• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önümde bekar ablam olduğu için beni bekletiyorlar evlenemiyoruz

Ablanız resmen ben evlenemiyorsam kardeşim de evlenmesine diyor. Aşırı kıskançlık var. Siz de konuşun ve rest çekin gerekirse. Çok saçma bir durum

Evlendigimde 3 bekar gorumcem vardi.en buyugu 37 digerleri de 2 yil arayla dogmus.en buyugu kimseyi begenmedigi icin bunlarda haliyle onu beklemis.38 yasinda en buyugu evlendi ama digerlerininde haliyle yasi gecti eskisi gibi iyi kismetler gelmiyor.bu cok buyuk bi bencillik bence belki ablaniz hic evlenmeyecek kaldiki sizin sevdiginiz de var.kirilirsa kirilsin boyle bencillik olmaz

Kizlar 2 yillik iliskim aileler tanisti cok sukur guzel gidiyor hersey fakat 32 yasinda bekar ablam ondam once evlenmemi istemiyor babam ve annem hem onu hem beni anlamaya calisiyotlar fakat bizi de bekletiyorlar istemeye bile getirtmediler yuzuk bile yok es adayim üzülüyor bu sene sonu bakariz gibi konusuyorlar fakat güven vermiyorlar ablam hemen aglama boyutuna geldigi icin kiyamiyorlar ne yapmamiz gerekiyor yasayan var mi? Arada kaldim yoruldum bende hayatinda da kimse yok ki?
Ablan büyük saçmalıyor. Bir doktora falan götürün. Hiç karışma hakkının olmadığı bir konu. Belki hiç evlenmeyecek. Sizinle ne alakası var durumun. Önce ablanızla konuşun. Olacak gibi değilse ailenize daha fazla beklemeyeceginizi, ablanız istese de istemese de evleneceginizi net bir dille anlatın.

Bence ailenle konuş
Ablaniz senden önce çocuk sahibi olmasını istemediği için sırasını vermiyor
Sevdiginiz beklemekten ağaç olucak
sevdiğinizin yakınları varsa onu ablaniza ayarlasana:)
Bakın ben ailemin en küçük uyesiydim önümde iki tane bekar abim vardı ilk ben önce evlendim nasip bu islerm başta vermek istemediler benim eşimin ailesi beklemek istemedi çok uzatmak nasip olmaz dediler evlendik

Kizlar 2 yillik iliskim aileler tanisti cok sukur guzel gidiyor hersey fakat 32 yasinda bekar ablam ondam once evlenmemi istemiyor babam ve annem hem onu hem beni anlamaya calisiyotlar fakat bizi de bekletiyorlar istemeye bile getirtmediler yuzuk bile yok es adayim üzülüyor bu sene sonu bakariz gibi konusuyorlar fakat güven vermiyorlar ablam hemen aglama boyutuna geldigi icin kiyamiyorlar ne yapmamiz gerekiyor yasayan var mi? Arada kaldim yoruldum bende hayatinda da kimse yok ki?
kimin kısmeti geldiyse ve ortada bir problem yoksa o evlenir.
ablanı beklemen çok saçma

Ne alaka ya?
Bu saçma muhabbeti en son Ruhsar dizisinde duymuştum . Orada da kardeş Firdevs abisi evlenmeden sevdiğine kavuşamiyor-abisini başgoz etmeye çalışıyordu.
Ablanizin davranisinin elle tutulacak bir yanı yok. Madem çok koca meraklisi, görücü mörücü haber salsaymis etrafına.
Bu işler kısmet işi. Ablaniz birini bulacak da hemen evlenecek değil ya, daha ortada aday bile yok.
Bence onun bu saçma isteğine kulaginizi kapatın. Ne kadar ayıp ya... Ben kocasizliktan ölsem yine de soyleyemezdim kardeşime böyle birşey,utanırdım da

Siz ablanızdan daha çok ağlayın madem ağlayınca ona kıyamıyorlar.

O ne bicim abla ya. Abla dedigin kardesi icin her turlu fedakarligi yapar. O abla olamamis maalesef.

Ablanız mı kendisi evlenmeden sizin evlenmenizi istemiyor yoksa aileniz mi öyle düşünüyor?

Eğer ablanız ben evlenmeden kimse evlenemez diyorsa bu hem bencillik hem kıskançlıktır.

Yıl olmuş 2018 hala bu şekilde düşünenler olduğuna inanamıyorum.

senin yasın kac 24 falan sa acele etme dicem ama bende bi ablayım evlyim ama kardesim benden önce evlenmek istese cok bozulurdum hatta belki küserdim beil

tamamen saçmalık. mesela eşime de abin evlenmeden evlenme dediler. biz nişanlandık o sürede bul evlen dedik. neyse o bizden 5 sene sonra evlendi. ki garantisi bile yok. ya hiç evlenmezse ya kısmetinde yoksa??

Böyle saçma birşey olabilir mi ya ablan 45 yaşına kadar evlenmezse ne yapacaksınız? tövbe yarabbim

Ne alaka ya? Siz kac yasindasiniz?
Kendisi zaten 32 yadinda 40 yasina kadar evlenmese sen onumu bekliyceksin?

Bende 4 yas buyuk ablamdan once evlendim kimse agzini bile acmadi.

Ben bir abla olarak ablanı hiç anllayamadım şuan.
Kardeşim 23ben 24 yaşındaydım,sevdiğiyle evlenmek istedi.ailem önce ablandan izin alman lazım diyince çok şaşırmıştım (öyle çok gelenekçi bir aile değiliz)
Ben evlenmeyi düşünmediğim için ve yaş olarak bana evlilik için çok küçük geldiğinden ,ben izin vermezsem ben ölünceye kadar bekleyecekler mi? diyip dalga geçmiştim :)) her şey nasip kısmet... Onlar evlendi ben o sene :))
Ben 6sene sonra evlendim 30 yaşımda :)
Ablana dua edelim hep birlikte bir an önce aşık olsun hayırlı biriyle evlensin . Ama bu kıskançlık onun için hiç iyi değil.

Ağlar ağlar susar. Tedavi ettirsin ailen mümkünse. Niye siz hayatınızı erteliyorsunuz ki? Karşı tarafıda dikkate almamış oluyorsunuz.

Bu neyin kafasi gercekten? Benim disimda butun kardeslerim evli. Benden 2 kucuk kizkardesim evlenirken bana cevreden cok laf edenler oldu. Sen evlenmeden niye izin verdin diye. Ben de boyle sacmalik olabilir mi siraya mi bakar bu işler, nasibi gelen evlenecek tabi diye cevap verdim hep. E ben hala bekarim kizkardesimin cocuklari oldu masallah. Insan kardesinin mutluluguna engel olabilir mi ya? Ablaniz cok bencil kusura bakmayin oyle abla olunmaz.

Back
X