Onu nasil unuturum?

Okulda bildiğiniz bana yürüdü hatta o acilcakti acilamadi 15 yaşındaydım gittim ben açıldım.
Madem sevmiyordu reddedicekti niye seviyormuş gibi yaptı?
Samimi davranması yürümek degilki. Kimsenin duygunla oynadığı yok. Herşeyi bu kadar yoğun yaşama ve anlam yükleme bence.

Okulda beni seviyormuş gibiydi hatta gerçekten sevdiğini sandım ama beni reddetti acildigimda.O benden 3 sy sonra gitti baskasiyla tanıştı.Ondan ayrıldı, tahminimce ayrilmadiysa eğer şu an da sevgilisi var.
Bana yürüdü bildiğiniz okulda.Onu yakışıklı ve zaman zaman eğlenceli buluyorum ve 3.5 4 senedir unutamıyorum asla.Benim duygularimla oynadi bence.Terapi alsam ise yarar mı?
Sizin duygularinizi karistiran kararsiz ona buna mavi boncuk dagitan bir insan seni ancakyipratir

Okulda beni seviyormuş gibiydi hatta gerçekten sevdiğini sandım ama beni reddetti acildigimda.O benden 3 sy sonra gitti baskasiyla tanıştı.Ondan ayrıldı, tahminimce ayrilmadiysa eğer şu an da sevgilisi var.
Bana yürüdü bildiğiniz okulda.Onu yakışıklı ve zaman zaman eğlenceli buluyorum ve 3.5 4 senedir unutamıyorum asla.Benim duygularimla oynadi bence.Terapi alsam ise yarar mı?
Şimdi siz ne yaşadınız tam olarak, bu adamla.

Şimdi siz ne yaşadınız tam olarak, bu adamla.
Bana karşı ilgisi olduğunu surdan anladım.
Arkadasininin imalari vardı,kendisi tahtaya beni çok sevdiğini ima eden bir yazı yazdı,okulun son günü bana açılmaya çalıştı acilamayinca üzüldü,ondan uzaklastigimda uzuluyordu.

Back
X