Onu seviyor muyum bilmiyorum

benbeniyerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
132
34
28
27
ilk sevgilimdi o benim 3 ay çıktık sonra o memleketine karsa gidiceğini söyledi ama sürekli aklımda :( bana bakışını unutmuyorum :( o gittiğinden beri ne aradı nede mesaj attı bu erkekler hep mi böyle ya hiç unutamassam :( ölü gibi yaşıyorum telefonum sürekli elimde sesini duymak istiyorum beni sevdiğini biliyordum neden böyle yaptı :(

ilk sevgilimdi o benim 3 ay çıktık sonra o memleketine karsa gidiceğini söyledi ama sürekli aklımda :KK43: bana bakışını unutmuyorum :KK43: o gittiğinden beri ne aradı nede mesaj attı bu erkekler hep mi böyle ya hiç unutamassam :KK43: ölü gibi yaşıyorum telefonum sürekli elimde sesini duymak istiyorum beni sevdiğini biliyordum neden böyle yaptı :KK43:

Bu durumda konu başlığı "Beni seviyor mu bilmiyorum"...

Cevabı da "hayır" olmalıydı sanki... :KK14:

Heme
ilk sevgilimdi o benim 3 ay çıktık sonra o memleketine karsa gidiceğini söyledi ama sürekli aklımda :KK43: bana bakışını unutmuyorum :KK43: o gittiğinden beri ne aradı nede mesaj attı bu erkekler hep mi böyle ya hiç unutamassam :KK43: ölü gibi yaşıyorum telefonum sürekli elimde sesini duymak istiyorum beni sevdiğini biliyordum neden böyle yaptı :KK43:
Hemen hemen herkes bu yollardan geciyor kimsede asktan ölmuyor ne unutulmaz sandiklarimiz mazide tozlandi ama boyle olacagini soyleyenlere inanmadikkk :KK66: sanada soyleyelim "gececek" ister inan ister yaşa selametle

Sadece üç aydır tanıdığın ve seni zerre önemseyen bi'adamı unutamazsan sırf egondan unutamazsın.
Önüne bak.

helal olsun kıjlar , anlamış bir de yorumlamışsınız.. ben anlamadım.. ayrıldıysanız neden mesaj bekliyorsun, ayrılmadıysanız neden aramamış?

Allahtan 3 ay konusmussunuz , 3 yil degilmis yoksa sen simdi agitlar yakardin..
Bi kendine gel ya , 3 aylik erkegin arkasindan ah vah ediyosun.
Bide ah erkekler diyosun , senin gibi kizlar erkeklerin arkasindan bukadar agit yakarsa tabiki erkeklerin totosu kalkar hayret birsey.

İlk sevgilin mi rahat ol o zaman bence , 3 4 aya kadar geçecek daha bile kör kütük aşkı yaşayacaksın bu ne ki daha...
''Yolda ki bir tepecik seni bunaltmış , oysa önünde yüzlerce dağ var '' :)

Back
X