Onu nasıl unuttunuz?

Okudum iyiyim önceki konunuzu.
Siz o iş yerinden ayrılmadıkça o adamı unutamazsınız.

Sanırım adam kibarca reddetmiş sizi.
Olumlu baksa,bir adım atardı diye düşündüm.
Ekim ayında açılmışsınız,epey olmuş.
Üzücü...
İmkanınız varsa ayrılın işten.

bi de şunu asla unutmayın bence allah hiç bi kulunu böyle bi ateşe atmaz olmuyorsa inanki çok çok hayırlıdır vr istemiyorum unutmak diyosunuz ama şu an bu duyguya alıştığınız için . inanın oradan uzaklaştığınızda zamanla alışaxakdınız

Adamla ilişki yaşamamışsın bide yaşasan mahvolurdun heralde
Ben son sevgilime çok aşık oldum beni sevmediğini anlayınca bitti bir kaç ay içindede unuttum
Tabi üzülüyor insan ama hayatta biraz güçlü olmak gerek .
Aşk güzel ama seni istemeyen adam için bu şekilde üzülmen kendini yıpratman yanlış bence
keşke beni direk istemediğini söylese, yüzüme karşı hönkürerek oluru yok bu işin anladın mı derse sanırım bendeki aşk o zaman biter başka türlü anlayacağım yok

keşke beni direk istemediğini söylese, yüzüme karşı hönkürerek oluru yok bu işin anladın mı derse sanırım bendeki aşk o zaman biter başka türlü anlayacağım yok
adam bence duygularınızın büyüklüğünün farkında değil o konuşmadan kibarca reddeldiğinizi anlayacağınızı zamanla herşeyin normale döneceğini düşündü.ama bi taraftan da hoşuna gidiyo tabi bu durum..

Ceyliiin tamda bugün aklıma gelmiştin.sen bu adamı unutmak istemiyorsun ki.unutmanın tek yolu o işten ayrılmak.aranizdaki sohbetler yine öyle mi.

Oluru yok mu ?
Eğer bir ilişki yasamadıysanız çok kolay unutursunuz . Ünlü bitini beğenmek gibi bşy sizinkisi

Gecmis konuna baktim.Hala olmadiysa olmaz.Kendini boyle beklemeye alip eziyet etme.O isten de ayrilmalisiniz unutamiyorsan .Baska is bularak tabi.Zamanla azalir hislerin.Karsilik alamadigin insani sevmek olmaz artik.Sogur insan.

adam bence duygularınızın büyüklüğünün farkında değil o konuşmadan kibarca reddeldiğinizi anlayacağınızı zamanla herşeyin normale döneceğini düşündü.ama bi taraftan da hoşuna gidiyo tabi bu durum..
Adam beni bir gorup bir gormuyor yogunluktan, sonra sen nerelerdesin diyor,aklina geldikce haftada bir arıyor isle ilgili konusurken araya bi espri sıkıştırıyor.. gecenlerde bi hata yapmistim onu firsat bilip artik fatura kesmek istemedigimi baska arkadasa devretmek istedigimi zaten benim isimin fatura kesmek olmadigini soyledim ama buna gerek olmadigimi fatura kesip görüşmediğimde gozunun benim faturalarimi aradigini soyledi, niye merak ediyorsunuz faturalarimi getiriyorum zaten herkesin faturalarini merak ediyor musunuz diye sordugumdada herkesinkini etmiyorum dedi bana( tabiki herkesinkini ediyor is yapiyoruz sonucta ama reddeden bir adamin boyle konusuyor olmamasi gerek degil mi )reddeden 40 yasinda her konuda mantikli konusabilen adam bunu niye yapar anlamiyorum.. zaten insanlara olan guveni sıfır,banada guvendigini sanmıyorum dediğiniz gibi sevgimin büyüklüğünün farkinda değil.

