Onu nasıl unuttunuz?

iyi geceler hanimlar,
30 yasindayim. Bu yastan sonrada kor kutuk asik oldum. Mutlaka konumu hatirlayanlar olacaktir, beklemek gibi maalesef inanilmaz bir sey yapiyorum. Sirf onu bir gun daha fazla görebilmek, onu göremeyince delirmekten korkmak adına. Açıkçası bu konu ile ilgili yorumlarınızı merak etmek için açmadım konuyu,merak ettigim şey; hepinizin mutlaka canini yakan,kendi icinde ateslerde kavuran, onu bir kez olsun koklayabilmek adina kendi dunyasinda platonik ask yasayan, yada ayrildiktan sonra onsuzluktan mutsuzlugun en dibini goren bir ask hikayeniz vardir.
Nasil unuttunuz? Ne gibi cabalar sarfettiniz? Olgun, basarili her anlamda kendini bilen bir kadinken nasil onu unutup hayatiniza devam ederken ne tur adimlar attiniz?
Biliyorum benimki de gececek ama, gecsinle gecmesin arasinda bir sey istiyorum ben. Onu sevmeyi bile seviyorum, bi bakisi beni eritmeye yetiyor,varsin adim atmasin onu maksimum gorebileyim, yanimdan gecerkenki parfum kokusunu alayim, ismimle hitap ettigini duyayim.Onu severken kaybettigim zaman, teptigim kismet hicbir sey umrumda degil. Bazilariniz belki kizacak bana, fazla duygusal bulacak , neyin kafasini yasiyor bu diyecek. Ama gerçekten çok çaresizim. Onu çok seviyorum, unutmakta istemiyorum, ama bu işin oluru da yok. Nasil kurtulacagim bu cikmazdan. Çok denedim ama gerçekten onun bulunduğu ortamdan gidemiyorum, kocaman kadinim evet ama duygularimi yönetemiyorum. Sabırla bekleyip acı çeke çeke onu unutmayı öğrenmeli miyim yoksa bir yolunu bulup uzaklaşmalı mı?
Rahatlatıcı birşey duymaya çok ihtiyacım var. Gece gece çok sıkıntıda hissediyorum kendimi..
Aşkın bir ömrü var. Sonsuza kadar devam etmiyor, zamanla geçiyor. İyi tarafı, duyguyu ne kadar yoğun yaşarsan o kadar çabuk bitiyor. Hızlı giden arabanın benzininin daha erken bitmesi gibi. Ama güzel bir sarhoşluk aşk, her türlü güzel bir duygu, hissedebildiğin için şanslısın.

Eski konularınızı da takip etmiştim.Bu adam sizinle oynamaya başlamış.40 yaşında diye olgun olduğu anlamına gelmez ki.Belki de sadece olgun görünüyodur dışarıya karşı ama iş dışında kadınlarla oynayan ruhsuz bir adam olabilir.Size yaptıkları bana hiç doğru gelmedi.Ümit verici şakalar takılmalar olgun ve doğru bir adamın yapacağı şeyler değil.

Ben sizin de hislerinizin abartılı buluyorum.Açıkçası bana takıntı yapıyorsunuz gibi geliyor.Belki de patronunuz olduğu için biraz da kendine bakan eden bir tipse de ondan size hoş geldi ve o sizi beklettikçe de hisleriniz hormon verilmiş gibi büyüdü büyüdü yani normal değil bu büyük hisler yaşanan azcık şeye rağmen.

Karşınıza daha iyi , daha yakışıklı , daha zengin , karizmatik biri çıkarsa mesela Ali Koç gibi birisi diyelim sizden hoşlandığını söylese sizin patron bir haftada unutulur gider bence.

Eski konularınızı da takip etmiştim.Bu adam sizinle oynamaya başlamış.40 yaşında diye olgun olduğu anlamına gelmez ki.Belki de sadece olgun görünüyodur dışarıya karşı ama iş dışında kadınlarla oynayan ruhsuz bir adam olabilir.Size yaptıkları bana hiç doğru gelmedi.Ümit verici şakalar takılmalar olgun ve doğru bir adamın yapacağı şeyler değil.

Ben sizin de hislerinizin abartılı buluyorum.Açıkçası bana takıntı yapıyorsunuz gibi geliyor.Belki de patronunuz olduğu için biraz da kendine bakan eden bir tipse de ondan size hoş geldi ve o sizi beklettikçe de hisleriniz hormon verilmiş gibi büyüdü büyüdü yani normal değil bu büyük hisler yaşanan azcık şeye rağmen.

Karşınıza daha iyi , daha yakışıklı , daha zengin , karizmatik biri çıkarsa mesela Ali Koç gibi birisi diyelim sizden hoşlandığını söylese sizin patron bir haftada unutulur gider bence.
Zaman ayirip uzun uzun yazmissiniz tesekkur ederim fakat duygularimi yonetemiyor olmam aklimin basinda olmadigi anlamina gelmez degil mi. Duygularimi yonetemedigi mi soylemem gibi bunun takinti oldugunuda soyleyebilirdim, cunku takinti olmadiginin farkindayim. Kendine hic bakan ve yakisikli bir bey değil buna ragmen seviyorum. Asiri duygusal ve cinsel cekim olarak adlandirabilirim hatta. Bu yuzden daha yakisikli daha zengin olmasi benim icin farketmiyor su durumda, ille de bir ask olsun diye de sevmiyorum onu. Belkide ona kavussam gececek ama su noktada sadece ona kavusmak, denemek ozellikle abartili buldugunuz duygularimi yasamayi denemek cok isterdim..

