Canım ben yanına gittim zaten daha önce. =)seni cok iyi anliyorum esimle evlenmeden once cok tartisirdik ve beni birakirdi.2 gun ac durdum uzuntuden haftalarca eve kapandim yatiyodum devamli nefes alamiyodum delirmek uzereydim nasil bir acidir kalbimi kopariyolardi sanki.hatirlayinca gozlerim doluyor ben gururumu biraktim yanina gittim gelme dedigi halde iyiki gitmisim.ben yolla derim icinde kalmasin imkanin varsa yuz yuze konus.Allah yardimcin olsun
Zaman ne göstericek bilmiyorum.hiç bir şey yazma, yollama, arama. sessiz kalarak git. inan ki gidişin en asili, en onurlucası ve en etkilisi budur. bir dene. ve seni merak edip aradığını göreceksin.
Daha fazla onun yüzünden canım yanmasın istiyorumAcın elbet dinecek hatta yenisi gelecek o gidecek onun ki de dinecek öncekileri düşün söyleyip rahatlamak var ama insan gururunu ezdikçe daha çok eziyor. Bence göderme daha yeni ayrılmışsınız bende zor unutum amaa unuturum şöyle söyliyim hiç dönen ben olmadım buna rağmen bittiyse bitti dedim acımı çektim ama çok dönenini gördüm çünkü şuan ona dönmen onun egosunu tatmin etmekten başka hiçbirşeye yaramıyor ve daha çok gidiyor.
O zaman çıkar artık hayatından ki canını yakamasınDaha fazla onun yüzünden canım yanmasın istiyorum
Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...
ona bir daha yazmayacağım daİnce ayrıntılarına kadar bilmiyorum ama mektup, mail, mesaj gönderme derim. Erkekleri hepimiz az çok çözdük. Avucunun içine düşmüş olursun, istediği zamanda istediği yöne çeker seni. Zor ama bırakın duygularınızı aklınızı devreye sokun. Onunla doğmadınız. Bir kere geldiğiniz hayatı bir erkek yüzünden maf etmeyin. Gezin, yeyin, için, eğlenin. Karşı taraf bizim kadar duygusal bakmıyor olaya. Senin çok değer vererek yazdığın şeyi o göz ucuyla okup atar bir kenara. Acı ama gerçek olan bu malesefff :/
Bende aynı durumdayım. .Yeni , 3 - 4 gün oldu .
Ben zaten zor unuturum .
Öyle diyosunuz ama içimde kalacak bazı şeyler
Bende :*(onu çok çok özlüyorummm
acıyı dıbıne kadar yasamıs biriyim..ve degmeyecek bı adam için ne kadar basıtlesıp dustugumu anlatamam..ta ki nezamn bu acı gecti hayatıma yenı ve duzgun bi adam gırınce oyle ki carsamba tekrar konusup ayrıldık ve tamamen dedım artık...ve pazar gunu suan evlenmek uzere oldugum adamla tanıstım...okadar yarılıydım ki Allaha hep yalvarıyodum kurtar benı bu dertten diye suan nısanlımla oyle mutluyumkı asla o yasadıklarımı 4 sene mi hatırlamak bıle ıstemıyorum arada bi ıkı gulumsedıgım ve cogunlukla agladıgım hatta bana tokat bıle atmıs bı adam ıcın deger mıydı? pskılojım bozuldu..antidepresanlar...neler yasadım neler suan ıse hıcbırı yok..Allahıma şükürler olsun..o yuzden olabıldıgınce bu ısten bu duygulardan sıyrılmaya calıs ne mektup ne bıse bunların devamı gelır... çıkar at içinden acını da yaşa ama dönme..Unutamıyorum kızlar.
Buraya onun yüzünden bi konu daha açmamak için dayandım ama
Olmuyor bir türlü canımın acısı geçmiyor .
Her gece rüyamda onu arayıp da bulamadığım kabuslar görüyorum ..
Geldi gitti, geldi gitti derken en son gene ayrıldı benden .
Nasıl sağlam durup atlatacağım ? .
Ona özetle onu sevdiğimi ama hayatından artık çıktığımı anlatan bi mektup yazdım.
Sizce yollayayım mı ? ..
Söylemek isteyip de içimde kalanları yazdım ...
Adam da iş olmayınca ne yapsan boş canımmmm =)Yavruuu okadar taktik verdim sana boşa mı gitti :)
Çok üzüldüm =(Bende aynı durumdayım. .
Burdakiler zaman diyolar bi bildikleri vardırBende :*(
Değmeyeceği kesin bir şey zaten onun için acı çekiyor olmam da , saçmalık.Erkeklerin bu tür şeylerden hoşlandığını pek düşünmüyorum hele de ayrılığı kafasına koymuş biri. Konularınıza da baktım da bence değmez
O kadar doğru ki.Çok düşünülecek bir konumda değilsin.Yapman gereken sadece gerçekleri görebilmek.
Bay/bayan farketmez.Gidenin peşinden kim giderse gitsin, gidenin egosu tavan yapıyor.Ayrılıklar acılar vs herşey insan için var.Ve bunlar bize hayatı öğretiyor.İnsanları öğretiyor.Ne kadar karaktersiz insanlar nasılda iyilik ve güzellik maskelerinin altına saklanmış onu öğretiyor.Demek ki bir insanla alışverişe girmeden karakterinin öğrenilmeyeceğini öğretiyor.Ve koynuna aldığın eşin ya da koynuna girdiğin kocana dahi çok güvenmemen gerektiğini öğretiyor.Anlayacağın son nefesimize kadar hep öğreneceğiz.
Heyhat!!! Yıkıldı insanlığın ar duvarı.Yırtıldı insanlardaki merhamet perdesi.Yakıldı yürekler ve herkes sırtına binlerce AHH!! aldı da öyle yürüyor.
Sonuçta bu ilişkiyi bu hale ben getirmedim , öyle değil mi?acıyı dıbıne kadar yasamıs biriyim..ve degmeyecek bı adam için ne kadar basıtlesıp dustugumu anlatamam..ta ki nezamn bu acı gecti hayatıma yenı ve duzgun bi adam gırınce oyle ki carsamba tekrar konusup ayrıldık ve tamamen dedım artık...ve pazar gunu suan evlenmek uzere oldugum adamla tanıstım...okadar yarılıydım ki Allaha hep yalvarıyodum kurtar benı bu dertten diye suan nısanlımla oyle mutluyumkı asla o yasadıklarımı 4 sene mi hatırlamak bıle ıstemıyorum arada bi ıkı gulumsedıgım ve cogunlukla agladıgım hatta bana tokat bıle atmıs bı adam ıcın deger mıydı? pskılojım bozuldu..antidepresanlar...neler yasadım neler suan ıse hıcbırı yok..Allahıma şükürler olsun..o yuzden olabıldıgınce bu ısten bu duygulardan sıyrılmaya calıs ne mektup ne bıse bunların devamı gelır... çıkar at içinden acını da yaşa ama dönme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?