- 25 Aralık 2018
- 52
- 20
- 3
- 28
- Konu Sahibi bilektokasi
Merhaba kk kadınları,
1 senelik ilişkimi çok yordum ve kendisi en sonunda çok sinirlenerek artık istemediğini, bu sefer çok net olduğunu söyledi. Maalesef kaybetme korkusuyla çok kavgacı davrandım 1 sene boyunca hep şans vere vere devam ettik ve en sonunda yoruldu... Arayıp özür de diledim fakat okulunun çok yoğun olduğunu artık net olduğunu beni sevdiğini ama seve seve de bitirmek zorunda olduğunu söyledi. Ben anlamıyorum seviyorsa denemesi gerekmez mi?... Seviyorum demesi iyi bi işaret mi? En son kavgamızdan sonra sakinleşince bana ulaşır mı sizce? Mesaj attığımda her konuda yardımcı oluyor (geçen bir derse beni çalıştırmasını rica ettim kabul etti).. Çocuğun peşini bırakmalıyım belki de ama bu hale ben getirdiğim için vicdan azabı çekiyorum ve kendisini çok seviyorum. Çok iyi ve değerli biriydi benim için..
Bu arada; Bir arkadaşımla konuşmuş Beni sevdiğini ama zamana ihtiyacı olduğunu, zamana bırakması gerektiğini söylemiş.. Sosyal medyada da tivit atıyor yani üzgün ve yıkılmıs halde değil benim gibi galiba.
Üstelik, eklemeyi unutmuşum, geçen gün bir şey beğenmiş sosyal medyada hoşuma gitmedi aradım dedim hoşlanmadım durumdan ve sildi rahatsız olduğum için. Sorun yok dedi. Hem ayrılıyor, hem sevdiğini söylüyor hem isteğime hep olumlu cevap veriyor, uğraşıyor. Napıyor bu?
Bu arada; Bir arkadaşımla konuşmuş Beni sevdiğini ama zamana ihtiyacı olduğunu, zamana bırakması gerektiğini söylemiş.. Sosyal medyada da tivit atıyor yani üzgün ve yıkılmıs halde değil benim gibi galiba.
Üstelik, eklemeyi unutmuşum, geçen gün bir şey beğenmiş sosyal medyada hoşuma gitmedi aradım dedim hoşlanmadım durumdan ve sildi rahatsız olduğum için. Sorun yok dedi. Hem ayrılıyor, hem sevdiğini söylüyor hem isteğime hep olumlu cevap veriyor, uğraşıyor. Napıyor bu?
Son düzenleme: