oy ne bilem kafasını odun indir dermişimEvet birbe benimle.konusmuyo sanki ben hakszim diğer odada yatyo ne yapmaliyim ben
Öyle oldu ablaben taa 15 yaşlara kadar indim de bir an :) çok çok hızlı yaşamışsın hayatı kuzum yaa
şoklardayım su an....aynısını düşündüm ve tedirgin oldum.
Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep
Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep
Merhaba k.k hanmları uzun zamandr yazmıyordum size gene bi derdimle geldim malesef ki....
şöyle anlatayım bir ay sonra kaynımn düğnü var esimin kardesi evlenecek, belli bir bütçe ayrdk kenara benim elbisem için yakn akrabayız sonçta kınayada düğnede ayrı elbise lazm herneyse
Eşimle bi sebepten tartıştk esim vasladi sen zaten öylesin böylesin hem kınaya ayri düğne ayrı elbise istersin diye 400 lira ayrdm bol bol yeterdi bende sesimi hiiiiiiiiiiç çıkartmadm
bugün yatak döşek yatyorum hastaym kötysen doktora gidelim dedi gerek yok cebinden paran çıkmasn dedim senin paran bana geçmesin....
kızlar hakszmyim ya bu adam her kavgada benim param ben ne zorlukla kazanyorum diye kafama kafama kakiyo okadaaar zoruma gidiyoki yemekler bile.boğazıma diziliyo bende parayı aldım al dedim paranı bende kalmasın NE OKUCAK BENİM HALİM YA düğne evde ne varsa onu giynicem napyim
Bu tür şeyleri okudukça çalışmayan kadınların gizli dünyası mı diyorum. Son zamanlarda hem kkda hem de dışarıda buna benzer o kadar çok şey duyuyorum ki..Merhaba k.k hanmları uzun zamandr yazmıyordum size gene bi derdimle geldim malesef ki....
şöyle anlatayım bir ay sonra kaynımn düğnü var esimin kardesi evlenecek, belli bir bütçe ayrdk kenara benim elbisem için yakn akrabayız sonçta kınayada düğnede ayrı elbise lazm herneyse
Eşimle bi sebepten tartıştk esim vasladi sen zaten öylesin böylesin hem kınaya ayri düğne ayrı elbise istersin diye 400 lira ayrdm bol bol yeterdi bende sesimi hiiiiiiiiiiç çıkartmadm
bugün yatak döşek yatyorum hastaym kötysen doktora gidelim dedi gerek yok cebinden paran çıkmasn dedim senin paran bana geçmesin....
kızlar hakszmyim ya bu adam her kavgada benim param ben ne zorlukla kazanyorum diye kafama kafama kakiyo okadaaar zoruma gidiyoki yemekler bile.boğazıma diziliyo bende parayı aldım al dedim paranı bende kalmasın NE OKUCAK BENİM HALİM YA düğne evde ne varsa onu giynicem napyim
Kadın çalışmalı en iyi koca bile konuşur, hiç değilse kendi için çalışmalısın, eşin ayıp etmiş bir süre düzelir sonra yine laf eder ayrıca senin paran olsada elbise masrafı erkeklere gereksiz gelebilir normal yani onlar 1 takım elbise ile 50 düğün gezse olurMerhaba k.k hanmları uzun zamandr yazmıyordum size gene bi derdimle geldim malesef ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?