Onun için bitti mi

bilektokasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
52
20
3
28
Merhaba kk kadınları,
1 senelik ilişkimi çok yordum ve kendisi en sonunda çok sinirlenerek artık istemediğini, bu sefer çok net olduğunu söyledi. Maalesef kaybetme korkusuyla çok kavgacı davrandım 1 sene boyunca hep şans vere vere devam ettik ve en sonunda yoruldu... Arayıp özür de diledim fakat okulunun çok yoğun olduğunu artık net olduğunu beni sevdiğini ama seve seve de bitirmek zorunda olduğunu söyledi. Ben anlamıyorum seviyorsa denemesi gerekmez mi?... Seviyorum demesi iyi bi işaret mi? En son kavgamızdan sonra sakinleşince bana ulaşır mı sizce? Mesaj attığımda her konuda yardımcı oluyor (geçen bir derse beni çalıştırmasını rica ettim kabul etti).. Çocuğun peşini bırakmalıyım belki de ama bu hale ben getirdiğim için vicdan azabı çekiyorum ve kendisini çok seviyorum. Çok iyi ve değerli biriydi benim için..
Bu arada; Bir arkadaşımla konuşmuş Beni sevdiğini ama zamana ihtiyacı olduğunu, zamana bırakması gerektiğini söylemiş.. Sosyal medyada da tivit atıyor yani üzgün ve yıkılmıs halde değil benim gibi galiba.

Üstelik, eklemeyi unutmuşum, geçen gün bir şey beğenmiş sosyal medyada hoşuma gitmedi aradım dedim hoşlanmadım durumdan ve sildi rahatsız olduğum için. Sorun yok dedi. Hem ayrılıyor, hem sevdiğini söylüyor hem isteğime hep olumlu cevap veriyor, uğraşıyor. Napıyor bu?​

Son düzenleme:
Seviyorsa bırakmaz, seviyorsa gitmez...
Adam kendini daha çok seviyorsa bırakır da gider de. Seviyor diye illa yorulduğu bir ilişkide devam zorunluluğu yok insanların kabul edin artık bunu.
Doğru olanı yapıyorlar aslında. Doğru ilişki yormaz, üzmez, sorgulamaz, kafanda soru işaretleri bırakmadan akar gider.
Zaman verin. Bu süreçte hem kendinizi dinler ve toparlarsınız hem karşınızdakine izin verirsiniz.

Afedersiniz fakat, ben anlamıyorum bu sevenler eşşekmide her yükünüzü taşısın? Seviyor diye her şeye katlanmak zorunda mı...
Kaldıki onun sevgisini sorgulayacağınıza dönüp kendinize bir sorun ben sevdiğime nasıl böyle davranıyorum diye. Şimdi o adamın yerinde olsam bende bana bana eziyet ediyor demekki beni sevmiyor diye düşünürüm.

Bence biraz sakin kalmaya çalış özellikle bu dönemde iletişim kurmaya çalışma ki karşı taraf seni gerçekten özlüyor mu farkına varabilsin dışarıdan müdahale olmadan.Ama bazı zamanlar sevsen de olmuyor maalesef karşı tarafın sürekli yaptığı hatalar ilişkiyi çileye döndürüyor ve geri dönüşü olmuyor.

Afedersiniz fakat, ben anlamıyorum bu sevenler eşşekmide her yükünüzü taşısın? Seviyor diye her şeye katlanmak zorunda mı...
Kaldıki onun sevgisini sorgulayacağınıza dönüp kendinize bir sorun ben sevdiğime nasıl böyle davranıyorum diye. Şimdi o adamın yerinde olsam bende bana bana eziyet ediyor demekki beni sevmiyor diye düşünürüm.
Çok haklısınız.. Bana dedi ki " Hep beni kaybedince aklın başına geliyor." Bu yüzden de şuan asla inanmıyor samimiyetime, içtenliğime... Ama madem hala sevdiğini iddia ediyor belki sakinleşince dönebilir mi?..

Bence biraz sakin kalmaya çalış özellikle bu dönemde iletişim kurmaya çalışma ki karşı taraf seni gerçekten özlüyor mu farkına varabilsin dışarıdan müdahale olmadan.Ama bazı zamanlar sevsen de olmuyor maalesef karşı tarafın sürekli yaptığı hatalar ilişkiyi çileye döndürüyor ve geri dönüşü olmuyor.
Bu durumdan o kadar korkuyorum ki... Çünkü haklı da.. Acaba 1 ay kadar müsade etsem hem tam 1 ayda okulu da tatile giriyor benimki de. O zaman mesaj atsam mı ki?.. Ama 1 ayda yazmazsa da bitirmiştir kendi içinde zaten.. :110:İşte benim gibi insana eziyet edip sonra karşı taraf bitirince de kara karar düşünen kişi olmamak lazım..

