önümde 2 yol var..şarampole yuvarlanasım var, kamyon benim değil :(

O kasın kim bir de onu araştırsaydın ya..yedi aydır dediği ne? Neden 7 ay.. Yerinizde olsam bilemiyorum.. Biraz zamana bırakıp gözlemlemeye çalışırdım.en azından şu ev kredi konusu ile ilgili..bir de çocuklarınızın travması evet üzücü..okullarını etkileyebilir.ama bu acıyı onlara sürekli yaşatmayın.kararınız her ne olursa olsun kesin olsun.. Allah YARDIMCINIZ olsun

Hakkınızda hayırlısı çocuklar arada kalıyor işte
Eşiniz pişmansa deneyin çocuklar ıcın
Ama siz bu yaşadıklarınızı nasıl unutacaksınız telafi etmek ıcın neler yapıyor

Kızlar sevgililerin hatasını göre göre ayrılmaZken ortada hiç bi geri dönmek ıcın neden yokken
Evli bayanlar boşanmak istiyor çocukları düşünüyor ne olacak diye

Kararınızda netseniz çocuklar ıcın psikoloğa gidebilirsiniz boşanma surecıni çocuklar daha kolay atlatır daha az etkılenir

evet ilk evlediğimiz yılda kumar oynayıp tüm ziynetlerimi kaybetmişti, o ortamdan uzaklaşınca bir daha oynamadı, ben affettim beşer şaşar dedim.
şimdi şimdi yalnış yaptığımı anlıyorum.
kredi için yapılandırma gerek, bunu içinde 7 bn
yeni bir iş teklifi almış, herşeye yeniden başlayalım cart curt, ben nettim ona karşı
barışmak istemiyorum dedim.. beni düşündüren çocuklar

anlatıyorum oğluma, o sizin babanız, biz ayrılabiliriz ama siz hala baba evlatsınız
babanız sizi çok seviyor, bazen eşler anlaşamayabilirler vs vs diye ama bilemiyorum

Dikkatli okudum, hatta okuduğuma inanamayıp bir kaç kez okudum. Ama belli ki kendimi yeterince iyi ifade edememişim, yanlış anlamanıza vesile olduğum için özür dilerim. Benim size, aldatma ile ilgili durduğunuz yerle ilgili tek bir lafım olmadı, durumun özetini yaparak, çocuğunuzun tepkileri ile ilgili yorumunuz hakkında konuştum. Bunu baz almanızın doğru olmayacağını ifade ettim.

Yaşadıklarınızın çok zor olduğunu, tüm bunlarla arka arkaya karşılaşmanın - para, ihanet, baba evi, ev satışı v.b... - çok ağır olduğu biliyorum. Ama açıkçası, tam bu noktada da, insanların, kurbanı oldukları kişi tarafından bir kez daha kandırılmaya en yatkın oldukları dönem olduğunu da biliyorum.

Sizi kırdıysam, incittiysem istemeden, tekrar özür dilerim.

estfff özür dilemenize gerek yok, inanın çok zor zamanlar geçiriyorum, oğlum çok küçük değil ama
keşke küçük olsaydı diyorum bu kadar vakıf olmazdı konulara, her ne kadar dışında tutmak istesemde
neden ben diye her gece ağlıyor,
neden benim ailem allahım, ben napıcam bundan sonra,artık hiç bişi eskisi gibi olmayacak vs vs
uzaman yardımı için randevu aldım gidicez bakalım

benimle barışmak istediğini dile getirdiğinde oğlumda buna şahit oldu, yıllar sonra
babam barışmak istedi, özür diledi sen affetmedin, suçlu sensin anne derse, onlar için katlandığım 13 yılllık esaretimemi yanayım, oğlumun beni suçlamasınamı, bilemiyorum hayırlısı olur işlhh

nerde yaşıyosun kirpicik sen, devir öyle bir devirki
değil kumar oynayıp kaybetmek, evindeki eşyasını satan, böbreğini satan
webcamda para kazanan ohoooo neler var nelerrr
şuan pişman 1000 pişman olacak mahkemeden sonra adım gibi biliyorum
nasıl toparlıyosa toparlasın bakalım, eskidendi o arkasında duran affeden salak ben

Boşanma zor bir süreç ama sürekli aldatılmaların olduğu, annenin de babanın da kavgalı ve mutsuz olduğu bir ailede yaşamak çocuk için daha da zor bir süreç.

