onu sevmeyi çok istiyorum

dertler_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
4
0
6
Adana
merhaba kızlar aslında uzun uzun yazdım.. okunmaya üşenilebilir diye düşündüm..
3yıllık bir ilişkim biteli bir sene oluyor..
kalbimde okadar derin yaralar açtıki artık arkama bakmak istemiyorum ve temiz bir hayat istiyorum diye benmle tanışmak isteyen biriyle bir yola koyuldum..
ailemde istiyordu. onun aileside oda istiyordu..bende olabilir gözüyle baktım..

mantıken bir eksiklği yok.. işi gücü yerinde.. tipide fena deil.. anlayışlı.. beni kırmıyor bana deger veriyor..

bana gelince onunla olmayı okadar çok istiyorumki.. onu sevmeyi ona aşık olmayı okadar çok istiyorumki..
onunla evlenirsem huzurlu bir evliliği olcak.. belki insanlar bana gıpta ile bakacak... bi dediğim iki edilmeyecek ama mutlu olurmuyum bilmiyorum.. bu söylediklerimi onun işinden dolayı ve iyi bir insan oldugundan ötürü söylüyorum.

en son ona açık açık dedim sana karşı bişey hissetmiyorum. ama hissetmeyi çok isterdim.. kalbimin çarpmasını seni özlemeyi sen yokken ağlamayı keşke yanımda olsaydı demeyi çok isterdim dedim.. ama sende bunun için bişey yapmadın bana dedin..
keşke bilseydimde yapabilseydim dedi..oda üzgün.. keşke nasıl olcagını bilseydim diyor:S
bugune kadar okumaktan başka bişey yapmamış.. televizyon bile izlememiş belkide..
geçen bi konu okudum bir bayan eşinin pasifliğinden şikayetçeydi. mesela araba alsak gidip araba modellerini ben araştırırım ben bulurum o şekile alırız ancak diyordu.
sanki bizimkide o misal..
hep agzımdan çıkacak lafa bakıyor.. hadi yurtdışına gidelim bu hafta sonu desem ses çıkarmadan tamam der..
ama kendisi hadi bu hafta sonu bir yerlere gidelim demez..
bilemiyorum napıcam ne edicem..
siz ne düşünüyorsunuz

Canım Merhaba

uzun ve zorlu bir ilişkinin kalıntılardından kurtulmak onun içinde açtıgı sağırlığı yok etmek ve yeni bir ilişkiye başlamak gerçekten çok zordur.
Biz her nekadar dilimizde mantığımızda kurtulsakta biz farkında olmadan bizi etkilemeye devam eder.Bir yerde okumuştum 1 yılda atlatılabiliyormuş.
herşey sana bağlı canım içinde tekrar kıvılcım çıkarcak birşeyler hissetmek özlemek hepsi sana bağlı. Biraz çabala ve acabalar olmadan akışına bırak derim.

Ama anlattıkların senden dolayı değil sanki onun sana uygun biri oldugunu düşünmüyorsun. Hareketleri ve sana karşı ilgisi senin için olması gerektiği gibi değil seni mutlu etmiyor gibi. Çünkü anlattıklarında sadece mantıgında onu benimsemişşin ve onaylamışşın duygusal açıdan ise bi yakınlık hissetmiyorsun.:44::44:

Canım sana uygun biri değil belli ki. İşi düzgün, kişiliği düzgün diye evlilik gibi koca bir işin altına sakın girme. Önemli olan şey en başta senin kalbinin atması. Söylediklerine göre de sen hiçbir şey hissetmiyorsun. Onu değiştirmeye de çalışma. İnsanlar değişmez zaten, bir süre senin istediğin şekle bürünebilir. Belki bu bürünme bile sana yetmeyecek zaten. O yüzden sen önüne bak. Kendine biraz daha zaman ver. Gez dolaş kendine bak. İstediğin gibi biri mutlaka karşına çıkacaktır. İlle onunla evleneceksin diye bir şey yok.

bnu onunla konuşmayı düşündün mü hiç canım belkide konuşmalısın ve ondan sonra ne yapacağına karar vermelisin

kalbim çarpsın istiyorum. gözlerine bakınca mutlu olmak istiyorum. gözüm çok fazla deil gerçkten. sadece onu sevmek istiyorum

yok sevmeden kalbim çarpmadan bişeyler olsun istemiyorum.
bir taraftanda onu kaybetmek istemiyorum
ama onada söyledim sevmediğim biriyle evlenemem diye

bnu onunla konuşmayı düşündün mü hiç canım belkide konuşmalısın ve ondan sonra ne yapacağına karar vermelisin

anlattım tek tek anlattım..
ikimizin aileside istiyor sende istiyorsun dedim.
bende seni sevmek istiyorum dedim..
bunları sana neden söylüyorum biliyomusun bana yardım etmen için söylüyorum dedim..
seni merak, sen özlemek kalbim çarpsın istiyorum.
ama olmayınca olmuyor sanırım

sadece mantıkla nereye kadar devam ettirebileceksiniz ki
her kadın aşk ister sizde bir süre sonra yüreğinizi hoplatacak gözlerinde eriyip gidebileceğiniz birini isteyeceksiniz yanınızda
ne kendinizi ne onu oyalamayın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…