ve bir de çocuğunuz var. evlilik için biraz fazla erken değil miAaaaaaaaa şey
evet.....
montuna koydum ama kalbimi fena kırdı bide hakszmışm gibi yataklatı ayıralm diyo herşeyme karsiyo ya buraya bile o kadnlar kulubune gir sen anca aksama kadar bak gör ben nasl.koca okuyorum falan diyo ya delirceeeemmmm :'(evlilik demek her şeyini iyi günde kötü günde paylaşmak değil midir?
eşinizin yaptığı çok ayıp.
bide geri verdiğinizde parayı aldı mı
Erken yaptık bir hata.iste baba evindede mutlu olamayinca insan dıSarda ariyo ama olan buve bir de çocuğunuz var. evlilik için biraz fazla erken değil mi
Ev hanmıym bi.mesleyimde.yokÇalışmıyor musunuz?
eşinizde aynı yaşlarda mı ?Erken yaptık bir hata.iste baba evindede mutlu olamayinca insan dıSarda ariyo ama olan bu
Bir arkadaşımın eşide böyleydi.kiz calişmiyordu para benim istediğimi yaparım ben kazaniyorum vs vs. Kiza hiç bişey almazdı kizda hizmetçi gibi her dakika arkasında. Kiz çocuklari okumalı işte ille de ekonomik özgürlüğü olmalıMerhaba k.k hanmları uzun zamandr yazmıyordum size gene bi derdimle geldim malesef ki....
şöyle anlatayım bir ay sonra kaynımn düğnü var esimin kardesi evlenecek, belli bir bütçe ayrdk kenara benim elbisem için yakn akrabayız sonçta kınayada düğnede ayrı elbise lazm herneyse
Eşimle bi sebepten tartıştk esim vasladi sen zaten öylesin böylesin hem kınaya ayri düğne ayrı elbise istersin diye 400 lira ayrdm bol bol yeterdi bende sesimi hiiiiiiiiiiç çıkartmadm
bugün yatak döşek yatyorum hastaym kötysen doktora gidelim dedi gerek yok cebinden paran çıkmasn dedim senin paran bana geçmesin....
kızlar hakszmyim ya bu adam her kavgada benim param ben ne zorlukla kazanyorum diye kafama kafama kakiyo okadaaar zoruma gidiyoki yemekler bile.boğazıma diziliyo bende parayı aldım al dedim paranı bende kalmasın NE OKUCAK BENİM HALİM YA düğne evde ne varsa onu giynicem napyim
Aaaaaaaaa şey
evet.....
Hayır ben 19 eşim26 yasnda 16 aylık kızmz var biz bir sene nisanli kaldik birbirmizi iyi tandk ama bazen ne dediğni bilmiyo ama elimde olsa zamani geri alp evlenmezdim bu yastaeşinizde aynı yaşlarda mı ?
işte yapılan en büyük hata bu. aileden kaçmaya çalışıp daha tam tanımadığımız insanlara yöneliyoruz.
yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi bir şey bu.
eşinizin yaptıkları çocuksu bir davranış tehditler falan ..
umarım her şey yoluna girer.
ben elbise okadar para vermem nornelde ama yakinimizin düğnu diye özenmek.lazm geliyoBütçeniz nedir? Durumunuz iki elbiseye 400 tl verecek durumda mı?
95li değilsindir umarım ?
ben elbise okadar para vermem nornelde ama yakinimizin düğnu diye özenmek.lazm geliyoBütçeniz nedir? Durumunuz iki elbiseye 400 tl verecek durumda mı?
dışardan mı tıp okumuşyapma.... daha küçücüksün.. hayatın başı...
lütfen eğitimine devam etmeye çalış bir yandan...
annenin sana yaptıgı kötülükle kalma, çabala...
eğitim al, meslek edin.. güçlü bir kadın olmak için çabala...
daha çook küçüksün be yavrucum.. bir yerden başla gelişmeye..
benim annem ilköğretim mezunuydu, bizimle beraber ortaokulu ve liseyi de okudu...
burda da bir bayan vardı, 3 çocukla tıp fakültesi okumuştu....
mutlaka yapabilirsin kendine güven....
ayrıca...
çok borcunuz varsa eşin bunalmış olabilir..
ama her ne olursa olsun çok kırıcı....
Ev hanmıym bi.mesleyimde.yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?