- 14 Haziran 2024
- 1.093
- 487
- 43
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Kızlar çarşamba günü transferim var çok heycanlıyım önümdeki hafta transferi olacaklar var mı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çarşamba günü transferim var çok heycanlıyım önümdeki hafta transferi olacaklar var mı![]()
Ayy çok heycanlıyım evde zıplayasım varMerhabalar benim de salı günü olacak bir heyecan bir heyecan![]()
Çok heycanlı süreç gerçektenBenim de ayın 29 da olucak galiba![]()
Tuvalete sıkışıklık konusu beni çok geriyo bir saat nasıl tutucamTransferden sonra bir saat uzanmayı ihmal etme![]()
Hemen tecrübeleri yazın buraya bende ertesi gün giricemBenimde sali günü transferim olacak nasipse
1 saat sonra benimki olacak dua edin banada hanimlar...Kızlar çarşamba günü transferim var çok heycanlıyım önümdeki hafta transferi olacaklar var mı![]()
Ayy çok heycanlı benimde yarın1 saat sonra benimki olacak dua edin banada hanimlar...
Çok sevindim adınıza hayırlı olsunBenim ilk transferim birinci kalite olmasına rağmen tutmadı çok ta dikkat ettim nasip tabi bu transferimde ise sigarayı bıraktım günde üç litre su içtim çayı tamamen kestim sadece sıcak su içtim kurubakliyat çoğunlukta tukkettim nar suyu içtim hazır paket tamamen sıfırladım evet hareketlerimdede dikkat ediyordum ama ilkine göre rahat bıraktım kendimi çok şükür hamileyim şuan![]()
Hayırlı olsun bende yarın giricem transfere çok heycanlıyım çokHepinize slm kızlar ben transferden çıktım dinleniyorum herşey çok hızlı ve güzel oldu dualarınızı bekliyorum.
Transfer hazırlığında famera kullanıldığını duymadım genelde estrofem veriliyor bilemedimKızlar ben de başlıyorum
Doktor femera verdi 5 gün kullanicam femera
Ne ise yarıyor tutunmayı mı kolaylaştırıyor
Teşekkür ederim benzer durumu yaşayan oldu mu diye yazmak istedim ama neden verildigini ben de anlamadım doktora bir şey sorunca da celallenleniyor hemen ben mi doktorum siz mi diyorTransfer hazırlığında famera kullanıldığını duymadım genelde estrofem veriliyor bilemedim
Maalesef doktorlar böyle ama herkese farklı tedaviler uygulanıyor bence doktorunuza güvenin endişe etmeyinTeşekkür ederim benzer durumu yaşayan oldu mu diye yazmak istedim ama neden verildigini ben de anlamadım doktora bir şey sorunca da celallenleniyor hemen ben mi doktorum siz mi diyor![]()