Ceyliiin tamda bugün aklıma gelmiştin.sen bu adamı unutmak istemiyorsun ki.unutmanın tek yolu o işten ayrılmak.aranizdaki sohbetler yine öyle mi.
Bebeğim birine yazdim az evvel okursun o yorumu. Hersey bildiğin gibi.. hatta konusmalar azaldi bile asiri yoğunuz su siralar.. konustugumuzdada genelde kaliteli geciyor ama son nokta atis yok. Bu adam kimseye guvenemez ben eminim. Anlatirim bi ara.

Ya elde tutuyor.Ilgin egosunu oksuyor iste.Hayatinda biri de vardir onun.Sogu artik bu adamdan.Karsilik alamadigin biriyle kendini yipratma.O sinirler daha lazim.
Gercekten benim ilgime ihtiyaci yok aslinda biliyor musun, ego tatmin etmesi icin yeteri kadar seye sahip. Hayatinda biri olmadigina da eminim artik. Kendi cabalarimla ögrendim diyeyim. Adamin adim atmayisinin altinda baska sebepler var. Ve bu adami kimse değiştiremez
Soguyabilsem buraya yazmam ki zaten illa bir gun geçecek ama sorun tam da ne biliyor musun onu unutmaktan bile deli gibi korkuyorum ama hala afedersin bu g*t le nasil unutabilirim diye soruyorum.. sorun tam olarak bu.

Adam beni bir gorup bir gormuyor yogunluktan, sonra sen nerelerdesin diyor,aklina geldikce haftada bir arıyor isle ilgili konusurken araya bi espri sıkıştırıyor.. gecenlerde bi hata yapmistim onu firsat bilip artik fatura kesmek istemedigimi baska arkadasa devretmek istedigimi zaten benim isimin fatura kesmek olmadigini soyledim ama buna gerek olmadigimi fatura kesip görüşmediğimde gozunun benim faturalarimi aradigini soyledi, niye merak ediyorsunuz faturalarimi getiriyorum zaten herkesin faturalarini merak ediyor musunuz diye sordugumdada herkesinkini etmiyorum dedi bana( tabiki herkesinkini ediyor is yapiyoruz sonucta ama reddeden bir adamin boyle konusuyor olmamasi gerek degil mi )reddeden 40 yasinda her konuda mantikli konusabilen adam bunu niye yapar anlamiyorum.. zaten insanlara olan guveni sıfır,banada guvendigini sanmıyorum dediğiniz gibi sevgimin büyüklüğünün farkinda değil.
40 ta olsa 50 de olsa erkek kafası bizşmki gibi çalışmıyor. emin olun bu hareketleriyle tek kendince yaptığı hala ordamısınız onun kontrolü başka hiç bir şey değil. lütfen o kontrol ettiği yerde olmayın. ben sizin yerinizde olsam tekrar konuşur ve derimki duygusal boşluktaydım sizin de kafanızı karıştırdım .lütfen geçmişte olan herşeyi yoksayın ben artık o düşüncelere sahip değilim derdim. isteyen adam gider alırdı lütfen arada bir kontrol ettiği o elinin altından çıkın

Gercekten benim ilgime ihtiyaci yok aslinda biliyor musun, ego tatmin etmesi icin yeteri kadar seye sahip. Hayatinda biri olmadigina da eminim artik. Kendi cabalarimla ögrendim diyeyim. Adamin adim atmayisinin altinda baska sebepler var. Ve bu adami kimse değiştiremez
Soguyabilsem buraya yazmam ki zaten illa bir gun geçecek ama sorun tam da ne biliyor musun onu unutmaktan bile deli gibi korkuyorum ama hala afedersin bu g*t le nasil unutabilirim diye soruyorum.. sorun tam olarak bu.
Adam uzak durdukca seni cekiyor .Gizemli halleei deli ediyor.Oyle olur.

Keşke beni her gece üzüp ağlatan şeye ünlü biti beğenmek diye hitap etmek yerine daha başka bir yorum yapsaydınız..
Caniniz sagolsun diyorum
Onu hergün görüyorum çok beğeniyorum Tarzı Şeyler yazmışsınız bir ilişkiniz yok ya da platonik Anladığım kadarıyla tanımıyorsunuz sadece uzaktan hoşlanıyorsunuz o Yüzden ünlü birini beğenmeye benzettim

Back
X