- Konu Sahibi prenses_fiyona
merhaba kızlar benim 4 yıllık bir ilişkim var nerden başlasam bilmiyorum sinirlerim çok bozuk kafam karışık yaklaşık 2 aydan beri bana çok kötü davranıyor
( nerdeyse her gün ağlıyorum eskiden daha kibar anlayışlı romantik bir insandı ama şimdi noldu bilmiyorum bizi bağlayan tek şey sevgimiz ama oda yok olucak bu gidişle saygı kalmadı aramızda beni avcunun içinde biliyor kaybetmekten korkmadığı için istediği gibi davranıyor onsuz yapamayacağımdan çok emin
eskiden ben ağladığımda oda ağlardı üzülürdü ama şimdi ağladığımda tek kelime etmiyor sanki ben onun düşmanıyım her yolu denedim konuşmaya çalıştım telefonlarını açmadım aklı başına gelsin diye yok çözüm olmadı niye böyle yapıyorsun çok üzülüyorum dediğimde yok bişey ben normalim sen değiştin diyor bazen de biraz daha kibar ve düşünceli olamaz mısın diyorum sen çok şey istiyorsun diyor bana ama nasıl sinirlerim bozuluyor hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kendinden soğuttu beni neymiş bensizlikten sıkılmış artık hep yanında olmamı istiyormuş madem bu kadar seviyor nasıl bu kadar adice davranabiliyor dün akşam yine ağlattı üzdü beni bende karar verdim ayrılıcam diye çünkü her yolu denedim adam olmadı başka çarem yok onunlayken bu kadar üzüleceğime onsuz üzülürüm en azından kıymetimi anlar dedim az önce telefonla konuştuk sabah uzun bir mesaj atmştı bana özür dilemiş ama inanın artık söylediği sözlere inanasım gelmiyor bana yaptıklarını unutamıyorum insan sevdiğim dediği insanı bu kadar üzümez neyse normal bir şekilde konuşuyordu ben hiç yüz vermedim ben seni istemiyorum artık dedim 1-2 defa ciddiye almadı şakaya vurdu bir kez dana söyledim bıktım artık beni üzmenden yapamıycam artık dedim bu kadar üzmeye ağlatmaya hakkın yok beni dedim tamam o zaman dedi gururuna yediremedi ben seviyorum seni bırakma demeyi bişeyler daha konuştuk kapattım telefonu asıl amacım ayrılmak değil burnunun sürtmesi isterse uzun süre aramasın dayanıcam çünkü biliyorum geri dönecek istediğim yaptığı hataları anlayıp kıymetimi bilmesi ve beni çok bunalttı biraz uzak kalmak istiyorum ondan bu süre içinde beni çok kızdıracak istemediğim tarzda şeyler yaparsa zaten gerçekten bitmiştir çok kötü durumdayım uzun uzun yazdım içimi dökmek istedim