Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık oldum bunu bilmiyorDüşünme.
Olurmu ki zaten bana gel kaç demişti şimdi istermikiYaşadığı yere git. Kaçtım sana de sürpriz yap.
Yahu niye ciddiye aldın beni anlarsın herhalde demiştim. Ne kaçması saçmalama kaç yaşındasın?Olurmu ki zaten bana gel kaç demişti şimdi istermiki
Ya nebilim be evde kaldım kaçacamYahu niye ciddiye aldın beni anlarsın herhalde demiştim. Ne kaçması saçmalama kaç yaşındasın?
Teşekkürler genç değilim ama olsunGençlikte olur böyle şeyler çok ciddiye alıp hayatı ona göre yaşama.
AşıksınsakınvazgeçmeAşıkmıyım beş ay oldu tanışalı sanal kopamıyorum da
O zaman kaç bence de. Evde kaldığını söylememiştin başta.Ya nebilim be evde kaldım kaçacam![]()
Napcam ya pekiAşıksınsakınvazgeçme
kendi koca mabadini kaldirip bir kere yaşadığın yere gelmemis, senin icin bir adim atip bir kuruş masraf yapip birseylere baslamamis ama "gel bana kac" diyor.Olurmu ki zaten bana gel kaç demişti şimdi istermiki
Olabilir de bende gel işte demiştim oda istiyorsun dedi he dedim tıkandı konukendi koca mabadini kaldirip bir kere yaşadığın yere gelmemis, senin icin bir adim atip bir kuruş masraf yapip birseylere baslamamis ama "gel bana kac" diyor.
böyleleri bile seviliyor, bunlarin bile alicisi varken neden kendini duzeltsin kk erkekler?
tırtOlabilir de bende gel işte demiştim oda istiyorsun dedi he dedim tıkandı konu
Gel desem gelirmikitırt
emeksiz yemek olmaz. 5 ayda insan meraktan gelirdi
Hemen kaçmalisin benceOlurmu ki zaten bana gel kaç demişti şimdi istermiki
Ben yay burcu yum valla kafaya taktım heHemen kaçmalisin bence
Ben yay burcu yum valla kafayaHemen kaçmalisin bence
Teşekkürler genç değilim ama olsun
Yay burcu olanlar kaçıyor muBen yay burcu yum valla kafaya taktım he