Senin için çok güzel bir fırsat aslında.
Seni sevip sevmediğinden emin olursun yaptığı son atakla :KK45:
Hiç katılmıyorum. Sevginin ölçütü, kanıtı bu mu...
Dönmezse demekki sevmiyormuş mu diyeceğiz? Hiç alakası yok.
Peki sen neden sevdiğine eziyet ediyordun diye sormazlar mı insana?

Hiç katılmıyorum. Sevginin ölçütü, kanıtı bu mu...
Dönmezse demekki sevmiyormuş mu diyeceğiz? Hiç alakası yok.
Peki sen neden sevdiğine eziyet ediyordun diye sormazlar mı insana?
Peki sizce şu durumdan sonra onun sakinleşmesi, samimiyetime inanması için yapabileceğim bi şey var mı? Yoksa akışına bırakmak zorunda mıyım..

Çok haklısınız.. Bana dedi ki " Hep beni kaybedince aklın başına geliyor." Bu yüzden de şuan asla inanmıyor samimiyetime, içtenliğime... Ama madem hala sevdiğini iddia ediyor belki sakinleşince dönebilir mi?..
Asla seni üzmek için söylemiyorum ama sevmek her halükarda geri dönmenin bir ölçütü ve sebebi değildir.
Bak burada yüzlerce konu var, kadın eşine aşık, çok seviyor, ama eşinden ailesi yüzünden ayrılıyor. Şimdi biz bu kadına sen aslında eşini sevmiyordun, sevseydin dönerdin mi diyeceğiz? Hayır.
Aynı şekilde sendede bu adamın ilişkide yaşadıkları önemli, beraberliğin dinamikleri önemli.
Ha elbette sen çaba edersin ve bu sefer değerini bilirsin, yine şansınız olur.

Peki sizce şu durumdan sonra onun sakinleşmesi, samimiyetime inanması için yapabileceğim bi şey var mı? Yoksa akışına bırakmak zorunda mıyım..
Elbette var. Bak şuan onun düşüncesine göre ona ve onun aşkına değer vermeyen kişi konumundasın. Önce bunu düzeltmen gerek (asla tekrarlamamak üzere)

Bunu nasıl yapabilirim... Ondan uzak durup hiç yazmamak bi işe yarar mı ki bunu göstermek için?..
Hiç yazmamak olmaz. Adam bu sefer hem eziyet etti hemde düzeltmek için hiç bir çabası yok, demekki hiç sevmemiş der. Zaman ver, ama aradada yokla, iyi niyetini göster, çabanı belli et.

Hiç yazmamak olmaz. Adam bu sefer hem eziyet etti hemde düzeltmek için hiç bir çabası yok, demekki hiç sevmemiş der. Zaman ver, ama aradada yokla, iyi niyetini göster, çabanı belli et.
Ama inanın 3 kez aradım... Israr ettim samimiyim çok pişmanım dedim illalah demiyor. arkadaşımla da konuşmuş zamana ihtiyacım var demiş... Acaba sınavları bitince nasıl geçtiğini mi sorsam?

Ama inanın 3 kez aradım... Israr ettim samimiyim çok pişmanım dedim illalah demiyor. arkadaşımla da konuşmuş zamana ihtiyacım var demiş... Acaba sınavları bitince nasıl geçtiğini mi sorsam?
İllallah demesede hakkıdır, önce bunu bilip ona göre hareket etmelisin.
Olay bu kadar sıcakken üç değil üç yüz defa arasanda aynı... Zamana yay. Ara ara şöyle kısa kısa hal hatır sor, sadece sesini duymak istedim şeklinde konuş. Güven inşa etmelisin, buda bir günde olmaz.

İllallah demesede hakkıdır, önce bunu bilip ona göre hareket etmelisin.
Olay bu kadar sıcakken üç değil üç yüz defa arasanda aynı... Zamana yay. Ara ara şöyle kısa kısa hal hatır sor, sadece sesini duymak istedim şeklinde konuş. Güven inşa etmelisin, buda bir günde olmaz.
Ah aklınız keşke bende olsa yada düzeltene kadar ödünç falan alabilsem keşke... Çok teşekkür ederim size, dediğinizi yapmaya çalışacağım..

Ben karakterin değişeceğine pek inanmıyorum. Siz sadece yine kaybetmemek için rol yaparsınız en fazla. Oda bir yerde patlak verir zaten. Sonuç yine hüsran yani

Back
X