• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu kendimden nasıl soğutabilirim?

Nehirrr2013

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2013
68
0
6
İzmir
4 yıllık bi ilişkim var ama artık anlaşamdığımızı ve ilerde olmayacağını düşünüyorum?Sizce onu üzmeden nasıl ayrılırım? Kendimden nasıl soğutabilirim?Ve 4 yıl çıktığım biri varken ilerde başka biriyle evlenmekte zorlanır mıyım?

aramaları azalt kendini de denemiş olursun.
daha az görüş, yavaş yavaş kopun. bu işin olmayacağını karşındaki de anlasın.

bence de öncelikle kendini denemelisin
mesela bi gün ayrılmışsınız diye düşünerek uyan bi sabaha
bak bakalım neler hissediyorsun
önce kendini bi ölç canım
ha bu arada sen soğutmak için ne yaparsan yap iş karşıdaki insanda bitiyor
soğumaya elverişliyse soğur yada katı kuralları varsa
yok aşıksa ve hiçbiri işlemeyecekse git önünde başkasıyla elele gez gözü görmez
karşındakini ve huylarını sen çok daha iyi biliyorsundur canım

bi his kalmadıysa içinde bitirmelisin o zaman. çünkü evlendiğinde geri dönüşü olucak ama daha üzücü olucak.

Seviyorum ama aklıma takılan şeyler var mutsuz olmak gibi mesela.Şu an aramızda sevgi var ve biz kavga edince çk değişiyor ağzına geleni söylüyor yani aramızda saygı yok ilerde evlendiğimizde sevgi biterse mutlu olacağımı düşünmüyorum.Bu yüzden soğutmam gerek.Ben bitirmeye çalışırım.Ama o bırakamıyor

bence de öncelikle kendini denemelisin
mesela bi gün ayrılmışsınız diye düşünerek uyan bi sabaha
bak bakalım neler hissediyorsun
önce kendini bi ölç canım
ha bu arada sen soğutmak için ne yaparsan yap iş karşıdaki insanda bitiyor
soğumaya elverişliyse soğur yada katı kuralları varsa
yok aşıksa ve hiçbiri işlemeyecekse git önünde başkasıyla elele gez gözü görmez
karşındakini ve huylarını sen çok daha iyi biliyorsundur canım

yaa soğumaya elverişli değil sanki.Bana seninle 15 gün konuşmadan geçirsem alışırım dedi.galiba birazda alışkanlık olmuş çünkü biz ayrıldığımızda en fazla 2 gün konuşmayz.Şu an aramız bozuk mesela bana çok değiştin kendinden soğutmaya çaılışıyorsun gözümden düştün falan dedi.Başkasıyla el ele gezsem beni öldürür :)

Son düzenleme:
Seviyorum ama aklıma takılan şeyler var mutsuz olmak gibi mesela.Şu an aramızda sevgi var ve biz kavga edince çk değişiyor ağzına geleni söylüyor yani aramızda saygı yok ilerde evlendiğimizde sevgi biterse mutlu olacağımı düşünmüyorum.Bu yüzden soğutmam gerek.Ben bitirmeye çalışırım.Ama o bırakamıyor

Canm Aranızda saygı yoksa emin ol bir süre sonra sevgide kalmaz :34:
Direk ona söylesen bana karsı saygın yok ben bu sekilde bir ilişki istemiyorum falan diye nasl karsılar sen huyunu bildiğin için daha iyi anlarsın. Yada ayrılmak istemiyor aynı sekilde davranmaya devam ediyorsa aramaları kes soğuk davran yanındayken yada konusurken, onu düşünmemek için baska uğraşlar bul kendine .

yaa soğumaya elverişli değil sanki.Bana seninle 15 gün konuşmadan geçirsem alışırım dedi.galiba birazda alışkanlık olmuş çünkü biz ayrıldığımızda en fazla 2 gün konuşmayz.Şu an aramız bozuk mesela bana çok değiştin kendinden soğutmaya çaılışıyorsun gözümden düştün falan dedi.Başkasıyla el ele gezsem beni öldürür :)

Bunları söyleyen bir adam ayrılığa da kabullenir bence.
Senden vazgeçemem, sensiz yaşayamam demiyor ki. 15 gün konuşmasak alışırım diyor. Gözümden düştün diyor.
Bence çokta zor değil ayrılmanız.

Canim bence sen ayril hic yorulma bosver saygi yoksa bisy olmuyo sevgi de bir yerden sonra bazi seyleri duydukca gordukce azalir..
cok guzel dusunmusun bencede yavas yavas arama sorma.. takma hic..

Canm Aranızda saygı yoksa emin ol bir süre sonra sevgide kalmaz :34:
Direk ona söylesen bana karsı saygın yok ben bu sekilde bir ilişki istemiyorum falan diye nasl karsılar sen huyunu bildiğin için daha iyi anlarsın. Yada ayrılmak istemiyor aynı sekilde davranmaya devam ediyorsa aramaları kes soğuk davran yanındayken yada konusurken, onu düşünmemek için baska uğraşlar bul kendine .

