Onu unutamiyorum arkadaslar yardim lütfen.

Saygı çerçevesinde yapılan yorumlara aynı tepkiyi veriyorum elbet size karşı olan tavrım sizin kim olduğunuzu gösterir benim değil. Kaldi ki istersem 10 tane konu açarım cok rahatsız olursanız böyle dakika başı gelip yorum atmazsınız. Sizin amacınız kavga çıkartıp ego tatmini yapmak kusura bakmayın buna vaktim yok malum evrak işi çok bizde kendinize başka birini bulup onunla ilgilenin ve konumdan uzak durun kibarca uyarıyorum sizi.

Ornek verir misin? :)

Acikcasi ben erkekler konusunda pek deneyimli degilim hatta bakabilirsin bende cok konu actim bu tarz. Ama biraz sohbet etmeye calisabilirsin laf lafi açar zaten. Bide cok güleç ol bence kati, soğuk ve mesafeli gorunme. Gozlerine derince bakarak konus gibi gibi :)

Pozitif ve guler yuzluyum soguk degilim ya :)

Pozitif ve guler yuzluyum soguk degilim ya :)

Normalde pozitifsen eger orda daha fazla pozitif, guleryuzlu ve hoş sohbet ol bence. Sohbet cok onemli bide olabildigince muhabbeti uzun tutmaya calis, disle ilgili sorular falan sor. Tum bunlar ise yaramazsa bence hislerini olgunca soyle kendisine. Cunku hayattaki en kotu sey keşke demek. Bunu yapmazsan hep icinde kalcagina eminim.

Cok dogru aslinsa olmazsa olmaz ama yalniz olmuyoruz iste yardimcisi var birde bir doktor daha ortak kullaniyorlar ayni ofisi.

Cok dogru aslinsa olmazsa olmaz ama yalniz olmuyoruz iste yardimcisi var birde bir doktor daha ortak kullaniyorlar ayni ofisi.

Yani olmazsa da olmaz hic problem degil en azindan önüne bakarsin aklinda acaba o da benden hoslaniyo mu gibi seyler kalmaz en azindan. Yalniz odada birilerinin olmasi sikinti. Hic yalniz olmuyo mu?

Yani olmazsa da olmaz hic problem degil en azindan önüne bakarsin aklinda acaba o da benden hoslaniyo mu gibi seyler kalmaz en azindan. Yalniz odada birilerinin olmasi sikinti. Hic yalniz olmuyo mu?
Yok keske olsa muhabbet ilerlerdi biraz onada hak veriyorum tanimiyor etmiyor beni ilgi gösteremez kaldi ki özel değil devlet burasi meslegini riske atmak istemez ki.

Böyle üst seviye statüye sahip erkekler genelde alt seviye (?) statüdeki meslek dallarından eş buluyor , mesleğiniz öğretmenlik sanırım çok da üst seviye sayılmaz, şansınız var bence

Böyle üst seviye statüye sahip erkekler genelde alt seviye (?) statüdeki meslek dallarından eş buluyor , mesleğiniz öğretmenlik sanırım çok da üst seviye sayılmaz, şansınız var bence
Pardon sizin meslek ne acaba? Sizin gibiler itibarsizlastirmaya calissa da cok güzel bir mesleğim var şükür bir çocuğun gözlerinin içindeki sevgiye bakınca dünyalara bedel siz bu duyguyu ne bileceksiniz ancak sosyal medyada ona buna saldirayim derdindesiniz cidden yazik.

Dedigin gibi oda bos kalmiyosa eklemekten baska caren yok. Yanlis anlasilmaz insanlar doktorlarini, avukarlarini vs gayet ekliyor sosyal medyadan. Ordan cok guzel konusursunuz valla olursa sosyal medyadan guzel olur yani :)
Haklisin cok sağol olmasada ikilemden kurtulurum en azindan pozitif yaklasimin icin teşekkürler bu arada.

Haklisin cok sağol olmasada ikilemden kurtulurum en azindan pozitif yaklasimin icin teşekkürler bu arada.

Rica ederim ben pismanlik hissini biliyorum içinde kalcagina yaşa. Sonu iyi veya kotu ne olursa olsun ilerde yapmadigin icin pisman olmaktan iyidir. Hem dedigim gibi doktorun hastanede kendi hastasina hoslandigini soylemesi cok dusuk bi ihtimal ama sosyal medyadan eminim ki o da cok rahat olur :) Valla merak ediyorum canim umarim bizede haber verirsin

Ben o hissi yıllarca yaşadım belki oldugum zaman yapmadiklarimin pismamligi yuku daha agir olacak umarim olur sana cok dua ederim veririm elbette. ☺

kibir en sevdigim gunahtir demis biri

kendinizi ne kadar da ovuyorsunuz aşk öyle vasifa bakmiyor gönül işlerine kim akıl sır erdirmiş şimdiye kadar saydiginiz ozelliklerinizin yarısı bile etmeyen insan onun kaderidir belkide ne biliyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…