ONUN PARASIY MIŞ BEN NE OLUYOSAM ARTIK

Senin bu evi çekip çevirmende para. Beyimizin bundan haberi var mı acaba. Bir ev temizliğine 100 liraya geliyorlar . Cocuk bakımı aylik 800 lira hizmetçi tutsan en az 1000 lira birde yatak Odasi var bunun . Toplamı 2500 gecer. Bu durumda esın sana zaten borçlu.

Erkek milleti egoları dertkeri bitmiyo

Okutmadılar bana biraz bahane gibi geliyor açıkçası.Evde örgü yapıp satabilirsin,çocuk bakabilirsin ve benzeri aktiviteler....Kocana verilecek en iyi cevap hastaneye gitmemek değil.Kendi paranı azda olsa kazanabileceğini göstermendir.Hayata biryerden kendi çabanla tutunmalısın ..

Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep

Tamam annedir üzülmemeli ama. Ben olsam annemden isterdim elbise parasını. "Anne hayat senin anlattığın gibi değilmiş. Kimse kimseye bakmıyormuş" diyerek..

Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep

Tamam annedir üzülmemeli ama. Ben olsam annemden isterdim elbise parasını. "Anne hayat senin anlattığın gibi değilmiş. Kimse kimseye bakmıyormuş" diyerek..

Nasıl bir kavganın üstüne bunu söyledi?
Parayla ilgili bir konuda mı tartışmıştınız yoksa tamamen alakasız bir tartışmadan sonra mı söyledi?
Yine de çok çirkin bir söz.

çok haklısın alınmakta canım sanırım unutuyor osana bakmakla yükümlüü keşke vermeseydin söylenirse söylensin alsaydın .zaten herhalukarda söyleniyor neticede evin erkeği değilmi yapacak ta evinin ihtiyacının karşılayacakta ay bu tip erkek modelleri hasta etmiştir beni madem sorumluluk alamıcak ve söyleneceksin evlenme kardeşim otur evinde evde kendine para topla

Liseyi dışardan okuyabilirsiniz. Belediyelerin meslek kurslarına gidebilirsiniz. El işleri çok değerli günümüzde, kazanç sağlayabilirsiniz.

Evlilikte senin paran benim param olmaz ama eşinizin bütçesi buna yetiyorsa yapacak birşey yok.

Bu tür şeyleri okudukça çalışmayan kadınların gizli dünyası mı diyorum. Son zamanlarda hem kkda hem de dışarıda buna benzer o kadar çok şey duyuyorum ki..

Kadın çalışmalı en iyi koca bile konuşur, hiç değilse kendi için çalışmalısın, eşin ayıp etmiş bir süre düzelir sonra yine laf eder ayrıca senin paran olsada elbise masrafı erkeklere gereksiz gelebilir normal yani onlar 1 takım elbise ile 50 düğün gezse olur

aslında kadın çalışmamalı ama devrin olanakları erkeklerin işgüzarlığı insan hesabına alınabilme arzusu bizleri çalışmaya itiyor...Çalışıyorum evde otursam mı vesveseleri kafamda uçuşurken 180 le giden araçta frene bastım hayır kardeş,Allahın gücüne gitmesin kadın kesinlikle çalışmalı.

erkekler böyle canım çünkü onlar anlamıyorlar kıyafet falan gereksiz geliyor onlara annen de maşallah yani hadi diyelim sana bakcak koca allah korusun felç oldu o zaman nolcak böyle bir zihniyet var mı ya..o değil de şimdi millet birşeyler yapıp instagramlardan satış yapıyor o tarz şeyler yapabilirsiniz diye düşünüyorum

ASlında şöyle bir şey var. Çok abiye kıyafetlere verilen paralara ben de acıyorum. sonuçta tek gece giyiyorsun sonra dolapta modası geçene kadar bekliyoruz. Ben de geçmiş yıllarda buna benzer hatalar yaptım. Ama kardeşinin düğünü olur falan o ayrı. Yine de çok şık elbiseleri kiralayan yerler var.
Buna karşı ben sezon sonlarında dolabımda her an bonus olarak kullanabileceğim parçaları çok ucuza alıyorum. Genelde pek çok ortama ayak uydurabilen aksesuar, saç şekli vs her yere giden tarzda bir şeyler alıyorum.

erkeklere kalsa çoğu şey gereksizde bu kıyafetle bitse gene iyi iş başa düşünce anlıyorlar. mecburen almak zorunda ama tabi sen 500 tl lik elbise alcağına 1500 tlye alırsan çocuk haklı derimde yok öyle bişey

Yemek yapma, evi temizleme, ütüsünü çamaşırını birini tutsun halletsin baksın bakalım ne kadar para kalıyo cebinde.Bence eşi çalışmayan erkeklerin de kazancının yarısı kadına ait. Sonuçta çocuk, ev temizliği, yemek hepsi kadına bakıyo hemde dört dörtlük yapıyorlar çalışan bayanlara göre. Ne demek ben kazanıyorum sanane. Evliliği çok yanlış anlamış eşiniz. Valla sende yaptığını ettiğinin hesabını tut yüzüne vur, paraya çevir yaptığın her işi bu kadar tuttu de para muhabbeti nasıl oluyor görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…