Onu seviyor muyum bilmiyorum

benbeniyerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
132
34
28
27
ilk sevgilimdi o benim 3 ay çıktık sonra o memleketine karsa gidiceğini söyledi ama sürekli aklımda bana bakışını unutmuyorum o gittiğinden beri ne aradı nede mesaj attı bu erkekler hep mi böyle ya hiç unutamassam ölü gibi yaşıyorum telefonum sürekli elimde sesini duymak istiyorum beni sevdiğini biliyordum neden böyle yaptı

Bu durumda konu başlığı "Beni seviyor mu bilmiyorum"...

Cevabı da "hayır" olmalıydı sanki...

Heme
Hemen hemen herkes bu yollardan geciyor kimsede asktan ölmuyor ne unutulmaz sandiklarimiz mazide tozlandi ama boyle olacagini soyleyenlere inanmadikkk sanada soyleyelim "gececek" ister inan ister yaşa selametle

Sadece üç aydır tanıdığın ve seni zerre önemseyen bi'adamı unutamazsan sırf egondan unutamazsın.
Önüne bak.

helal olsun kıjlar , anlamış bir de yorumlamışsınız.. ben anlamadım.. ayrıldıysanız neden mesaj bekliyorsun, ayrılmadıysanız neden aramamış?

Allahtan 3 ay konusmussunuz , 3 yil degilmis yoksa sen simdi agitlar yakardin..
Bi kendine gel ya , 3 aylik erkegin arkasindan ah vah ediyosun.
Bide ah erkekler diyosun , senin gibi kizlar erkeklerin arkasindan bukadar agit yakarsa tabiki erkeklerin totosu kalkar hayret birsey.

İlk sevgilin mi rahat ol o zaman bence , 3 4 aya kadar geçecek daha bile kör kütük aşkı yaşayacaksın bu ne ki daha...
''Yolda ki bir tepecik seni bunaltmış , oysa önünde yüzlerce dağ var '' :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…