onu kenedime nasıl bağlarımmmm

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
lokumlarım öncelikle merhaba:1: burada bana her konuda yardımcı olan syn:K.K üyeleri sizlerin yardımı ve tecrübelerine güvenerekten yazıyorum.Netten falan araştırmak yerine size sormak istedim tecrübeli arkadaşlar mutlaka vardır.gelelim konuyaaaaa
ben onu kendime nasıl bağlarım tamam seviyo ama daha çook çok sevsin istiyorum yardımlarınızı bekliyoreeeee=)
Allah hepinizi sevdiğinize kavuştursunnnn:34:

Cevırgel oku tobe tobeeee:1: Napacaksın ıyıce kendıne baglayınca
vıcık vıcık sureklı dıbınde sureklı kontrol hıc ıyı olmuyor

Tatlım sen de bulmuşsun da aranıyorsun yani seviyorsan seviliyorsan daha ne kız :1:

yani şuan ilişkizn içerigi nasıl blmiyorm ama köpek gibi davran derm bacım o zmn köpegn olur baglanır şimdi böyle vla bundan sonra bnde öyle yapıcam hahah :)

ONA VUR KAÇ TAKTİĞİNİ UYGULA:d:d:BİRAZ UMURSAMA,SALLAMA AMA BUNU FARKINDA DEĞİLMİŞSİN GİBİ YAP....İLGİN AZALINCA DELİYE DÖNECEK VE SANA DAHA ÇOK BAĞLANACAKTIR:d:d:dBU ERKEKLERE PİSLİK MUAMELESİ YAP VE KAZAN:d:d:d:d

Onu hayatının merkezi haline getirip, "sensiz ölürüm,yaşayamam" havası vermemen yeterli olacaktır.Ve bunun için uğraşman biraz gereksiz gibi,o onun içinden gelen duygular. Sen bunları değiştiremezsin,her zaman kendin ol.

bu taktikler bi yere kadar işler..
amacın ciddi ise bunları uygulama bence evlenince işler tersine döner..
bu sefer sallamayan o olur..seni cebe attığı için..
kendin ol yeter..seni seven sever zaten..oyuna gerek yok.

ilgilen ilgilen birden kafan karışıkmış gibi davran kendini geri çek afallasın. kesin çözümü öğrenirsen bize de haber ver:)

Son düzenleme:
Hiç böyle işlerle kendimi yoramam valla 4,5 yıldır gayet normal bir şekilde davranıyorum gerektiği kadar ilgi, sevgi ve fedakarlık gösteriyorum ekstra oyunlara taktiklere filan hiç girişmiyorum.

çok saolun lokum umlarım zaten bana diyo sen beni bırakırısn falanda bugün bana çok yakınlaşmak istedi ya acaba o yüzden mi benimle diye düşünüyurum bazen ben kendimi hiç bu kadar kötü hissettmedim ya olmaz dedim ben seninle bunlaru yaşamak istiyorum diyo başkası ile mi olsun muş cinsell ilişki değil yanlış olmasın yüzeysel şeyler

böyle taktikle hareket edersen sürekli.yapay olursun.taktiği bile dengelemek ve abartmamak lazım.kaçan kesinlikle kovalanıyor evet ama fazla nazda aşık usandırıyor.ayrıca sevmeyen bir adama hiç bir şey yapamazsın.seven adamda zaten ilişki ilerledikçe aranızdaki güçlenen bağla kendiliğinden seni sevecek.söylemek istediğim en önemli şeyde.bu adam seni sevecek.oynamayı planladığın kadınları değil.

böyle taktikle hareket edersen sürekli.yapay olursun.taktiği bile dengelemek ve abartmamak lazım.kaçan kesinlikle kovalanıyor evet ama fazla nazda aşık usandırıyor.ayrıca sevmeyen bir adama hiç bir şey yapamazsın.seven adamda zaten ilişki ilerledikçe aranızdaki güçlenen bağla kendiliğinden seni sevecek.söylemek istediğim en önemli şeyde.bu adam seni sevecek.oynamayı planladığın kadınları değil.

kesinlikle öyle sevmeyen adam kaçmanı umursamaz. kaybetme korkusu olmayan neden umursasın ki..

kesinlikle öyle sevmeyen adam kaçmanı umursamaz. kaybetme korkusu olmayan neden umursasın ki..

kaybetme korkusu bir insanın neden olmaz sence? çok cepte olduğun için..sen kaçarsan adam emin ol kovalar, sevmese bile kovalar hemde çünkü ilişki içerisine girecek kadar bişey var adamın içinde...

Back
X