ONUN PARASIY MIŞ BEN NE OLUYOSAM ARTIK

Hayır ben 19 eşim26 yasnda 16 aylık kızmz var biz bir sene nisanli kaldik birbirmizi iyi tandk ama bazen ne dediğni bilmiyo ama elimde olsa zamani geri alp evlenmezdim bu yasta
anladım canım.
benimde bir arkadaşım erken yaşta evlendi ve şimdi pişman ..
keşke en azından çocuk için bekleseydiniz. umarım eşinde düzelir,pişman olur söylediklerine.
elinden gelen bir şey yoksa suyuna gideceksin sende.
ama kesinlikle bir işe gir ya da okulunu devam ettir. ekonomik özgürlüğün olur en azından ..

eyvah eyvah
daha yaşın çok genç
bir meslek edinmeyi düşünmez misin?
en son liseyi mi bitirdin?
Yok onuda bitirmedim hiiic gitmedim sbs sinavina bile zorla girmistim zaten okumycaksn dediler hep suan tek elimde olan bi ehliyet var oda ne isime yarar

Yok onuda bitirmedim hiiic gitmedim sbs sinavina bile zorla girmistim zaten okumycaksn dediler hep suan tek elimde olan bi ehliyet var oda ne isime yarar

eh be yavrucum evlendin bari bebek neden yaptın bu yaşta
liseyi de dışarıdan bitirebilirsin süreç uzar ama olsun

Esiniz ayip etmis, sonucta sizle ev hanimi oldugunuzu bilerek evlendi.
Neyse kiyafet konusundaki onerim su: Yalnizca dugun icin kiyafet alin, kina gecesi icin yeni kiyafete gerek yok. Evdeki seylerden giyin, olmadi bir arkadasinizdan odunc alin. Saciniza da bir fon, makyaji da evde yapin, kuaforlerin geneli guzel yapamiyor zaten. :)

Kaç yaşında evlendin sen yaa 19 yaşındasın ve 16 aylık kızın var annem okutmadı diyorsun okumak istesen okurdun. Zaten okul hayatın iyi olsa hocalarını da devreye sokardın ama kusura bakmayın evlenmek cazip gelmiş yani. Annem okutmadı da kocası bakar ona dedi de demeyin bir anne hiç olmazsa liseyi okutur öyle alır okuldan siz sanırım liseye bile gitmeden evlenmişsiniz eşinizi de kendiniz bulmuşsunuz ne aceleniz vardı. Şimdi de şikayet ediyorsunuz.

Hayr görcü usulü oldu ayrica bir.çocuğa okumycaksn de bakalm onda ne heves ne azim kaliyomu

Hayr görcü usulü oldu ayrica bir.çocuğa okumycaksn de bakalm onda ne heves ne azim kaliyomu
Ben evlenirken babam bi biğaz eksiliyo dedi ne sevgi.gördm ne ilgi ilgisiz vudum duymaz baba vardi benim ailemde

Ben evlenirken babam bi biğaz eksiliyo dedi ne sevgi.gördm ne ilgi ilgisiz vudum duymaz baba vardi benim ailemde
canım sen kaç yaşında evlendin ya 19 yaşındasın 16 aylık kızın var 9 ay daha ekle 2 yıl önce hamile kalmışsın. yani 17 yaşında. ne zaman evlendin ki sen bide 1 yıl nişanlı kalmışsın ?

Konu sahibi böyle her tartışmada başına kakıyosa bişeyler yap..Evde el işi falan,liseyi dısardan bitir çok geç kalmadan..Çok basit dersler ve yatırdıgın paralar cok değil..Bende liseyi dısardan bitirdim..Ünv de dısardan devam ediyorum..İş ararken artık lise mezunu değilsen yüzüne bakmıyolar ne yazık ki..

ben çalışmıyorum
eşim hiçbir zaman bana benim param lafını etmedi
eğer etseydi bende senin gibi yediğim lokmayı sayıyor diye yiyemezdim
zor bir durum allah kolaylık versin

durun anlatayim devreleriniz.yanmadan :)
16 yaşmda nişanlandm 17 yaşmda evlendim ilk ay hamile kaldm doğum gunume bir ay kala.doğum yaptm 18 yaşmda

ben çalışmıyorum
eşim hiçbir zaman bana benim param lafını etmedi
eğer etseydi bende senin gibi yediğim lokmayı sayıyor diye yiyemezdim
zor bir durum allah kolaylık versin
Evet birbe benimle.konusmuyo sanki ben hakszim diğer odada yatyo ne yapmaliyim ben

Diğer odada yatyo kızlar ne yapmaliyim ben pişman olsun istiyorum biliyorum ama o duramaz bana alr elbise ama istemiyorum almiycam benimde bir gururum var o düğnde beni.öyle gören bana bahane bulmaz bunun.kocası adam deyil.mi karisina bi elbise alamamış der

durun anlatayim devreleriniz.yanmadan :)
16 yaşmda nişanlandm 17 yaşmda evlendim ilk ay hamile kaldm doğum gunume bir ay kala.doğum yaptm 18 yaşmda
ben taa 15 yaşlara kadar indim de bir an :) çok çok hızlı yaşamışsın hayatı kuzum yaa

Yok bu erkekler bir tuhaf olmuş artık.

Yakın olan kişilerin düğünü sanki her sene oluyor da 400tl nin lafını etmiş.
Kaldı ki her sene olsa bile hiç bir lüksü olmayan eşine yılda bir 400tl gibi bütçe ayıramayan adam ev geçindiriyorum demesin bir zahmet ya.
Bu kadın ele güne karşı o ailenin gelini olarak görünmüyor mu?
Özellikle bir bayan olarak sonra o aileyi temsil ettiği için tabi ki dış görünüşüne önem vermeli. Erkekler kadınların yaptığı bütün masrafa gereksiz derler zaten.

Hayat pahalı, geçim zor, para çok zor kazanılıyor çok iyi biliyoruz. Ama ayda yılda olan böyle şeyler için eşlerin birbirini kırmasına değmez. Ayıptır günahtır.

Konu sahibi nasıl yaparsın bilmiyorum ama bir şekilde çalış ve kendi paranı kazan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…