önümde 2 yol var..şarampole yuvarlanasım var, kamyon benim değil :(

o her ne kadar kabul etmesede, ben aldatıldığıma inanıyorum..
şiddet, kavga patırtı ortamı olsa zaten çocuklarımı öyle bir ortamda büyütmek istemem.
düşünmem bile, öyle bir ortamda, mutlu olmazlar aksine sorunlu kişilikler olur çıkarlar..
biz bunları yaşarken, çocuklara yansıtmadan, kendi içimizde yaşadık, çok az kısmına şahit oldular
fiziksel şiddet görmedim, küfür, hakaret vs , pskolojik şiddet gördüm.
sesini dahi yükseltmemiştir çocuklarına, 1 tokat atmamıştır, lakin tüm bunlar bana yaşattığı şeyleri affetmeme sebep değil..

Bu yazışmaların kılıfını merak ettim ..nasıl savundu kendini ?

Bu yazışmaların kılıfını merak ettim ..nasıl savundu kendini ?

ilk anda savunma yapamadı, direk tartışmaya döndü
sonradan, o iş arkadaşım, yalnış anladın

inanın kendimden şüphelendim, benmi yalnış anlıyorum
7 aydır, elin karısı sana niye gurursuzum desin sebep ne
farklı konulardan giriyordu hep, ama ben göreceğimi görmüştüm..

Şüphelerin yersiz değil malesef ..Keşke onun dediği gibi olsaydı da seni ikna edebilseydi. Kimse etkinlik olsun diye boşanmaz. Bu yazışmaların üzerine söylenecek birşey yok .cok derin yazışmalar ,yüzeysel bir durum olsa o zaman iş arkadaşı olduğuna inanilabilirdi.kararından dönme sakın .konularını bilmiyorum ama bir üye yazmış " kumar,borç, saygısızlık" diye ..bir de üstüne aldatılma eklenince ,sana yapacak başka birşey kalmıyor .kumar oynayan ,aldatan, yalan söyleyen adamın lafıyla yuva kurulmaz .çocukların simdi sana kizabilir ama ilerde teşekkür eder .şansın bol olsun .boşa şu kendini bilmezi. ...

Şu ruhanî taraf beni çok korkuttu :) 3 harfliyle 5 harflinin çatışması ağır olur normalde rahat bırakıyorlar mi seni :)

Şu ruhanî taraf beni çok korkuttu :) 3 harfliyle 5 harflinin çatışması ağır olur normalde rahat bırakıyorlar mi seni :)

ne benim, nede onların birbirimizle sorunları yok
çocukluktan buyana var olan bir enerji bu, eğitiminide alınca, bu iş üzerinde yoğunlaştım..
bu zor manlarımda benim için, gelir kapısıda oldu, ve herşeyden önemlisi danışanlarımdan çok güzel geri dönüşler aldım..

geçenlerde, adı lazım değil, ünlü bir iş adamının, manitasına seansa gittim, adam evli bu arada
tabi ben, ağzıma geleni uslubunca söyledim ayağıma sıkılma riskini göze alarak..
onlar bizden daha çok korkuyor biliyormusun ..

Ben de aldatsam, karım beni ruhanilere havale eder diye korkardım kuzenim fal bakıyordu ,Onu bayagi bir rahatsız ettiler ,korktu bıraktı zaten ticaretini de yapmıyordu. Aramızda gırgır yapıyorduk .söyledikleri de çıkıyordu ama inanmıyorum ben böyle şeylere . Gelinen durumda bir gelir kaynağın olmasına sevindim .ayaklarının üstünde durabilmek adına güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…