- 13 Mart 2013
- 706
- 56
- 323
Bu sene 10. sınıf oldum ben ve artık 9. sınıflar da okulumuza katıldı. Ben biraz şey bekliyodum çöm, çömez deriz falan ama bu bizim 9.sınıflar pek yaman çıktı. Bizden küçükler ama boylar maşallah. Tiplerde tam yerinde sanırım bizim okul bu kadar yakışıklı çocuğu bir arada görmemişti. Ama şöyle bi durum var ki ben işte kendimden küçük birine aşık oldum. Daha ilk gördüğümde kalbim fena halde atmaya başladı. Ondan sonra ki durumum vahim zaten
nerde görsem dizlerimin bağı çözülcekmiş gibi kalbim durcakmış gibi hissediyorum.
Bunu daha önce hiç yaşamamıştım sanırım. İlk defa olduğu için anlayabiliyorum.
((
Bana gelirsek bence ne çok çirkinim ne çok güzelim. Ama okullar açıldığından beri 9. sınıflardan bi sürü teklif aldım. Hepsine hayır hayır hayır.
Ama işte benim hoşlandığım çocuk, adı alpaslan... 
neyse o çok gizemli gibi sınıftan çıkmıyo hakkında hiçbir şey bulamıyosunuz sessiz garip arkadaşıda az zaten. Ne yapacağımı bilemiyodum.:18::18: Çocuk kızlarla ilgilenmiyo gibi. Yani biraz umursamaz biri bende değişmeye karar verdim. İlk olarak Aknetrent tedavime başladım. Siyah noktalarım var bide yüzümde eskiden kalma sivilce izleri var onların geçmesi için. Yan dişlerimden biri biraz geride onu yaptırdım. Kilo vermeye karar verdim. Şişman değilim ama zayıf olmak istiyorum. Sanırım güzelleşirsem belki ilgisini çekerim :/:26::26:

Bana gelirsek bence ne çok çirkinim ne çok güzelim. Ama okullar açıldığından beri 9. sınıflardan bi sürü teklif aldım. Hepsine hayır hayır hayır.