Elbette kurtarılabilecek evlilik kurtarılmalı. Ancak sizin evliliğinizde hep yalan var hep güvensizlik var. 11 yaşındaki oğlunuz birkaç sene sonra size hak verecek bilince ulaşacak. Hadi ulaşmasa bile bir gün evlenecek gidecek ya da ayrı ev tutup gidecek, kızınız da öyle. Her biri kendine ayrı hayatlar kuracak. Siz 11 yaşında oğlum üzülmesin diye bütün hayatınızı harcayacaksınız.

Oğlunuza tek boşanan aile çocuğunun o olmadığını, sizin onun anne babası olarak kalacağınızın kesin olduğunu, sadece birbirinizle anlaşamadığınızı ama her zaman onun yanında olacağınızı sürekli vurgulayın ve olun da. Babalarıyla vakit geçirmelerini engellemeyin. Böylece en az zararla atlatırlar. Zorlanırsanız psikolojik yardım da alabilirsiniz.

fal bakıyordum bir dönem, ne kadar istemesemde, ısrar edilince aile dostlarına bakmıştım, o gece onlarda misafirdik
sabah işe gidip geldiler kahvaltı yapıcaz, dönem ortak iş yapıyoruz onlarla, 25 yaşında xx içeri girdi abla ver elini öpücem diye elime sarıldı gülüştük, dediklerim çıkmış iş yerinde vs vs.. bizimki güldü madem bu kadar iyisin birde bana bak fal dedii,
kii çok karşıdır fal bakmaya, baktırmaya vs,

ben başladım bakmaya, ruhani boyutlarda mevcut bende, allah söyletiyor, bir kadın var sarışın şöle bölee bir sürü şey söyledim, güldü kahve telvesinden sarışın olduğunu nasıl çözdün dedii, bu olayların o su yok o zamanlar..
bir kaç ay sonra herşey ortaya çıktı, söylediğim ne varsa yemin ederim en ince ayrıntıya kadar doğruymuş, çok şaşırmıştım, yüzünede söyledim bunu, ahtırlıyormusun sana fal bakmıştım, herşeyi söylemişim zaten die

çocuklar için barışalım fikri evliliği kurtarmak için atılan en yanlış adımlardan biri bence. çünkü çocuklar için barışacaksınız ve anlaşamayacaksınız o çocuklar daha da kötü etkilenecek.

Bence fırsat varken kaçın kurtulun.

Sadece aldatma olsaydı tamam bir şans daha verin diyebilirdi insanlar ama adam çok çok kötü kumar, aldatma, palavra atma...kronik yalancı.

Bu adamdan uzak durun. Daha kötü duruma düşersiniz, icra,haciz derken yemeye ekmek bulamazsınız.

Çocuklarınız şimdi baba baba derler ama büyüyüp biraz akılları kesince nefret ederler bu adamdan.

Boşanma mevzularinda çocuk olunca çok iyi düşünmek lazım. Malum bir laf var anasi olmayanın babasi olmaz diye. Boşanma çocuklarını unutan ve onlarda travmaya neden ola tanıdıklarım var. Çok zor mesele.

Sizin çocuklar çok etkilenecek gibi dayak falan yok okuduğum kadarıyla ailenin kötülüğü de yoksa biraz daha düşünün bence....belki düzelir eşiniz.

ailesinden bir kötülük görmedim, kv görümceler hep bana hak verdiler.
dayak yok, küfür hakaret vs hiç olmadı, pskolojik şiddete çok maruz kaldım.
çocuklar boynumu büksede o herifi affetmeyeceğim.
kim ne yaşattıysa onu yaşasın işlhh

Üzüldüm yahu
Mis gibi karın çocuğun yuvan var hayvan herif neden soytarılık yaparsın
Bazı insanlar kendilerine zarar

Ne denir ki. Hangi durumda daha guclu ve mutlu olacaksan oyle olsun.

Cocuklar zamanla alisir. Onlara bunu yasatan sen degilsin unutma.

Bu arada

vaktin olunca feraha çıkınca ben de fal isterem kız ( offff allahım şöyle bir konuda bile fırsatçılık yaptım)

:) :) fal bakmayı bıraktım, boyut atladım :) metafizik, bioenerjii ruhani bakım :) sertifikam var, bir ofis açmayı bile düşünüyorum.. bu süreçte bunları yaparak para kazandım, şuan bununla ilgili teklifleri değerlendiriyorum annem duysa beni keser.. derin konular

Gayet de para kazanırsın kanka hiç yabana atma. Enerjin de miss gibi temiz paranı da sonuna kadar hak edersin. En leş tipler bile ne paralar kazanıyor haksız yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…