Öyle biraz önce konuştuk kavga etmiştik bana hakaret etti kavga arasında.Şimdi hakaret etti diye telefonu açmıyorum.Bana benim dedikleriimi yap dediğim gibi ol sözümden çıkma bende kötü bişey söylemeym dedi.Bende ben ne yaparsam yapayım hakaret edemezsin dedim.Böyle giderse ayrılırız dedim saygı denilen birşy yok dedim ne olursa olsun evlenecez bunu unutma ben seni seviyorum dedi.Etrafımdakilerin sözleriyle ve onun haretlerinden dolayı soğudum zaten

Bunları söyleyen bir adam ayrılığa da kabullenir bence.
Senden vazgeçemem, sensiz yaşayamam demiyor ki. 15 gün k
onuşmasak alışırım diyor. Gözümden düştün diyor.
Bence çokta zor değil ayrılmanız.
[/QUOT

Tartıştık biraz önce ne olursa olsun evlenecez ben seni seviyorum benden başkasıyla evlenemezsinde çıkamazsında dedi

Canim bence sen ayril hic yorulma bosver saygi yoksa bisy olmuyo sevgi de bir yerden sonra bazi seyleri duydukca gordukce azalir..
cok guzel dusunmusun bencede yavas yavas arama sorma.. takma hic..
Peki 4 yıldan sonra biriyle çıkmak veya çıkmadığımı düşüneyim bi kaç sene sonra evlendiğimde zor olmaz mı benim için 4 yıl onunla geçti sonuçta

4 yıllık bi ilişkim var ama artık anlaşamdığımızı ve ilerde olmayacağını düşünüyorum?Sizce onu üzmeden nasıl ayrılırım? Kendimden nasıl soğutabilirim?Ve 4 yıl çıktığım biri varken ilerde başka biriyle evlenmekte zorlanır mıyım?

Lütfen soğutma oyunlarıyla kendinizi küçültmeyin.. Madem istemiyorsunuz alın karşınıza açıkça konuşun.. Sevmiyorum,istemiyorum deyin,açıkça konuşun... Dürüstlük iyidir..

Erkekler yapar bu soğutma numaralarını ne kadar iğrençtir değil mi.. :31:

Biriyle çıktın diye evlenemeyeceğin düşüncesine nasıl vardın orasını anlamadım :ssz:

Lütfen soğutma oyunlarıyla kendinizi küçültmeyin.. Madem istemiyorsunuz alın karşınıza açıkça konuşun.. Sevmiyorum,istemiyorum deyin,açıkça konuşun... Dürüstlük iyidir..

Erkekler yapar bu soğutma numaralarını ne kadar iğrençtir değil mi.. :31:

Biriyle çıktın diye evlenemeyeceğin düşüncesine nasıl vardın orasını anlamadım :ssz:

Onu bende denedim soğutma numarası falan yapmıyorum anlaşamıyoruz sürekli kavga.Ayrılacam diyorum olmuyor diyorum ne olursa olsun evlenecez diyor.Soğutmak istiyorum çünkü onun üzülmesini istemiyorum ayrılırken.4 yılını biriyle geçiriyosun başka biriyle evlenince anıların aklına gelir onuda o yüzden söyledim.

Peki 4 yıldan sonra biriyle çıkmak veya çıkmadığımı düşüneyim bi kaç sene sonra evlendiğimde zor olmaz mı benim için 4 yıl onunla geçti sonuçta

Peki senin icin 4 yil cikip ayrilmamak mi iyi ? evlenip 5 yil 6 yil beraber olup sonra ayrilmak mi ?
sevgi saygi gormeden yasamak mi ?

Onu bende denedim soğutma numarası falan yapmıyorum anlaşamıyoruz sürekli kavga.Ayrılacam diyorum olmuyor diyorum ne olursa olsun evlenecez diyor.Soğutmak istiyorum çünkü onun üzülmesini istemiyorum ayrılırken.4 yılını biriyle geçiriyosun başka biriyle evlenince anıların aklına gelir onuda o yüzden söyledim.

Bitirip ayrıl yanından.. Ayrılcam dersen bu tehdit gibi olur.. Ama bitti ben seninle mutlu değilim,artık bitti deyip (tabi doğru cümleleri sen daha iyi bilirsin) çekilirsen ağlasa da sızlasa da kabullenecektir. Bu şekilde süründürmemiş olursun..

Üzülmeye gelince illa üzülecektir. Yapacak bir şey yok...

Canım doğru insanı bulduğunda değil 4yıllık sevgilin,10 yıllık sevgilin bile aklının ucundan geçmez emin ol.. Öyle bir silersin ki, sanki hiç kimse olmamış hayatında gibi olursun :34: Hiiiç merak etme :3: Zaten eski sevgilini düşünüyorsan doğru insan değildir,sakın evlenme

Bitirip ayrıl yanından.. Ayrılcam dersen bu tehdit gibi olur.. Ama bitti ben seninle mutlu değilim,artık bitti deyip (tabi doğru cümleleri sen daha iyi bilirsin) çekilirsen ağlasa da sızlasa da kabullenecektir. Bu şekilde süründürmemiş olursun..

Üzülmeye gelince illa üzülecektir. Yapacak bir şey yok...

Canım doğru insanı bulduğunda değil 4yıllık sevgilin,10 yıllık sevgilin bile aklının ucundan geçmez emin ol.. Öyle bir silersin ki, sanki hiç kimse olmamış hayatında gibi olursun :34: Hiiiç merak etme :3: Zaten eski sevgilini düşünüyorsan doğru insan değildir,sakın evlenme

Anladım ama ben beni rahatsız eder diye düşünüyorum ne bielyim okuluma falan gelir.Bu yüzden o ayrılsın istiyorum o yüzden soğutmak istedim

tabiki evlenmeden ayrılmak daha doğru..Peki ne söyleyebilirim doğru düzgün iki medeni insan gibi ayrılmak için

tabi canim sonucta o hata yapio saygisizlik yaparak :
- ya oturup konuscan sevmedigin seyleri anlatcan.. oda seviyosa ayrilmak istemez ve degisceyini soyler ( cok degismezler ama)
- ya dedigin gibi yavas yavas sogutcan yani gel dedigin gitmeyerek aradiginda cevap vermeyek..

Back
X