- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
Ben öğretmen değilim yok. Ama zahmet olmazsa aşağıda bir arkadaşa açıkladım okuyabilir misiniz? Çünkü iyi ifade edemedim sanırım zaman konusunda yanlış anlaşılmalar oluyor.
Farklı şehirlerde olduğumuz için belli bir zaman geçirmek istedik önce. Hani her şey sırasıyla olsun dedik. Baktık gerçekten de o yolda ilerliyor. Taciz boyutuna vardırmadan elinden gelen her şeyi yaptı. Uzakta olduğumuz için maalesef bu kadar oldu. Çabaladı çok bu konuda. Düşünceleriniz benim için önemli ben de ona göre davranacağım farklı fikirlere ihtiyacım vardı.
okudum mesajlarinizi.
simdi ben yerinizde olsam icimde kalacagina soyleyeyim derim ve arkadasinizin onerisini uygularim.
Ama size bunu yapin diyemiyorum, cunku disaridan bakan biri olarak bana sanki olumsuz cevaba hazir olmalisiniz gibi gorundu tablo. Yine de bilemeyiz tabi ki. Siz olumsuza da raziyim, yine de konusucam diyorsaniz bence yapin bunu.
Farkli sehirlerde olsaniz da, bilemedim ya, iletisim ulasim caginda bana bu sekilde iliskiler cok enteresan geliyor. Ben uzun mesafe iliskisi yasadim, hem de yillarca, aramizda 8 saat vardi ve ayda bir gorusurduk, hemi de ogrenci halimizle, yani cepte 5 kurus yok, otobus parasini ayda bir anca topluyoruz oyle zamanlar. Isi gucu yerinde insanlar neden mesajla/telefonla bir iliski yuruturler ki. Benim verdigim cevap ya duygulari o denli yogun degil, ya da hayatlari cok karmasik ve sevgilisiniz o hayata dahil edemiyor (aslinda kibar yazmak istedim ama direk de aklima geleni diyim, demek ki kendi sehrinde bir baska iliskisi var