O'nu Unutamıyorum ...

Unutursun için yana yana.
Üzgünüm canım ama bir gün doğum gününü unutacaksın, birgün tanıştığınız ilk günü bir gün soyadını ama adını unutamayacaksın. Kendine gülüp geçiceksin .Ne sevmişim beee

Neden ayrildiniz bilmiyorum ama sundan eminim o mektubu gonderdiginizde iciniz o an icin rahatlayacak ama sonra neden gonderdim diyeceksiniz. Bu daha da kotu. Bitmis bir iliski icin mektup gondermeniz ona hala kafanizda o oldugunu dusundurecek. Mektup onun egosunu oksamaktan baska bir ise yaramaz. Gercekten kafasinda bitirmeseydi ugrasir didinirdi. Neler yasadiniz bilmiyorum ama mektup fikri sakiz gibi pesini birakmayan olarak gosterecek sizi ve sizden daha da soguyacak. Her ne kadar mektupta bittigini yazsanizda gondermeniz halinde aslinda icinizde bitirmediginizi ima etmis olacaksiniz. Bazen susmak en guzel cevaptir. Hic bir sey yapmayip sabredin bence. Bu onu daha da dusundurecektir. Bazen yapilacak hic bir sey yoksa hic bir sey yapmamak gerekir.

sen o mektubu attıktan sonraki tepkisizlik seni tüketir sakın atma..

aşk mezvusu
ailesinin yaptığı bir şey yüzünden bitti

Ah aaaah.. Ben de "defol git" dedim erkek arkadaşıma. 3 gündür konuşmuyoruz. Yıllardır her anımı dolduran adamdan 3 gündür bihaberim. Acı fazla, üzüntü fazla. Can acısı fazlaaaaa.

..
ne sevişim beeeeeeee diyorum zaten.
salak kafam yapar mıyım bi daha böyle ?

ya mektupta zaten ona olan aşkımı yazdım hep ağlaya ağlaya

sen o mektubu attıktan sonraki tepkisizlik seni tüketir sakın atma..
çok kararsızım üstümden yük kalkcak gibi hissediyorum .
onu merak ediyorum hala oooooooof napicam ..

Ah aaaah.. Ben de "defol git" dedim erkek arkadaşıma. 3 gündür konuşmuyoruz. Yıllardır her anımı dolduran adamdan 3 gündür bihaberim. Acı fazla, üzüntü fazla. Can acısı fazlaaaaa.
niye böle bişi yaptın canım

niye böle bişi yaptın canım
Sum, etek giydim (baya kusaydı) bana kalkmış diyor ki "biraz adap!". Edepsiz miyim ben? Bir de "annende de suç var bu saatte (akşam) böyle çıkmana neden izin veriyor?" dedi. Ben de sinirlendim, def ol git bak çok sinirliyim def ol git dedim. 3 senelik erkek arkadaşım bunları diyen.

Çok ayıp etmiş ...Yani giyim tarzınızı bilmiyo muydu 3 senedir ?

Göndermeyin, biten bitmiş.
Yazın, kağıdı yırtın yakın..
Onun ne kadar sevdiğinizi bilmesi sadece egosunu yükseltir.

çok kararsızım üstümden yük kalkcak gibi hissediyorum .
onu merak ediyorum hala oooooooof napicam ..

pişman olucaksın hemde çok
ama sen biz ayagına kapansakta o mektubu yollayacaksın
biliyorum tecrübeyle sabit

Çok ayıp etmiş ...Yani giyim tarzınızı bilmiyo muydu 3 senedir ?
Aslında normalde de dikkat ederim dışarıda akşam saati pek giymemeye ama o gün ne olduysa artık hangi kafadaysam. Bu da biraz "ağır abi delikanlı ayağı" tip. O adap lafını duyunca başımdan aşağı döküldü tüm kaynar sular.

İçinde kalacağına gönder tabi söylediklerin onu yok yere şımartacak şeyler değilse, artık kredini doldurdun geri dönmeyi düşünme bile tarzındaysa olabilir madem bi kaç gün oldu. Ama gerçekten bitiren ve şu çok önemli sakına onun ızdırap acı çekmesini pişman olup sürünmesinş beklemeyin böyle bir durumda acı çekmeye devam eden siz olursunuz ne hali varsa görsün ideal bir tavırdır bu konuda bence

Ne kadar daha çekmeyi düşünüyorsun pekii, eline bişi geçiyor mu çekince yanına geliyor mu seninle mi peki?
kendi bile ağlıyor benden ayrılırken .
içim kaldırmıyor bilerek uzak duruyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…