- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin sevgilisi söyledi bu sözü . Biz bazı konulara rahatsız olduk size danışmak istedik.
Şöyle ki kuzenim ve sevgilisi 1 buçuk yıldır sevgililer. Kuzenime ayşe sevgilisine Ahmet diyelim.
Bunlar mesajlasirken Ahmet geç cevap veriyor konuşmaya sonrasında geçen konuşma aynen şöyle ;
+ Kimle konusuyon niye geç yazıyorsun ?
- Kimseyle face bakiyim öyle
+ Geç yazma
- Tamam ya (kaç dakika sonra yaziyor bunu)
+ Kimle konusuyon? Yazmayacaksan çıkıyorum.
- Aha bunla bunu kendime ayarlasam keşke offf( Ahmet eski sevgilisinin ablasınin fotoğrafını gonderiyor)
+ bunun fotosunun sende ne işi var ? Ondan mi sakliyon telefonunu ? Ne diye indirdin ?
- Şaka yaptım valla sana göndermek için indirdim
+ niye indirdin ? Sende ne işi var o kızın numarasının ne işi var onun whatsappinin
- şaka için yaptim....
Konuşma bu şekil devam ediyor. Kuzenim iki gundur konuşmuyor . Siz ne dusunuyorsunuz ?
Beraberken telefonunu göstermeyip yemin ediyormus birşey olmadığına.
Şöyle ki kuzenim ve sevgilisi 1 buçuk yıldır sevgililer. Kuzenime ayşe sevgilisine Ahmet diyelim.
Bunlar mesajlasirken Ahmet geç cevap veriyor konuşmaya sonrasında geçen konuşma aynen şöyle ;
+ Kimle konusuyon niye geç yazıyorsun ?
- Kimseyle face bakiyim öyle
+ Geç yazma
- Tamam ya (kaç dakika sonra yaziyor bunu)
+ Kimle konusuyon? Yazmayacaksan çıkıyorum.
- Aha bunla bunu kendime ayarlasam keşke offf( Ahmet eski sevgilisinin ablasınin fotoğrafını gonderiyor)
+ bunun fotosunun sende ne işi var ? Ondan mi sakliyon telefonunu ? Ne diye indirdin ?
- Şaka yaptım valla sana göndermek için indirdim
+ niye indirdin ? Sende ne işi var o kızın numarasının ne işi var onun whatsappinin
- şaka için yaptim....
Konuşma bu şekil devam ediyor. Kuzenim iki gundur konuşmuyor . Siz ne dusunuyorsunuz ?
Beraberken telefonunu göstermeyip yemin ediyormus birşey olmadığına.