sen o kisiyi cebinde zannederek yillarca icin rahat yasadin
o kiside seni gercekten sevse hayatina baska kadinlar sokmazdi
hikaye neymis icimde yillarca aci olarak kalacaksinmis mis yok cok seviyormus
seven insan bunlari yapmaz
hata 1 kere 2 kere olur 4 yil boyunca hayatina sayisiz kadin almis sonrada kalkip gunubirlik iliskiydi yok ciddi degildi diye kendini savunuyor
sana gelince madem bu kadar cok seviyordun neden evet demedin
simdi adam evlenmis sen onu sevdigini mi anladin
KOR OLDU BADEM GOZLU OLDU
bu kisi seni arasaydi surekli mesajlar atsaydi yine kiymetini bilmeyecektin
bu iliski lackalasmis 8 sene bir sona baglanmamis bundan sonrada bir sey olmazdi
cocuk cok bile beklemis. yada kafasina gore birini ancak bulabilmis
ben bu kisinin 8 sene beklediginede inanmiyorum
sadece seni vicdanen huzursuz etmek icin sucu senin ustune atiyor evlenmedin diye
Cnm yaşadıklarına gerçekten üzüldüm; sen cevabı kendi içinde bulmuşsun. Belki de bu hayırlısıdır.8 yıllık ilişkimi bitirdim oda gitti 1,5 ay içinde görücü usulüyle başkasıyla evlendi...
8 ay önce en yakın arkadaşım sevgilimin başka kızlarla düşüp kalktığını söyledi ben zaten tahmin ediyordum 4 yıldır başka şehirlerde yaşıyorduk birbirimizi göremiyorduk ve ben sevgilimle zaten birşeyler yaşamadım 8 yıldır bir erkeğin cinsel anlamda birşey yaşamadan duracağını tahmin etmiyordum. ama yine de içim acıdı kaldıramadım aklımın aldığı şeyi kalbim kaldırmadı ve ayrıldım. defalarca aradı yaptığını inkar etmedi günü birlik öylesine şeylerdi dedi. irademe yenildim dedi. özür diledi yalvardı... o benden şimdiye kadar hiç ayrılmadı hiç terk etmedi beni hep ben terk ettim hepsinde o geldi. bana 8 senede 8 kez evlenme teklif etti hep olmaz dedim. henüz atanmamıştım. ailemle yaşıyordum kardeşim evlenecek olmaz dedim. babamın borcu var olmaz dedim. atanayım sonra dedim. sizinkilerin sıkıntısı var olmaz dedim. kardeşimin çocuğu olacak olmaz dedim. hep bahaneler öne sürdüm. en sonunda bu olayla da ayrıldım. sevdiğim adamın başkasına dokunmuş olduğunu düşünmek bile beni delirtiyordu. en son temmuz ayında aradı çok soğuk konuştum. onu istemediğimi düşünmüş. oysa ben gerçekten pişman olduğunu görmek stedim böyle birşeyin biz evlendiğimizde de olma ihtimali çıldırttı asla yapmam dedi ama aklıma da gelmiyor değildi. onu hiç aramadım o arasın diye bekledim elim telefona hiç gitmedi kendime nasıl engel oldum bilmiyorum tam 5 ay o arasın diye bekledim
rüyamda gördüm evlenmişti nasıl huzursuz oldum anlatamam ve onu aradım rüyamda gördüm evlenmişsin dedim öyle mi dedi konuştuk ağlamaya başladı niye bu kadar zamandır aramadın beni tamamen sildiğini biliyordum en son aradığımda bana neler dedin hala o konuyu açtın affetmicektin beni... çaresizlik ve pişmanlık ikisini aynı anda yaşadım yaptıklarımdan çok pişmandım ve elimden birşey gelmiyordu dedi sen benim içimde sonsuza kadar yara olarak kalacaksın dedi. niye aramak için bu kadar bekledin dedi.çok kötü günler geçirdim hastanelerde yattım kafayı yiyordum dedi. ben hayatında biri mi var dedim var demedi nişanlandın mı yoksa gerçekten evlendin mi dedim görücü usulü öyle birilerini söylüyorlar dedi evlendim diyemedi. artık herşey için çok geç bir daha beni arama dedi kapattı. sonra tel numarasını iptal etti. içime kuşku oturdu. eskiden kullandığı ama dondurduğu facesini açtım kuzeninin facesine baktım ve resimlerini gördüm evlenmiş düğün fotoğraflarını gördüm. kafayı yedim ekim sonunda isteme olmuş 10 gün öncede evlenmiş 1,5 ayda evlenmiş...
1 haftadır kafayı yemek üzereyim. hayatımda ilk defa böyle bir sebepten doktora gittim. ilaç kullanıyorum. o evlendikten 3 gün sonra aramışım. gurur yapmayıp daha önce arasaydım belkide herşey çok farklı olacaktı. kader o bana yazılmamış. ama inanın bunu algılayamıyorum bile o artık evli sonsuza kadar kaybettim onu bunu nasıl aşacam onu nasıl unutacam bilmiyorum.
diyorum belkide hakkımda böylesi hayırlıydı belkide mutsuz olacaktım sonra diyorum Allah beni cezalandırdı bu adam seni bu kadar severken defalarca terk ettin o seninle evlenmek istedi ama sen kabul etmedin ağlattın süründürdün bende senin elinden alırım
ben nasıl aşıcam bu durumu keşke daha önce ondan ayrıldığımda konu açsaydım da size danışsaydım belki bana o zaman yardım etseydiniz herşey daha farklı olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?