pişman olucaksın hemde çok
ama sen biz ayagına kapansakta o mektubu yollayacaksın
biliyorum tecrübeyle sabit
Coook merak ettim yanlos anlama neden bıttı cok uzun suren ıliski nedden bittı merakımdan yazdım ozelse ozel yazmayın ..Bende birçok gece rüyamda birbirimize sarıldığımızı ve hatta daha ilerisini görüyorum ancak bilmelisin ki bunların hiçbir çözümü yok.Sessizce acını yaşa demeyeceğim.Ağla hemde avazın çıktığı kadar bağırarak ağla ama gözyaşlarını o görmesin.Unutamayacaksın bunu bilmeni isterim.Çünkü beyninde yer eden olayları unutmak diye birşey yok.Önemsiz olanlar unutulur ama hayatında yer edinmiş şeyleri atamazsın beyninden.Lakin zamanla onsuz yaşamaya alışacaksın.Özleyeceksin gizliden gizliden.Ve belki de gözleyeceksin ama unutamayacaksın.Unutmak hatta beyni resetlemek ister insan.Ama ne yazık ki olmuyor.Sana emin olduğum tek birşey diyeceğim ZAMANLA ONSUZ YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN.VE ONSUZ OLMAYA ALIŞACAKSIN.
Nerden mi biliyorum ?
5 sene flört,1 seneye yakın nişanlılık ve 7 ay evlilik.sonunda ise aptalca şekilde bitti.
haklısınız keşke tatlı dilli olsaymış.Aslında normalde de dikkat ederim dışarıda akşam saati pek giymemeye ama o gün ne olduysa artık hangi kafadaysam. Bu da biraz "ağır abi delikanlı ayağı" tip. O adap lafını duyunca başımdan aşağı döküldü tüm kaynar sular.
Bende birçok gece rüyamda birbirimize sarıldığımızı ve hatta daha ilerisini görüyorum ancak bilmelisin ki bunların hiçbir çözümü yok.Sessizce acını yaşa demeyeceğim.Ağla hemde avazın çıktığı kadar bağırarak ağla ama gözyaşlarını o görmesin.Unutamayacaksın bunu bilmeni isterim.Çünkü beyninde yer eden olayları unutmak diye birşey yok.Önemsiz olanlar unutulur ama hayatında yer edinmiş şeyleri atamazsın beyninden.Lakin zamanla onsuz yaşamaya alışacaksın.Özleyeceksin gizliden gizliden.Ve belki de gözleyeceksin ama unutamayacaksın.Unutmak hatta beyni resetlemek ister insan.Ama ne yazık ki olmuyor.Sana emin olduğum tek birşey diyeceğim ZAMANLA ONSUZ YAŞAMAYI ÖĞRENECEKSİN.VE ONSUZ OLMAYA ALIŞACAKSIN.
Nerden mi biliyorum ?
5 sene flört,1 seneye yakın nişanlılık ve 7 ay evlilik.sonunda ise aptalca şekilde bitti.
bende merak ettim doğrusu öyle bir ilişki neden biterCoook merak ettim yanlos anlama neden bıttı cok uzun suren ıliski nedden bittı merakımdan yazdım ozelse ozel yazmayın ..
Aslinda cocukca oluyor boyle seyler. Yani biten bitmis, giden gitmisdir zaten. Unutursun zamanla. Ama unutman icin bi seyler yapman gerek. Mesela yeni hobiler edin, cevrendeki yakin insanlara ve de kendine zaman ayir.Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...
Ne bir şey yapmak istiyorum .Aslinda cocukca oluyor boyle seyler. Yani biten bitmis, giden gitmisdir zaten. Unutursun zamanla. Ama unutman icin bi seyler yapman gerek. Mesela yeni hobiler edin, cevrendeki yakin insanlara ve de kendine zaman ayir.
Nasıl yapıcam.unut gitsin ..
değmez ..
kendini toparla ..
hayır asla ..Nasıl yapıcam.
Kendimi durduramıyorum .
Tekrar yanına gitmek bile kafamdan geçiyo ki çok büyük bi hata olur
Ama böyle düşünmeye başladığımda hep bi anda kendimi kandırdığımı fark ediyorum.hayır asla ..
gururunu ve kendini düşün ..
yeni bir sayfa aç ..
onsuzda hayat güzel ..
Ama böyle düşünmeye başladığımda hep bi anda kendimi kandırdığımı fark ediyorum.
Onsuz hiç bir şey güzel gelmiyor gözüme.
Bugün hiç konuşmadığımız 3. gün ve içim acıyor.
Gururum paspas oldu resmen .
Neyi düşüneyim bilmiyorum
Ayrilma sebebiniz ne tam olarak bilmiyorum. Ama inan bana zaman her seyin ilaci. Insan nelere alisiyor.Ne bir şey yapmak istiyorum .
Ne kimseyi görmek .
Sanki kendimi 50 yaşında hissediyorum .
Arkadaşlarımda okulda çevrede başka erkek mi yok konuş , gez , toz geçer diyorlar.
Ama kıyamam ki.
Aldatmış gibi .
Zamanla alışıcam biliyorum ama o kadar zaman geçene kadar nası bi saçmalık yapmadan durabilicem ben .kendini ..
baskasını değil ..
zamanla geçecek ..
Depresyona girdi evlenemeyiz diye...Ayrilma sebebiniz ne tam olarak bilmiyorum. Ama inan bana zaman her seyin ilaci. Insan nelere alisiyor.
Zamanla alışıcam biliyorum ama o kadar zaman geçene kadar nası bi saçmalık yapmadan durabilicem ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?