Onu tamamen kaybetmek istemiyorum

Evrem1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
84
5
48
35
merhaba, kafam çok karışık kafamda bi düşünce var ama yapmalı mıyım daha doğrusu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Ben üniversitede okuyorum benimle aynı sınıfta bi çocuk var ve yaşı benden biraz büyük ben bu senenin başlarında ona karşı bişeyler hissediyodum ve daha sonra onu sevmeye başladım. Bir zaman sonra da bunu ona söyledim ertesi gün benimle konuştu hissettiklerimin hoş şeyler olduğunu ama aklında hala başkasının olduğunu, benimle birlikte olursa hem bana yalan söylemiş olacağını hem de bundan dolayı üzüleceğim için sennile birlikte olamam dedi. üzülmemi söyleyerek gayet de içten ve dürüst davranarak yanımdan ayrıldı. Belli bi zaman fazla konuşmadık sonra normal arkadaş olarak konuşmaya devam ettik ama benim duygularım hala devam ediyodu sonra bu kızla barıştılar ben bu konuyu bi daha ona açmadım ama sonra tekrar ayrıldılar ve bugüne kadar bi daha biraraya gelmediler hatta en son sorduğumda kimseyi sevmediğini söyledi. Daha sonra ben bu konuyu bi kaç kere daha açtım bana ümit vermemek için bişey demedi bi kere yine beimle konuşmak istediğini söyledi sadece ama sonra araya başka şeyler girdi konuşamadık. Sonra bigün arkadaşlarla birlikte oturuyoduk (o da vardı)
aramız gayet iyiydi sohbet ediyoduk şakalaşıyoduk bana karşı hiçbi zaman soğuk olmadı zaten ama hep arkadaşça yaklaştı bana bunun farkındaydım ama yine de ona karşı hala bişeyler hissediyodum sonra en son yine kendimi tutamayıp onu sevdiğimi söyledim hiç cvp vermedi ve o günden sonra hiç konuşmadı benimle ben de durumu anladım ve o gün msjı attığım için çok piişman oldum. İşin kötü tarafı ben bu msjı attıktan bi kaç gün sonra oturup düşündüm ve onunla gerçekten arkadaş olmaya karar verdim ve eğer şuan hala konuşuyo olsaydık belki de çok iyi arkadaş olablirdik ama o istemedi hiçbi msjıma cvp vermedi başta ben de ne olduğunu sordum en sonunda benimle görüşmek istemediğini msjlarma cvp vermemesinden bunu anlamam gerektiğini söyledi ben de ona gerçekten onunla arkadaş olmak istediğimi, eğer izin verirse bunu zamanla ona göstereceğimi söyledim o da ben sana hep şans verdim hiçbirisini kullanamadım arkadaş olmamıza sen engel oldun dedi ben de onun yerden göğe haklı olduğunu, eğer bana zaman verirse ona karşı artık bişey hissetmediğimi ve arkadaş kalmya çalıştığımı göstereceğimi bana gerçekten son bi şans vermesini istedim ama hiçbi şekilde kabul etmedi benimle artık konuşmayacağını söyledi ve şuan konuşmuyoruz ben ona karşı artık en ufak bişey bile hissetmiyorum ve onunla arkadaş olmaay hazırım ama bunu ona inandırmam lazım çünkü gerçekten çok üzülüyorum bu olay olalı 1 ay oluyo neredeyse ama hala bi çözüm yolu bulmaya çalışıyorum çünkü gerçkten çok üzgünüm ve çok pişmanım. Onu tamamen kaybetmek istemiyorum ve daha da geç olmadan bişeyler yapmak istiyorum belki niye bu kadar uğraşıyosun boşver diceksiniz ama ilk defa bu yüzden bi arkadaşımı kaybediyorum ve bunun üzüntüsü kolay kolay geçmeyecek, biliyorum!
Ne yapmalıyım, yardımcı olun lütfen..

Bence uzak durmanız daha doğru. Çünkü ne kadar arkadaş kalalım desende içinde hep bir yerlerde olacak. Kendini de üzme artık. Bence oluruna bırak. Arkadaş olarak geri dönerse kendi dönsün sen zorlama. Bu şekilde üzerine düşersen işler daha içinden çıkılmaz hale gelir. Olan olmuş biten bitmiş artık yapabileceğin birşey kalmamış bence...

ya ben de fazla zorlamak istemiyorum dediğin gibi ama bi yandan da üzülüyorum aynı sınıftayız sonuçta.. bi de şöyle bişey var; okulda benimle konuşmuyor ama face ten silmedi mesela bi kere bişey yazdım cvp vermedi zaten ondan sonra da hiçbişekilde bişey söylemedim ama arkadaşlarından da silmemiş :S

nasıl arkadaş kalabılır kı?

kime faydalı ?

normal erkek arkadaşlarımız kardeşlik abilik yapar..

ondan size arkadaş olur mu??

Son düzenleme:
Bu dediklerini zamanında tecrübe etmiş biri olarak sana sadece şunu söyleyeyim çürük kumaş gibi bu olay. İstediğin tarafından tut her seferinde elinde kalır. Adam insanlık etmiş uzak dur demiş. Uzak durmalısın. Dua et ki karakterli biriymiş. Etrafında kul köle olmana sebep olup yüzüstü bırakıp süründürebilirdi de..

Tek tavsiyem boşver, görmemezlikten gel. Hayat her zaman istediğimiz gibi olmz. Aynı sınıfta olun ne olacak? Koca koca yetişkinlersiniz. Bir durum olduğunda çocuklar gibi küs olacak değilsiniz. Gerekmedikçe muhattap olmayın yeter..

Hayir sakin iletisime falan gecmeye calisip iyice durumu berbat etmeyin. Zaten bu hale gelmenize sebep sizin surekli bir iletisim halinde olmaya calismaniz degil mi? Mesajlariniza cevap vermiyorsa yine vermeyecektir. Ve siz devam ettikce onu rahatsiz eden bi takintili hayrani duruma dusmekten kurtulamayacaksiniz. Adam size kac defa soylemis istemedigini ve daha fazla zorlamaya gerek yok. Uzun zamandir suren sevginiz bi anda bitmis olamaz, ki bitmemis ki hala onunla tekrar gorusmek istiyorsunuz. Arkadas kalmaniz sizi onda tutuklu birakip uzun sure hayrani olmaniza sebep olabilir. Arkadas falan kalmayin. Birakin sizde. O eger gercekten gunun birinde arkadasliginizi isterse zaten size geri doner. Siz yapmaniz gerekenden cok daha fazlasini yapmissiniz zaten. Zorla guzellik olmaz. Ve unutmayin kacan kovalanir. :34:

merhaba kızlar arkadaşımla barıştık :) barışalı 1 ay kadar oluyo aramız gayet iyi, yorumlarınız, önerileriniz için çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar, bahsettiğim kişiyle barıştığımı söylemistim aylardır konuşup görüşüyoduk ve şuan da 3 haftadır birlikteyiz ve ben çok mutluyumm
Böyle birşeyin olacağı aklımın ucundan geçmezdi ama bikaç hafta önce beni sevdiğini söyledi şuan herşey çok güzel :))

Back
X