• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu kendime ayarlasam diyen sevgili..

Kesinlikle bi arkadasina yolluycakti.
Yanlislikla sevgilisine yolladi beyinden yoksun kisilik.

Ayrica, eski sevgilisinin ablasina sulanmak nedir ya?
Karaktersiz sahsiyetsiz.
Bu adamla ciddimi dusunuyosun?
Eger oyleyse aman diyim.
Insallah ablan kiz kardesin yoktur.:KK20:

Demi ?
Orası da ayrı konu
Kesinlikle bi arkadasina yolluycakti.
Yanlislikla sevgilisine yolladi beyinden yoksun kisilik.

Ayrica, eski sevgilisinin ablasina sulanmak nedir ya?
Karaktersiz sahsiyetsiz.
Bu adamla ciddimi dusunuyosun?
Eger oyleyse aman diyim.
Insallah ablan kiz kardesin yoktur.:KK20:

Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin sevgilisi söyledi bu sözü . Biz bazı konulara rahatsız olduk size danışmak istedik.
Şöyle ki kuzenim ve sevgilisi 1 buçuk yıldır sevgililer. Kuzenime ayşe sevgilisine Ahmet diyelim.
Bunlar mesajlasirken Ahmet geç cevap veriyor konuşmaya sonrasında geçen konuşma aynen şöyle ;

+ Kimle konusuyon niye geç yazıyorsun ?
- Kimseyle face bakiyim öyle
+ Geç yazma
- Tamam ya (kaç dakika sonra yaziyor bunu)
+ Kimle konusuyon? Yazmayacaksan çıkıyorum.
- Aha bunla bunu kendime ayarlasam keşke offf( Ahmet eski sevgilisinin ablasınin fotoğrafını gonderiyor)
+ bunun fotosunun sende ne işi var ? Ondan mi sakliyon telefonunu ? Ne diye indirdin ?
- Şaka yaptım valla sana göndermek için indirdim
+ niye indirdin ? Sende ne işi var o kızın numarasının ne işi var onun whatsappinin
- şaka için yaptim....

Konuşma bu şekil devam ediyor. Kuzenim iki gundur konuşmuyor . Siz ne dusunuyorsunuz ?
Beraberken telefonunu göstermeyip yemin ediyormus birşey olmadığına.
Kızın fotoğrafını kuzenine mi yolladı sevgilisi bence başkasına yolluyacakti yanlislikla kuzenine gönderdi yoksa durduk yere niye atsin.

Yıllar önce msn varken bir kız arkadaşıma yazdigim yazıyı erkek tanidigima yollamistim ikisi ile ayni anda konuşunca. Hatları karıştırmış oldum :KK48:

O da mümkün tabii ama kuzenim bana yolladı diyor . verdiği cevap ona yazılmış gibiymis
Kızın fotoğrafını kuzenine mi yolladı sevgilisi bence başkasına yolluyacakti yanlislikla kuzenine gönderdi yoksa durduk yere niye atsin.

Yıllar önce msn varken bir kız arkadaşıma yazdigim yazıyı erkek tanidigima yollamistim ikisi ile ayni anda konuşunca. Hatları karıştırmış oldum :KK48:

Sevgilisine atmış arkadaşına atacakken veya kasti bilinçli atmış falan filan..
Ne kadar çirkin bir söz ve davranış iki türlüsünün de oluru yok..
sevgilisiyle konuşurken resimlerine bakması da ayrı bir şey...
Konuşmaya devam ederse devamı için cesaret alacak adam..
Yüürrrüüüüü ense traşını göreyim desin...

Back
X