• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu kendime ayarlasam diyen sevgili..

Bu anlattıklarınıza göre o arkadaş baya baya bişeyler saklıyo hatta aldatıyo bile olabilir kuzeniniz dikkat etsin. Ve cidden yaş kaç bana da sanki çocukça geldi özellikle sevgilisinin saçma sapan cevapları.

Saftirik Başkasına göndericem diye sevgilisine mi gönderdi acaba, yoksa akıl işi değil sevgilisine böyle Msj atması, attıysa da sevimsiz ergen gibi bişey bu, çekilmez

direkt benim aklımdan da bu geçti.. büyük ihtimalle yanlışlıkla sevgilisine gönderdi.. umarım eski sevgilisi olur artık..

bi insannin fikri ne ise zikride odur derler niyeti bozuk
hani bazi tipler olur bisi yapar ardindan saka yaptim diye üstünü örterler ciddiye alirsanda ciddi olurlar tam öyle tiplerden cevir kazi yanmasin hesabi kizeniniz yol yakinken ayrilsin bence

Varsay ki bi baskasina atacakken yanlislikla kuzeninize atmadi evet kuzeninize şaka olarak atti. Ama şaka ne eski sevgilisinin ablasina sulanmak bu ne igrenc biseydir aklindan gecmesi dile dokmesi bile ne kadar sapik oldugunu gosteriyor. Kuzeninize soyle kizkardesi neyin varsa uzak dursun hani kolay degil ya boyle bi sapiktan ayrilmak bari ailesindeki kizlari uzak tutmayi basarabilsin.

Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin sevgilisi söyledi bu sözü . Biz bazı konulara rahatsız olduk size danışmak istedik.
Şöyle ki kuzenim ve sevgilisi 1 buçuk yıldır sevgililer. Kuzenime ayşe sevgilisine Ahmet diyelim.
Bunlar mesajlasirken Ahmet geç cevap veriyor konuşmaya sonrasında geçen konuşma aynen şöyle ;

+ Kimle konusuyon niye geç yazıyorsun ?
- Kimseyle face bakiyim öyle
+ Geç yazma
- Tamam ya (kaç dakika sonra yaziyor bunu)
+ Kimle konusuyon? Yazmayacaksan çıkıyorum.
- Aha bunla bunu kendime ayarlasam keşke offf( Ahmet eski sevgilisinin ablasınin fotoğrafını gonderiyor)
+ bunun fotosunun sende ne işi var ? Ondan mi sakliyon telefonunu ? Ne diye indirdin ?
- Şaka yaptım valla sana göndermek için indirdim
+ niye indirdin ? Sende ne işi var o kızın numarasının ne işi var onun whatsappinin
- şaka için yaptim....

Konuşma bu şekil devam ediyor. Kuzenim iki gundur konuşmuyor . Siz ne dusunuyorsunuz ?
Beraberken telefonunu göstermeyip yemin ediyormus birşey olmadığına.
cok saygısız .. gıtsın kımı ayarlıcaksa ayarlısınn .. kuzenınde daha ıyısını bulacaktır emınım

Bence başkasına yollayacakmis yanlışlıkla sevgilisibe yollamis sonra da şaka yaptım diye lafı çevirmeye çalışıp işi pişkin lige vurmuş
Kuzeniniz dikkatli olsun bu adama guvenmesin
Ayrıca burada bu tarz bir konu açılmıştı o konuyu açan kişinin kuzeni daha sonra adamı affedip kuzenini yani konu sahibini suclamisti sen ortalığı karıştırdın diye Bence siz de dikkat edin sonra sizi suclamasinlar

Merhaba arkadaşlar. Kuzenimin sevgilisi söyledi bu sözü . Biz bazı konulara rahatsız olduk size danışmak istedik.
Şöyle ki kuzenim ve sevgilisi 1 buçuk yıldır sevgililer. Kuzenime ayşe sevgilisine Ahmet diyelim.
Bunlar mesajlasirken Ahmet geç cevap veriyor konuşmaya sonrasında geçen konuşma aynen şöyle ;

+ Kimle konusuyon niye geç yazıyorsun ?
- Kimseyle face bakiyim öyle
+ Geç yazma
- Tamam ya (kaç dakika sonra yaziyor bunu)
+ Kimle konusuyon? Yazmayacaksan çıkıyorum.
- Aha bunla bunu kendime ayarlasam keşke offf( Ahmet eski sevgilisinin ablasınin fotoğrafını gonderiyor)
+ bunun fotosunun sende ne işi var ? Ondan mi sakliyon telefonunu ? Ne diye indirdin ?
- Şaka yaptım valla sana göndermek için indirdim
+ niye indirdin ? Sende ne işi var o kızın numarasının ne işi var onun whatsappinin
- şaka için yaptim....

Konuşma bu şekil devam ediyor. Kuzenim iki gundur konuşmuyor . Siz ne dusunuyorsunuz ?
Beraberken telefonunu göstermeyip yemin ediyormus birşey olmadığına.
zaten kuzenınız konuşmanın başlangıcında şüplenenıyormuş.anladıgım kadarıyla bır şüphesi varmış
ve kızlar genelıkle şüphelerınde haklı çıkarlar.Temız kalplıymıs Allah gostermiş.Bence bu uyarıyı alıp ayrılmalı.
o çocukta gıtsın kımı ayarlıyacaksa ayarlasın.

EMINIM KI ;

O anda Ahmet bir erkek arkadasi ile konusuyordu o yuzden gec cevap veriyordu ve o mesaji konustugu kisiye atacakken YANLISLIKLA kuzenine atti sonrada olayi duzeltmek icin sacmaladi.
Kesinlikle ondan hemen kurtulsun.

Kuzenin affederse yandı..adam başkasıyla mesajlaşırken bir hata yapmış işi şakaya vurmuş..salak değilse goruyordur kuzeninde.

mide bulandirici bir hareket.. kuzeniniz yerinde olsam bitirirdim cunku bunun şakasını yapan adamla bir gelecek düsunemiyorum karakter ortada..

Back
X