Onu nasıl unuttunuz?

Bi de bu moda oldu.
Bilmece mi çözüyoruz nedir Allah aşkına?
Sizin bir cümle ile özetleyebileceğiniz bir konu için biz neden 15 dakika ayıralım size.

Böyle git oku der gibi tavır alanlara faydalı yorum yapmak istemiyorum cidden

Kötü niyetle yazmadım onu o şekilde bir tavır olduğunu nereden çıkarıyorsunuz yorum yada faydalı yorum yapmak istemiyorsanız yapmayın bu sizin tercihiniz olur,eski bir konu zaten yinede teşekkür ederim

Hatırlatacak herşeyi hayatımdan çıkararak unuttum. Buna en yakın arkadaşımda dahil. Sürekli aynı konuları açıyordu çokta negatifti tümden eski defterleri kapatıp doyasıya tatillere çıktım sonrada geçti zaten.

hani bi egzersizi ilk yeni yapınca hamlarsınız vucudunuz ağırır ya vucudunuz alışık değildir. yaptıkça alışırsınız hamlığınızı atarsınız üstünüzden. onun gibi yeni ayrılıklarda özlemekten yoruluyorsunuz ağır geliyor ama zaman geçtikçe o özlemin ağırlığına vucudunuz alışıyor. sadece böyle olması gerekliydi diyip alışıp yaşamaya devam ediyorsunuz.

Valla klasik olacak ama onun yerini ondan daha iyi biri alınca tam olarak unutuluyor.
Tam olmaktan kastim da yakisiklilik maddiyat değil.

Ondan gördüğünüzden daha cok değer görme, daha mutlu olma.
Diğerine nazaran dafa fazla gülme huzurlu hissetme herseyi unutturuyor....

hiç çaba sarfetmedim. duygular yaşanmadan yok olmaz. ileride çok daha kötü şekillerde ortaya çıkabilir. oturdum sessiz sessiz acımı çektim. biraz uzun sürdü tabii. zamanla zaten alışıyorsun. kendisi yanında olmasa da ona duyduğun sevgi ve onsuzluk artık bir parçan gibi oluyor. bu yüzden hala kendisine duyduğum sevginin bende büyük hatırı var.

Kızlar bi yorum yapayım toplu cevap olarak; işler biraz iyiye gidiyor, adam adımlar atmaya başladı hala bir ilişkiye başlamadık ama bazı şeylerden emin olmaya başladım bende kendide söylüyor sandığım kadar oluru yok değilmiş ama hala zamana ihtiyacımız var sevdiğim adam çok çok çok zor ve işkolik bir karakter. İşlerini toparladığı zaman oturup konuşacakmışız, geçen kendi böyle söyledi. Ayrıca kıskançlık yaptığımda filanda gidip soruyorum ve gayet cevaplıyor. Mesaiye kaldığımda beni eve kadar bırakıyor. İlk zamanlardan çok daha ileri gittik. He belki benim ve sevgimin hakettiği bu değil ama bu adam böyle maalesef. Bana değer verdğini anladığımdan beri çoğu şeyi tolere ediyorum ona kavuşabilmek için. Bana dua edin. İlginiz için çok teşekkür ederim :)

Kızlar bi yorum yapayım toplu cevap olarak; işler biraz iyiye gidiyor, adam adımlar atmaya başladı hala bir ilişkiye başlamadık ama bazı şeylerden emin olmaya başladım bende kendide söylüyor sandığım kadar oluru yok değilmiş ama hala zamana ihtiyacımız var sevdiğim adam çok çok çok zor ve işkolik bir karakter. İşlerini toparladığı zaman oturup konuşacakmışız, geçen kendi böyle söyledi. Ayrıca kıskançlık yaptığımda filanda gidip soruyorum ve gayet cevaplıyor. Mesaiye kaldığımda beni eve kadar bırakıyor. İlk zamanlardan çok daha ileri gittik. He belki benim ve sevgimin hakettiği bu değil ama bu adam böyle maalesef. Bana değer verdğini anladığımdan beri çoğu şeyi tolere ediyorum ona kavuşabilmek için. Bana dua edin. İlginiz için çok teşekkür ederim :)

Hakkinizda hayırlısı olsun

Bu kadar zorlayarak bekleyerek bi ilişki bilemedim
Adam kendini ne kadar ağırdan satıyor, hayattaki tecrübelerim ilişkilerde erkeklerin duygu yoğunluğunun çok önemli olduğu yönünde
Umarım sizin için en iyisi olur :KK200:

Umarım değerinizi bilir, hakkınızda hayırlısı olsun :)

Çivi çiviyi söker gibi aptalca ve haysiyetsizce düşüncelere kapılmadan oturdum adam gibi matem tuttum sonra bir sabah uyandığımda ki bu 4 yıl sonraydı, artık herkes gibiydi benim için.

Bir film izlemiştim o sabahın gecesi "Persepolis" güzel farkındalıklar kazanmıştım izlemeni öneririm, bir de zaman ilaç oldu bana onu unutmak için bir kamyon dolusu nedenim olduğunu zaman bana gösterdi.

Back
X