- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
hiç bi fikrim yok sürekli ağlıyorumBende unutamıyorum napıcazz
Bir insana en büyük tepki tepkisiz kalmak.Nolucak mektup gönderip içini boşaltınca,karşındaki insan bunları anlayacak karakterde olsa,mektup yezmana gerek olmadan anlardı.Senin haklı olduğunu da bilse,şu durumda yapmak istediği tavrı sergiliyor.Mektuba cevap alamayınca ya da ters cevap alınca daha çok yıprancaksın.Konuyu bilmiyorum aşk mevzusudur.
Kalk yıka yüzünü ve önüne bak.
Bana da oluyo öyle arada ya, ne çektik hoffhiç bi fikrim yok sürekli ağlıyorum
..Unutursun için yana yana.
Üzgünüm canım ama bir gün doğum gününü unutacaksın, birgün tanıştığınız ilk günü bir gün soyadını ama adını unutamayacaksın. Kendine gülüp geçiceksin .Ne sevmişim beee
Neden ayrildiniz bilmiyorum ama sundan eminim o mektubu gonderdiginizde iciniz o an icin rahatlayacak ama sonra neden gonderdim diyeceksiniz. Bu daha da kotu. Bitmis bir iliski icin mektup gondermeniz ona hala kafanizda o oldugunu dusundurecek. Mektup onun egosunu oksamaktan baska bir ise yaramaz. Gercekten kafasinda bitirmeseydi ugrasir didinirdi. Neler yasadiniz bilmiyorum ama mektup fikri sakiz gibi pesini birakmayan olarak gosterecek sizi ve sizden daha da soguyacak. Her ne kadar mektupta bittigini yazsanizda gondermeniz halinde aslinda icinizde bitirmediginizi ima etmis olacaksiniz. Bazen susmak en guzel cevaptir. Hic bir sey yapmayip sabredin bence. Bu onu daha da dusundurecektir. Bazen yapilacak hic bir sey yoksa hic bir sey yapmamak gerekir.
çok kararsızım üstümden yük kalkcak gibi hissediyorum .sen o mektubu attıktan sonraki tepkisizlik seni tüketir sakın atma..
niye böle bişi yaptın canımAh aaaah.. Ben de "defol git" dedim erkek arkadaşıma. 3 gündür konuşmuyoruz. Yıllardır her anımı dolduran adamdan 3 gündür bihaberim. Acı fazla, üzüntü fazla. Can acısı fazlaaaaa.
çok çekiyorum şu an benBana arada oluyo öyle arada ya, ne çektik hoff
Sum, etek giydim (baya kusaydı) bana kalkmış diyor ki "biraz adap!". Edepsiz miyim ben? Bir de "annende de suç var bu saatte (akşam) böyle çıkmana neden izin veriyor?" dedi. Ben de sinirlendim, def ol git bak çok sinirliyim def ol git dedim. 3 senelik erkek arkadaşım bunları diyen.niye böle bişi yaptın canım
Çok ayıp etmiş ...Yani giyim tarzınızı bilmiyo muydu 3 senedir ?Sum, etek giydim (baya kusaydı) bana kalkmış diyor ki "biraz adap!". Edepsiz miyim ben? Bir de "annende de suç var bu saatte (akşam) böyle çıkmana neden izin veriyor?" dedi. Ben de sinirlendim, def ol git bak çok sinirliyim def ol git dedim. 3 senelik erkek arkadaşım bunları diyen.
Ne kadar daha çekmeyi düşünüyorsun pekii, eline bişi geçiyor mu çekince yanına geliyor mu seninle mi peki?çok çekiyorum şu an ben
çok kararsızım üstümden yük kalkcak gibi hissediyorum .
onu merak ediyorum hala oooooooof napicam ..
Aslında normalde de dikkat ederim dışarıda akşam saati pek giymemeye ama o gün ne olduysa artık hangi kafadaysam. Bu da biraz "ağır abi delikanlı ayağı" tip. O adap lafını duyunca başımdan aşağı döküldü tüm kaynar sular.Çok ayıp etmiş ...Yani giyim tarzınızı bilmiyo muydu 3 senedir ?
kendi bile ağlıyor benden ayrılırken .Ne kadar daha çekmeyi düşünüyorsun pekii, eline bişi geçiyor mu çekince yanına geliyor mu seninle mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?