİZE de mi yok .En son sevgiliniz aileler tanışıyodu 4 yaş vardı aranızda ondan ayrılınca boşluğa düşüp saçmalamışsınz ama toplayın kendinizi böyle giderse kendini kullandırdıp ağır bir tramva yaşamak zorunda kalabilirsiniz
Evlilik hayal etmiyorum aslında. Tabi ki ailesine saygım var ama suana kadar devam etmemin tek sebebi evliliginin kotu gitmesiyle bi ilgim olmaması. Benden oncede bu sekildeymis. Birlikte olmadıklarına ben de inanmıyorum keske dogruyu soyleyip isimi kolaylastırsa ama yeminler ediyor. Haklınız tamamen bosluga dusmemle alakalı yasadıgım sey. Eninde sonunda bitircegimi biliyorum ama isimi zorlastırıyor bana davranısları..

İnsanın kendisine yaptığını düşmanı bile yapmıyor. Ailenize tanıştıramadıgınız, elinden tutup gururla yürüyemeyeceğiniz, en en önemlisi de evli bir adamla sizin ne işiniz var ? Etrafınıza şöyle bir bakın aşktan ölen gördünüz mü ? Ama bırakamıyorum şu bu kendinizi kaldırıyorsunuz. Seneler sonra doğru bir adam çıkacak karşınıza ve çok pişman olacaksınız. O adam da sizin onla evlenemeyeceğinizi biliyor niye yuvasını bozsun boşanmak isteyen anında ayrı eve çıkar bıçak gibi keser ilişkiyi neyin süresini tanıyorsunuz ?

Evlilik hayal etmiyorum aslında. Tabi ki ailesine saygım var ama suana kadar devam etmemin tek sebebi evliliginin kotu gitmesiyle bi ilgim olmaması. Benden oncede bu sekildeymis. Birlikte olmadıklarına ben de inanmıyorum keske dogruyu soyleyip isimi kolaylastırsa ama yeminler ediyor. Haklınız tamamen bosluga dusmemle alakalı yasadıgım sey. Eninde sonunda bitircegimi biliyorum ama isimi zorlastırıyor bana davranısları..
Ay Bi de evlilik hayal etmiyorum diyor..! O zaman yuvasından ne istiyorsun karısından çocuklarından ne istiyorsun niye boşansın diye bekliyorsun ama şunu unutma kimse yaşattığını yaşamadan ölmez dilerim bir gün biriyle aşk evliliği yaparsın ve senin gibi bir metresle uğraşmak zorunda kalırsın

Haklısınız ama bosanacagını soyledigi icin devam ettim iste.. Öyle olmasa yapmazdım
Ne diyecekti hemcinsim olduğundan utandığım? Karımı da seni de idare etcem varmısın mı dicekti? Hırsızlar da ev soyacağını söylemiyo biliyomusun, katiller falan da hani haber verseler insan ona göre davranır dimi, nasıl da haklısın ya, dilerimki evliliğinde o kadının yaşadığını dibine kadar tadarsın .

Ne diyecekti hemcinsim olduğundan utandığım? Karımı da seni de idare etcem varmısın mı dicekti? Hırsızlar da ev soyacağını söylemiyo biliyomusun, katiller falan da hani haber verseler insan ona göre davranır dimi, nasıl da haklısın ya, dilerimki evliliğinde o kadının yaşadığını dibine kadar tadarsın .
Ben kimseye bir şey yasatmıyorum bu nasıl bi beddua

Ay Bi de evlilik hayal etmiyorum diyor..! O zaman yuvasından ne istiyorsun karısından çocuklarından ne istiyorsun niye boşansın diye bekliyorsun ama şunu unutma kimse yaşattığını yaşamadan ölmez dilerim bir gün biriyle aşk evliliği yaparsın ve senin gibi bir metresle uğraşmak zorunda kalırsın
Ya ben anlatamıyorum ask falan yokmus bosanmasının da benimle ilgisi yok. Karısı da takmıyor aksi olsa araya mı giricem ya yaklasmam bile

Sürekli kendi kendime kurup onu kendimden itiyorum. Ayrılıp sonrasında pisman oluyorum. İstemeden kuruyorum ve bunu ona yansıtıp kavga çıkarıyorum. Boyle biri degildim bir tek onunlayken boyle sacmalayıp kendimi kaybediyorum. Evet her seferinde geri donuyo ama bi zaman sonra olmucak sıkılacak biliyorum. Nasıl cozebilirim bu durumu?
İçini kemiren şeyin ne olduğuyla bi yüzleş sonrada bunu karşındakine söyle konuşmak herzaman faydalı👍🏻

Adam 50 yaşında mı cidden ?
çok mu zengin de böyle düşünüyorsun ki zengin olsa da diyecek kelime bulamadım..
Kızım dünyada başka erkek mi yok ?
Aynaya geçip kendine 2 tokat atar mısın ? Belki aklın başına gelir . . .

Ya ben anlatamıyorum ask falan yokmus bosanmasının da benimle ilgisi yok. Karısı da takmıyor aksi olsa araya mı giricem ya yaklasmam bile
O kadar saçma ki şu yazdıklarınız, aklınıza kiraya falan mı verdiniz?

Adam ne diyecekti, eşimle aramda sorun yok ama yine de aldatıyorum mu diyecekti? İşinize geliyor bu saçmalıklara inanmak.

Anlatamıyorum diyor birde 🥴

beni isteyen kinasin isteyen bana kizsin ama senin gibilerin arkasindan eminim o adamin ailesi de duysa dalga gecer, asagilar. sahsen ben oyle yapiyorum. sen kendini simdi onun hayatinda bi halt zannediyosun ya aslinda zerre kadar onemin yok. karisiyla seni kiyaslayamaz bile. kafanda kurmuyosun yani dusundugun seylerin hepsi gercek o yuzden kafayi yiyosun. beter de ol madem kendini masumlastirmayi cok biliyosun ya.

Belki de karısına sevgi dolu. evlilikleri güzel. seks hayatları da hala aktif? Bir erkeğin sadece bir evlilikte mutsuzsa mi aldaticagini dusunuyosunuz? Buradaki evliliği güzel olup da aldatılan kadınların konularına denk gelmediniz mi? Bu arada o adam orda durmak zorunda mı evi terkedemiyomu kocaman çocukları vardır artık. Kimin için orada duruyor hala? Çocuklar minnak mi yani mesele ne? Açsın boşanma davasını hayatına baksın. Siz evliliği bozmadiginizi savunurken sizinle empati yapmama karari aldım. Aldatan bir adamın lafına güvenip size asla yalan söylemediğine inanmamızi istiyosunuz. Madem karısı sorun etmiyor o zaman atın mesajlasmalarinizi bakalım nolucak. Düne kadar aşk yasadiginiz adam sizi öldürmek istiycek

37 yasındayım 50 yasındaki adamla öpüştügümü bile düşünenem be.
Öğk !
Nasıl bir mideniz var sizin ?
Adam evli.
Sen de sanıyorsun zaar karısıyla sevişmiyor he mi ? aadjhafjjad.
Salak salak hala şu yalana inanıyorlar he.
Ulan adam karısına yalan söylüyor sana niye söylemesin :)
Hepte zavallılar boşanma aşamasında oluyorlar ama boşanamıyorlar :p

Back
X