anladım canım.Hayır ben 19 eşim26 yasnda 16 aylık kızmz var biz bir sene nisanli kaldik birbirmizi iyi tandk ama bazen ne dediğni bilmiyo ama elimde olsa zamani geri alp evlenmezdim bu yasta
Yok onuda bitirmedim hiiic gitmedim sbs sinavina bile zorla girmistim zaten okumycaksn dediler hep suan tek elimde olan bi ehliyet var oda ne isime yarareyvah eyvah
daha yaşın çok genç
bir meslek edinmeyi düşünmez misin?
en son liseyi mi bitirdin?
Yok onuda bitirmedim hiiic gitmedim sbs sinavina bile zorla girmistim zaten okumycaksn dediler hep suan tek elimde olan bi ehliyet var oda ne isime yarar
Canim diktirince daha ucuz olmaz. :)Hayır zaten fazlasni istemedim o para ayrlmışti bendeydi hatta diktiricektim daha ucuz olsun diye
Kiziniza kac aylik evliyken hamile kaldiniz?ben elbise okadar para vermem nornelde ama yakinimizin düğnu diye özenmek.lazm geliyo
Hayr görcü usulü oldu ayrica bir.çocuğa okumycaksn de bakalm onda ne heves ne azim kaliyomuKaç yaşında evlendin sen yaa 19 yaşındasın ve 16 aylık kızın var annem okutmadı diyorsun okumak istesen okurdun. Zaten okul hayatın iyi olsa hocalarını da devreye sokardın ama kusura bakmayın evlenmek cazip gelmiş yani. Annem okutmadı da kocası bakar ona dedi de demeyin bir anne hiç olmazsa liseyi okutur öyle alır okuldan siz sanırım liseye bile gitmeden evlenmişsiniz eşinizi de kendiniz bulmuşsunuz ne aceleniz vardı. Şimdi de şikayet ediyorsunuz.
Ben evlenirken babam bi biğaz eksiliyo dedi ne sevgi.gördm ne ilgi ilgisiz vudum duymaz baba vardi benim ailemdeHayr görcü usulü oldu ayrica bir.çocuğa okumycaksn de bakalm onda ne heves ne azim kaliyomu
17 yasmda evlendim 18 de dogm yaptm ilk ay hamile kaldmKiziniza kac aylik evliyken hamile kaldiniz?
canım sen kaç yaşında evlendin ya 19 yaşındasın 16 aylık kızın var 9 ay daha ekle 2 yıl önce hamile kalmışsın. yani 17 yaşında. ne zaman evlendin ki sen bide 1 yıl nişanlı kalmışsın ?Ben evlenirken babam bi biğaz eksiliyo dedi ne sevgi.gördm ne ilgi ilgisiz vudum duymaz baba vardi benim ailemde
durun anlatayim devreleriniz.yanmadan :)canım sen kaç yaşında evlendin ya 19 yaşındasın 16 aylık kızın var 9 ay daha ekle 2 yıl önce hamile kalmışsın. yani 17 yaşında. ne zaman evlendin ki sen bide 1 yıl nişanlı kalmışsın ?
Evet birbe benimle.konusmuyo sanki ben hakszim diğer odada yatyo ne yapmaliyim benben çalışmıyorum
eşim hiçbir zaman bana benim param lafını etmedi
eğer etseydi bende senin gibi yediğim lokmayı sayıyor diye yiyemezdim
zor bir durum allah kolaylık versin
ben taa 15 yaşlara kadar indim de bir an :) çok çok hızlı yaşamışsın hayatı kuzum yaadurun anlatayim devreleriniz.yanmadan :)
16 yaşmda nişanlandm 17 yaşmda evlendim ilk ay hamile kaldm doğum gunume bir ay kala.doğum yaptm 18 yaşmda
hayır normal...ben elbise okadar para vermem nornelde ama yakinimizin düğnu diye özenmek.lazm geliyo
dışardan mı tıp okumuş
Siz kaç yasndasinizben taa 15 yaşlara kadar indim de bir an :) çok çok hızlı yaşamışsın hayatı kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?