- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi teacherellaa
-
Senden daha karakterli biri de çikabilir adamın karşısına, bu karşılaştırma çabanı anlayamadım..Daha önce bir konu açmıştım 6 ay olmuştur hatta çok eleştiri ve hakaret almıştım bazılarından. Sebebi ise diş doktoruma aşık olmuş olmamdı. Tekrar bir rahatsızlığım oldu ve ona gitmek zorunda kaldım hatta kayıt için kimliğimi unutmuştum ben bu hastayı tanıyorum fln dedi çok mutlu oldum. Ortada bir şey yok tabi ki. Anlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki onu lütfen yardım edin arkadaşlar kendimi rezil etmeden nasıl ilgisini cekebilirim onun unuturum dedim unutamadım.
Düşünce yapını değiştir lütfen bu kadar kendini beğenme.... Bu kadar iyiysen adamı kaparsın zatenAnlamadığım nokta şu ben dürüst, yardımsever, pozitif,neşeli, kendimce güzel, işinde gücünde bir insanım buna rağmen bu saydıklarından yarısına sahip olmayan birisi kapıp gidecek belki
Demi ya kaparım taktik için sağol. Herkes kendi yargıcı olabilse ilk önce keşke.Düşünce yapını değiştir lütfen bu kadar kendini beğenme.... Bu kadar iyiysen adamı kaparsın zaten
Demi ya kaparım taktik için sağol. Herkes kendi yargıcı olabilse ilk önce keşke.
Bak ne dicem senden iyiler illa ki vardır yani sen bu adamı kapsan kapardın kaç ay olmuş zatenDemi ya kaparım taktik için sağol. Herkes kendi yargıcı olabilse ilk önce keşke.
Ee ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarben mis gibi taktikler verdim bipleyen olmamış ama alındığın yorumlara hemen cevabı yapıştırıyon neyse sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?