• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onun için değişmeye karar verdim.

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Bu sene 10. sınıf oldum ben ve artık 9. sınıflar da okulumuza katıldı. Ben biraz şey bekliyodum çöm, çömez deriz falan ama bu bizim 9.sınıflar pek yaman çıktı. Bizden küçükler ama boylar maşallah. Tiplerde tam yerinde sanırım bizim okul bu kadar yakışıklı çocuğu bir arada görmemişti. Ama şöyle bi durum var ki ben işte kendimden küçük birine aşık oldum. Daha ilk gördüğümde kalbim fena halde atmaya başladı. Ondan sonra ki durumum vahim zaten :( nerde görsem dizlerimin bağı çözülcekmiş gibi kalbim durcakmış gibi hissediyorum.:16::16: Bunu daha önce hiç yaşamamıştım sanırım. İlk defa olduğu için anlayabiliyorum. :(((
Bana gelirsek bence ne çok çirkinim ne çok güzelim. Ama okullar açıldığından beri 9. sınıflardan bi sürü teklif aldım. Hepsine hayır hayır hayır.
:50::50:Ama işte benim hoşlandığım çocuk, adı alpaslan... :25::25: neyse o çok gizemli gibi sınıftan çıkmıyo hakkında hiçbir şey bulamıyosunuz sessiz garip arkadaşıda az zaten. Ne yapacağımı bilemiyodum.:18::18: Çocuk kızlarla ilgilenmiyo gibi. Yani biraz umursamaz biri bende değişmeye karar verdim. İlk olarak Aknetrent tedavime başladım. Siyah noktalarım var bide yüzümde eskiden kalma sivilce izleri var onların geçmesi için. Yan dişlerimden biri biraz geride onu yaptırdım. Kilo vermeye karar verdim. Şişman değilim ama zayıf olmak istiyorum. Sanırım güzelleşirsem belki ilgisini çekerim :/:26::26:

Kardeşim de 10.sınıfı bitiriyor,yaşıtsınız yani.. O yüzden seni anlayabiliyorum canım benim..
Ama sırf güzelliğe bağlamasan bu olayı? Mesela benim sevgilim de çok yakışıklı değildir ama çok seviyorum..
Ha bunları yap tabi ki,ama o çocuk için değil,kendin için. Aynaya baktığında veya dışarıya çıktığında özgüvenle yürürsün..
Bu yaşlarda böyle hoşlanmalar çok normal bazıları derslerine bak derle(doğru da söylerler) ama bu yaşta insan masum masum seviyor,kalbi çarpıyor çok güzel şeyler aslında :) Biz de sevgilimle lisede başladık çıkmaya, ama ne derslerimi aksattım ne de okuldan kaçtım.. Ve çok güzel bir bölümü bitirdim.. Demem o ki, yaptıklarını o çocuk için yapma sonra hep bir çaba içerisine gireceksin.. Şöyle yapsam beğenir mi,böyle yapsam ilgisini çeker miyim acaba diye. Bu sırada tabi derslerini sakın unutma:34: Kaptırma kendini :)

eğer gerçekten isiyorsan değişmeyi onun için değil kendin için yap sadece o çocuk değil bak kimler kapında yatıyor

cnm ne yapıyorsan kendın için yap boşver alpaslanı falan

Kardeşim de 10.sınıfı bitiriyor,yaşıtsınız yani.. O yüzden seni anlayabiliyorum canım benim..
Ama sırf güzelliğe bağlamasan bu olayı? Mesela benim sevgilim de çok yakışıklı değildir ama çok seviyorum..
Ha bunları yap tabi ki,ama o çocuk için değil,kendin için. Aynaya baktığında veya dışarıya çıktığında özgüvenle yürürsün..
Bu yaşlarda böyle hoşlanmalar çok normal bazıları derslerine bak derle(doğru da söylerler) ama bu yaşta insan masum masum seviyor,kalbi çarpıyor çok güzel şeyler aslında :) Biz de sevgilimle lisede başladık çıkmaya, ama ne derslerimi aksattım ne de okuldan kaçtım.. Ve çok güzel bir bölümü bitirdim.. Demem o ki, yaptıklarını o çocuk için yapma sonra hep bir çaba içerisine gireceksin.. Şöyle yapsam beğenir mi,böyle yapsam ilgisini çeker miyim acaba diye. Bu sırada tabi derslerini sakın unutma:34: Kaptırma kendini :)

eğer gerçekten isiyorsan değişmeyi onun için değil kendin için yap sadece o çocuk değil bak kimler kapında yatıyor
kızlar çok sağolun 1 onun için güzelleşiyordum ama sonra evet derslerimin aksadığını farkettim. :25::25:
derslerime devam ettim tabi güzelleşmeye de sonra kendime çok büyük bi iyilik yaptığımı gördüm.
:21::21:
gören maşallah çok güzel olmuşsun diyolar. yani alpaslan vesile oldu buna
:16::16: yoksa ben hala tombul sivilceli dişlek bi kız olucaktım.
oy allahım çok mutluyum ya.
:32::32::32:

Back
X