ONUN PARASIY MIŞ BEN NE OLUYOSAM ARTIK

evlilik demek her şeyini iyi günde kötü günde paylaşmak değil midir?
eşinizin yaptığı çok ayıp.
bide geri verdiğinizde parayı aldı mı

Bir kadın mutlak suretle kendi parasını kendi kazanmalı ayakları üzerinde durmalı ki işte aksinin örneği.sen ona derdin ozaman benim param ne yaparsam yaparım diye

Bütçenizi en iyi siz blirsnz.. iki almayında bir alın birinide evden ayarlayın ki oda bütceyi düsündüğünüzü hissetsn

evlilik demek her şeyini iyi günde kötü günde paylaşmak değil midir?
eşinizin yaptığı çok ayıp.
bide geri verdiğinizde parayı aldı mı
montuna koydum ama kalbimi fena kırdı bide hakszmışm gibi yataklatı ayıralm diyo herşeyme karsiyo ya buraya bile o kadnlar kulubune gir sen anca aksama kadar bak gör ben nasl.koca okuyorum falan diyo ya delirceeeemmmm :'(

95liymişsin daha çocuğun bile var aman yarebbi. :/ Kız okumaz kocası bakar diyen annenin kızını erkenden evlendirmesi normal. Bilemiyorum... Biz evli bile değiliz ama senin paran benim param muhabbeti olmadı asla aramızda. Bir şey alınacaksa ihtiyaçtır gidip beraber alınır. Tek başına çalışıyor, 400 lira elbiseye verilecek kadar kazanıyor mu? Kazanmıyorsa boş ver olanı giy. Benim param muhabbetine girmiyorum bile, çocuğunun annesine söylemesi çok çirkin... :/

Erken yaptık bir hata.iste baba evindede mutlu olamayinca insan dıSarda ariyo ama olan bu
eşinizde aynı yaşlarda mı ?
işte yapılan en büyük hata bu. aileden kaçmaya çalışıp daha tam tanımadığımız insanlara yöneliyoruz.
yağmurdan kaçıp doluya tutulmak gibi bir şey bu.
eşinizin yaptıkları çocuksu bir davranış tehditler falan ..
umarım her şey yoluna girer.

Bir arkadaşımın eşide böyleydi.kiz calişmiyordu para benim istediğimi yaparım ben kazaniyorum vs vs. Kiza hiç bişey almazdı kizda hizmetçi gibi her dakika arkasında. Kiz çocuklari okumalı işte ille de ekonomik özgürlüğü olmalı

Bütçeniz nedir? Durumunuz iki elbiseye 400 tl verecek durumda mı?

Aaaaaaaaa şey

evet.....

yapma.... daha küçücüksün.. hayatın başı...
lütfen eğitimine devam etmeye çalış bir yandan...
annenin sana yaptıgı kötülükle kalma, çabala...
eğitim al, meslek edin.. güçlü bir kadın olmak için çabala...
daha çook küçüksün be yavrucum.. bir yerden başla gelişmeye..
benim annem ilköğretim mezunuydu, bizimle beraber ortaokulu ve liseyi de okudu...
burda da bir bayan vardı, 3 çocukla tıp fakültesi okumuştu....
mutlaka yapabilirsin kendine güven....
ayrıca...
çok borcunuz varsa eşin bunalmış olabilir..
ama her ne olursa olsun çok kırıcı....

Hayır ben 19 eşim26 yasnda 16 aylık kızmz var biz bir sene nisanli kaldik birbirmizi iyi tandk ama bazen ne dediğni bilmiyo ama elimde olsa zamani geri alp evlenmezdim bu yasta

Şimdi aynını bir erkek yapmış olsa yerden yere vurulmuştu burada ama heyhat...

Bütçeniz nedir? Durumunuz iki elbiseye 400 tl verecek durumda mı?
ben elbise okadar para vermem nornelde ama yakinimizin düğnu diye özenmek.lazm geliyo
dışardan mı tıp okumuş

Ne konusunda tartıştığınızı yazmamışsınız bir konuda tartıştık demişsiniz o konuda bu dediği laf ile bağlantılı olabilir ve o nedenle 400 TL para koydum elbise al diye demiş olabilir yani bir önü var konunun ancak siz sadece eşinizin dediği kısmı söylüyorsunuz. Para mevzusu hoş değil tabii k ama normalde birşeyinizi kısmıyorsa sürekli bunu yapmıyorsa çi ok uzatmayın. Ayrıca kına da çok eğlenceli salon gibi bir yerde değil de evde filan olacaksa ona çok bütçe ayırmaya gerek yok bence kasacaksa. Ayrıca bir şekilde çalışsanız insanın özellkle bir kadının kendi parasını kazanması gibisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…