önümde 2 yol var..şarampole yuvarlanasım var, kamyon benim değil :(

umuda_yolculuk2005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
1.683
5.152
108
39
beni aldattığına inandığım bir eş, bir kaç gün içerisinde bankanın el koyacağı evim, durumlar o kadar karışıkki.
ve benim önümde 2 yol var..
aldattığını asla kabul etmiyor, bana yeniden deneyelim, temiz bir sayfa açalımla geldi..
annesi yalvarıyor, yapma kızım etme kızım, 2 çocuk var vs vs

geri dönesim var yolu yarılamışım, şarampole yuvarlanasım var kamyon benim değill ooff offf..

ya çocuklar için, barışıp yeniden birleşeceğiz..
ya da çocuklarla birlikte ailemin yanına döneceğim..

oğlum ağlama krizlerine giriyo hergece, allahım neden ben, neden benim annem babam ayrılıyor,
zor sakinleştiriyorum. 11 yaşında daha, kızım ise durup durup anne babamla küssün biliyorum,
artık hiçmi gelmeyecekmi babam.. 6 yasında

maddi manevi hem bana hem aileme o kadar çok zarar verdiki
ona inanasım gelmiyor artık..
ben barışmak istemiyorum dedim, konuşmayı bu şekilde sonlandırdık..
oğlum bu konuşmaya şahit oldu, büyünce beni suçlamasından korkuyorum ama
herne olursa olsun affetmeyi düşünmüyorum. kendime yeni bir yol çizmek istiyorum..

Oğlunun ağlama krizlerine girmesine şaşırdım yaşı çok da küçük değil. Çocuklarım üzülmesin beni kötü bilecekler diye düşünüp barışırsan ömrü boyunca üzülecek sen olacaksın. Boşandıktan sonra bir haftasonu eşine yolladığında çocukların senin haklı olduğunu görebilir bence. Bir de nasıl ispatlayamıyorsun aldattığını keşke ispatlayabilsen...

Aldatma konunuzu okumadım ama maddi meseleleri okudum. Sırf bu bile ayrılmanız için yeterli gibi görnüyor.
Allah yardımcınız olsun, bir şekilde üstesinden gelirsiniz inşallah.
Çocuklarınızla oturup konuşun. Sadece duyduklarıyla kalmasınlar, sizden öğrensinler. Gerekirse pedagogdan yardım alın. İnternette de boşanmanın çocuklara açıklanmasıyla ilgili yazılar var. Mesela babasıyla sizin anlaşamadığınızı ama sadece birbirinizden boşanacağınızı, babalarının onlardan ayrılmayacağını, yine babaları olacağını, hep birlikte mutsuz olmaktansa böylesinin daha iyi olduğunu anlatabilirsiniz. Babalarını ne olursa olsun kötülemeyin. Özellikle oğlunuz laftan anlayacak yaşta, mantıklı bir konuşma yaparsanız rahatlar.

burada oku açmıştımilk şüphelendiğim zamanlarda,
bir arkadaşın tavsiyesi ile watsap webi yükledim pc ye yazışmalarını gördüm. yazışma şöyleydi:

erkk : hikayemiz devamında şöyleydi
ve aralarında ayrılık başlar, kız eski hayatına devam eder.

kadın cvp vermiyo önce,
erkek : neden yazmıyosun gururmu yapıyorsun.

kadın : ne yazayım, hikayeyi yazan sen oynayan sen, gurur ? neydiki o unuttum 7 aydır.

erkek : oynayan ben değilim sadece

kadın: oynayan derken

benim gördüğüm yazışma bu, bundan başkada yazışma olmadı..

bu konuşmaları benmi kafayı yiyip abarrtım yoksa gerçekten beni aldatıyormuydu

Yahu, bu adamın mesajlarını, kadınla yazışmalarını whatsapp web ile görmediniz mi, bu adamın çevresinden bir adam, önce yok öyle bi şey deyip, siz mesajları gösterince size kocanızın o kadınla ilişkisini teyit etmedi mi, "ama yenge kadın abimin yakasından düşmüyor" geyiğini yapmadı mı, bu adam yalan söyleyerek, sizin bildiğinizden daha yüksek rakamlarda sizin üstünüze kredi çekmedi mi, 11 yaşındaki çocuğunuzun tepkileri mi belirleyecek bundan sonrasını ? İki ileri bir geri giden bir evlilik içinde yetiştireceğiniz o çocuk size ileride, anne deli misin ben daha 11 yaşında çocuktum demez mi ?

