- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Hakkınızda hayırlısı çocuklar arada kalıyor iştebeni aldattığına inandığım bir eş, bir kaç gün içerisinde bankanın el koyacağı evim, durumlar o kadar karışıkki.
ve benim önümde 2 yol var..
aldattığını asla kabul etmiyor, bana yeniden deneyelim, temiz bir sayfa açalımla geldi..
annesi yalvarıyor, yapma kızım etme kızım, 2 çocuk var vs vs
geri dönesim var yolu yarılamışım, şarampole yuvarlanasım var kamyon benim değill ooff offf..
ya çocuklar için, barışıp yeniden birleşeceğiz..
ya da çocuklarla birlikte ailemin yanına döneceğim..
oğlum ağlama krizlerine giriyo hergece, allahım neden ben, neden benim annem babam ayrılıyor,
zor sakinleştiriyorum. 11 yaşında daha, kızım ise durup durup anne babamla küssün biliyorum,
artık hiçmi gelmeyecekmi babam.. 6 yasında
maddi manevi hem bana hem aileme o kadar çok zarar verdiki
ona inanasım gelmiyor artık..
ben barışmak istemiyorum dedim, konuşmayı bu şekilde sonlandırdık..
oğlum bu konuşmaya şahit oldu, büyünce beni suçlamasından korkuyorum ama
herne olursa olsun affetmeyi düşünmüyorum. kendime yeni bir yol çizmek istiyorum..
Çok üzüldüm sizin için. İlk konunuzda kumardan bahsetmişsiniz. Bu kadar para batırması bana tuhaf gelmişti, demek işin içinde kumar da varmış. Kumar desen var, kadın desen var... Sizin düşünecek birşeyiniz yok bence.
Çocuklar elbet üzülür ama evli kalsanız da üzülecekler. İleride size bravo anne, babama iyi dayandın demeyecekler. Ee boşansaydın diyecekler.
Duygularınıza kapılmayın, gerçekçi olun, kendinizi gelecekte nasıl görmek istediğinize karar verin. Bu adamla devam ederseniz başınız dertten kurtulmayacak gibi görünüyor. O aldığınız krediyi kurtarabilirseniz kurtarın, yoksa zararın neresinden dönsem kar diye düşünün.
dikkatli okursanız, beni aldattıına inandığım bir eş diyerek konuya başladım..
pişman olup, barışmak istediğini sizlerle paylaştım,
merak eden, özel msj atan çok sayıda insan var
evet arkadaşı, teyit etti, kadın yakasını bırakmıyor dedii, benim üzerime kredide çekti bunların hepsi doğru..
onun pişmanlığı karşısında benim verdiğim cevabı kaçırdığınızı düşünüyorum, ben barışmak istemiyorum dedim zaten..
evet yaşadığım hayat çok ama çok zor, ve inanın direksiyonu bir başkasına verip, ona sür demedim..
çocuklarım beni endişelendiren tek konu, istanbulda 2 çocukla yaşayabilirmiyim, çocuklara yetişebilirmiyim,
ileride beni suçlarlarmı, beni düşündüren şeyler bunlar..
her ne olursa olsun kendime yeni bir yol çizeceğim ikinci kez yazıyorum.. ne kadar zor olursa olsun
ben ayaklarımın üzerinde durmayı öğreneceğim..
canım yansada, düşsemde, bunu çocuklarım için yapacağım..
Dikkatli okudum, hatta okuduğuma inanamayıp bir kaç kez okudum. Ama belli ki kendimi yeterince iyi ifade edememişim, yanlış anlamanıza vesile olduğum için özür dilerim. Benim size, aldatma ile ilgili durduğunuz yerle ilgili tek bir lafım olmadı, durumun özetini yaparak, çocuğunuzun tepkileri ile ilgili yorumunuz hakkında konuştum. Bunu baz almanızın doğru olmayacağını ifade ettim.
