• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onun için hazırlıcagım kutuya ne koyucamı bilemedim :S

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar cok dusundum aklıma sıze sormak geldı bulamadım cunku hıcbıse yardım edersenız sevınıcem.ona deger verdımı gostermek ıcın bı kutu buldum ıcıne fularımı koyucam o cok ıstemıstı onu. kutu kola koyucam cok sevıo cunku bıde daha onceden hergun onunla ılgılı anılarımı yazdıgım kagtlar var onu koyucam ama baska ne koyucamı bulamadım sadece bu uc sey geldı aklıma ve rezıl olmak ıstemıorum sızce ne koyabılırım ?? fıkırlerınızı beklıorum

sanırım sevgilinden bahsediyosun...

benim arkadaşım da sevgilisine bunun gibi bişey hazırlamıştı.içine yaklaşık 50-60 tane notlar yazıp bide "the notbook" dvd si koymuştu...

haklısın :) sevgılım 3-4 aydır beraberız ve hep o bnm ıcın bıseler yaptı sımdıde bn yapmak ıstıorum

ikinizin resimlerinden oluşan bi slayt hazırlayabilirsin en sevdiğiniz şarkıyı eklersin bide benim hoşuma giderdi:69:

kola koyma cok alakasiz, kalici seyler koy. sevdiginiz sarkilari topladigin bi cd koy. birlikte sinemaya gittiyseniz mesela biletlerini falan koy, uzerine o gunle ilgili biseyler yaz..

birlikte izleyebileceğiniz romantik bi filmin dvdsini koyabilirsin; ama bunlar hep bizim hoşlanacağımız şeyler, erkeklerin ilgi alanı farklı oluyor sanırım biraz :)

ben eşime yılbaşı kutusu yapmıştım cnm.ayakkabı kutusuydu..etrafını kırmızı süüslü bi defter kapıyla kapladım içine pamuk koydum..renki kokulu kurutulmuş çiçeklerle süsledim.birde içie çok tatlı bi kahve fincanı koydum.eğer seviyosa bi bilgisayar oyunu koyabilirsin.erkeklerin en hassas noktasıdır..:1::1:

ben eşime yılbaşı kutusu yapmıştım cnm.ayakkabı kutusuydu..etrafını kırmızı süüslü bi defter kapıyla kapladım içine pamuk koydum..renki kokulu kurutulmuş çiçeklerle süsledim.birde içie çok tatlı bi kahve fincanı koydum.eğer seviyosa bi bilgisayar oyunu koyabilirsin.erkeklerin en hassas noktasıdır..:1::1:

tesekkurler.bnm ayarladııgm kutuda ayakkabı kutusu bu arada :)

Back
X