Size önünüzdeki zorluklar zor gelmiş, bunalmışsınız, yine birinin arkasına saklanıp direksiyonu o kişiye vererek, sorumlulukları sırtınızdan atmak istiyorsunuz. Yapabilirsiniz tabii... Ama doğru karar olmaz bence.

Kocanızın ihaneti inkar etmesi, en bilindik en klasik erkek geyiği değil midir ; hani, karına yatakta yakalansan bile, a a a ! kim bu kadın, tanımıyorum ben bu kadını diyeceksin, inkar edeceksin.

Hakkınızda hayırlısı olsun, çok şaşırttınız beni.

8 yaşımdaydım annem bavul hazırlıyordu gitmek için. Hiç unutmam kazaklarını koyuyordum üşümesin dedemlerde diye. Dünyanın en büyük günahını işlemişim de başıma bunlar gelmiş gibi hissediyordum.
Annem gitmedi barıştılar. Yıllar geçti bu mutsuz evlilik yüzünden psikolojik rahatsızlıklar baş gösterdi. Keşke boşansalardı keşke diyorum hep.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

abarttığın bişey yok buz gibi seni aldatıyor, soğuman içinin almaması normal

dikkatli okursanız, beni aldattıına inandığım bir eş diyerek konuya başladım..
pişman olup, barışmak istediğini sizlerle paylaştım,
merak eden, özel msj atan çok sayıda insan var
evet arkadaşı, teyit etti, kadın yakasını bırakmıyor dedii, benim üzerime kredide çekti bunların hepsi doğru..
onun pişmanlığı karşısında benim verdiğim cevabı kaçırdığınızı düşünüyorum, ben barışmak istemiyorum dedim zaten..

evet yaşadığım hayat çok ama çok zor, ve inanın direksiyonu bir başkasına verip, ona sür demedim..
çocuklarım beni endişelendiren tek konu, istanbulda 2 çocukla yaşayabilirmiyim, çocuklara yetişebilirmiyim,
ileride beni suçlarlarmı, beni düşündüren şeyler bunlar..

her ne olursa olsun kendime yeni bir yol çizeceğim ikinci kez yazıyorum.. ne kadar zor olursa olsun
ben ayaklarımın üzerinde durmayı öğreneceğim..
canım yansada, düşsemde, bunu çocuklarım için yapacağım..

Buradan gözüken, bir ilişki yaşanmış, ayrılma olmuş, vaatler verilmiş gerçekleştirilmeyince kızmış diğer kadın var.. Yani şüphelerinizde de siz haklı görünüyorsunuz..

Çok üzüldüm sizin için. İlk konunuzda kumardan bahsetmişsiniz. Bu kadar para batırması bana tuhaf gelmişti, demek işin içinde kumar da varmış. Kumar desen var, kadın desen var... Sizin düşünecek birşeyiniz yok bence.
Çocuklar elbet üzülür ama evli kalsanız da üzülecekler. İleride size bravo anne, babama iyi dayandın demeyecekler. Ee boşansaydın diyecekler.
Duygularınıza kapılmayın, gerçekçi olun, kendinizi gelecekte nasıl görmek istediğinize karar verin. Bu adamla devam ederseniz başınız dertten kurtulmayacak gibi görünüyor. O aldığınız krediyi kurtarabilirseniz kurtarın, yoksa zararın neresinden dönsem kar diye düşünün.

Aa evet hatırladım şimdi seni

Gerçekten ben de hayret ettim. Kafası karışık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…