Yaşadıklarınızın çok zor olduğunu, tüm bunlarla arka arkaya karşılaşmanın - para, ihanet, baba evi, ev satışı v.b... - çok ağır olduğu biliyorum. Ama açıkçası, tam bu noktada da, insanların, kurbanı oldukları kişi tarafından bir kez daha kandırılmaya en yatkın oldukları dönem olduğunu da biliyorum.
Sizi kırdıysam, incittiysem istemeden, tekrar özür dilerim.
fal bakıyordum bir dönem, ne kadar istemesemde, ısrar edilince aile dostlarına bakmıştım, o gece onlarda misafirdik
sabah işe gidip geldiler kahvaltı yapıcaz, dönem ortak iş yapıyoruz onlarla, 25 yaşında xx içeri girdi abla ver elini öpücem diye elime sarıldı gülüştük, dediklerim çıkmış iş yerinde vs vs.. bizimki güldü madem bu kadar iyisin birde bana bak fal dedii,
kii çok karşıdır fal bakmaya, baktırmaya vs,
ben başladım bakmaya, ruhani boyutlarda mevcut bende, allah söyletiyor, bir kadın var sarışın şöle bölee bir sürü şey söyledim, güldü kahve telvesinden sarışın olduğunu nasıl çözdün dedii, bu olayların o su yok o zamanlar..
bir kaç ay sonra herşey ortaya çıktı, söylediğim ne varsa yemin ederim en ince ayrıntıya kadar doğruymuş, çok şaşırmıştım, yüzünede söyledim bunu, ahtırlıyormusun sana fal bakmıştım, herşeyi söylemişim zaten die
Sizin çocuklar çok etkilenecek gibi dayak falan yok okuduğum kadarıyla ailenin kötülüğü de yoksa biraz daha düşünün bence....belki düzelir eşiniz.
ailesinden bir kötülük görmedim, kv görümceler hep bana hak verdiler.
dayak yok, küfür hakaret vs hiç olmadı, pskolojik şiddete çok maruz kaldım.
çocuklar boynumu büksede o herifi affetmeyeceğim.
kim ne yaşattıysa onu yaşasın işlhh
Ne denir ki. Hangi durumda daha guclu ve mutlu olacaksan oyle olsun.beni aldattığına inandığım bir eş, bir kaç gün içerisinde bankanın el koyacağı evim, durumlar o kadar karışıkki.
ve benim önümde 2 yol var..
aldattığını asla kabul etmiyor, bana yeniden deneyelim, temiz bir sayfa açalımla geldi..
annesi yalvarıyor, yapma kızım etme kızım, 2 çocuk var vs vs
geri dönesim var yolu yarılamışım, şarampole yuvarlanasım var kamyon benim değill ooff offf..
ya çocuklar için, barışıp yeniden birleşeceğiz..
ya da çocuklarla birlikte ailemin yanına döneceğim..
oğlum ağlama krizlerine giriyo hergece, allahım neden ben, neden benim annem babam ayrılıyor,
zor sakinleştiriyorum. 11 yaşında daha, kızım ise durup durup anne babamla küssün biliyorum,
artık hiçmi gelmeyecekmi babam.. 6 yasında
maddi manevi hem bana hem aileme o kadar çok zarar verdiki
ona inanasım gelmiyor artık..
ben barışmak istemiyorum dedim, konuşmayı bu şekilde sonlandırdık..
oğlum bu konuşmaya şahit oldu, büyünce beni suçlamasından korkuyorum ama
herne olursa olsun affetmeyi düşünmüyorum. kendime yeni bir yol çizmek istiyorum..
Bu arada
vaktin olunca feraha çıkınca ben de fal isterem kız( offff allahım şöyle bir konuda bile fırsatçılık yaptım )
:) :) fal bakmayı bıraktım, boyut atladım :) metafizik, bioenerjii ruhani bakım :) sertifikam var, bir ofis açmayı bile düşünüyorum.. bu süreçte bunları yaparak para kazandım, şuan bununla ilgili teklifleri değerlendiriyorumannem duysa beni keser.. derin konular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?