Ayni ortamdasin kendine yeniden baskalarini sevmek icin firsat vermelisin insan hayata bir kez geliyor seni istemeyeni daha cok severek bisiy kazanmiyorsun onun gözünde..

Bir önceki konunuzu okudum ben 27 yaşındayım ama siz boşa kürek çekiyorsunuz ve kendi kendinize önünüzü kapatıyorsunuz yaşadığınız hisler çok güzel insanı ayakta tutar ... ama zaman öyle değil zaman hızla geçiyor geriye dönüp baktığınızda kocaman bir sıfır görmek istemezsiniz dimi... sizin yerinizde olsam hemen işi bırakırdım olucağı varsa siz işi bıraktıktan sonra yine olur önünüze bakın hislerinizin karışılıklı olucağı birini bulun

Bak canim bence acele davranma zamana birak
pesinden kosman onu sana getirmez sadece bekle derim cunku acilali 4 5 ay olmus uzun zaman degil tamamen reddetmemis seni
Seni gozlemliyor olabilir kolay biri olmadigi belli bence bu surecte biraz kendine yonel su melankolik halinden kurtul
Vazgec demiyorum ama takipte kal bakimli ol onun begenebilecegi tarz da giyin kisacasi cool ol.
ha yine gelmezse zaten sevmiyordur zamanla silinir gider neler gecmiyor ki o da gecer
yada sen ondan gecmis olursun bu surecte

Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar melankolik hatta bana göre biraz arabesk olmadim.
Bir şey bakıyorum olacaksa oluyordur .
Olmamışsa herkes kendi yoluna dedim
Hee birini sevdim mi evet baya hemde .
Ama o birlikte yaslanamayacagimizi söyledi
.
Önce ben evlendim sonra o ..
Yok parfüm kokusunu duyayım yok gözleri beni eritsin falan gelemiyorum açıkçası ergen isi resmen..
Ya da ben odunun tekiyim ne bileyim
Ben kendimi bile bu kadar sevmem ,elin oğlu da isterse durur istemezse cehennemin dibine kadar yolu var ;)

Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar melankolik hatta bana göre biraz arabesk olmadim.
Bir şey bakıyorum olacaksa oluyordur .
Olmamışsa herkes kendi yoluna dedim
Hee birini sevdim mi evet baya hemde .
Ama o birlikte yaslanamayacagimizi söyledi
.
Önce ben evlendim sonra o ..
Yok parfüm kokusunu duyayım yok gözleri beni eritsin falan gelemiyorum açıkçası ergen isi resmen..
Ya da ben odunun tekiyim ne bileyim
Ben kendimi bile bu kadar sevmem ,elin oğlu da isterse durur istemezse cehennemin dibine kadar yolu var :KK66:

Herkesin değer, sevgi kavramı farklı tabi. Bende mesela böyle dan dun olamıyorum, ergen benzetmesi yapmanız hoş değil duygularımı bu şekilde yaşıyorum. Tercih yada karakter meselesi.

Bu yapı meselesi.Hicbir insan aynı değil.Siz bu şekilde yaşıyorsunuz hisleri başkası farklı yaşar.Bazen bizi çok önemsemeyen değer vermeyen insanlara karşı daha bir zaaf gosterebiliyoruz.Her insan hayatında böyle bir donem yaşayabilir.Benim kendi fikrim kimse benden ailemden değerli değil.Ben olsam çoktan güzel bir benzetmistim bu sekil davranan birini.Sozle filan değil.Adam bana çok kurnaz geldi.Onun hiç önemli olmadığını göstererek yapardım bunu ama konu sahibinin fikrine saygı duyarım.Bu benim düşüncem.

Bu yapı meselesi.Hicbir insan aynı değil.Siz bu şekilde yaşıyorsunuz hisleri başkası farklı yaşar.Bazen bizi çok önemsemeyen değer vermeyen insanlara karşı daha bir zaaf gosterebiliyoruz.Her insan hayatında böyle bir donem yaşayabilir.Benim kendi fikrim kimse benden ailemden değerli değil.Ben olsam çoktan güzel bir benzetmistim bu sekil davranan birini.Sozle filan değil.Adam bana çok kurnaz geldi.Onun hiç önemli olmadığını göstererek yapardım bunu ama konu sahibinin fikrine saygı duyarım.Bu benim düşüncem.
Bu söylediklerinizi bende yapabilmeyi çok isterdim. Yapmak için çokça deniyorum ama sonu genelde hep duygularıma yenilmiş olarak bitiyor. Bu herkese böyle değildi bu adama aşık olduktan sonra oldu.

Onu başka kadınla her anlamda beraber olduğunu düşünerek (gerçek de de öyle) ve beni her anlamda sevmediğini düşünerek(gerçek olup olmadığını hala bilmiyorum)..

Kimsenin benden daha değerli olmadığını fark ettiğim an onun için üzülmeyi bıraktım sonra bir baktım unutmuşum :)

Back
X