ONUN PARASIY MIŞ BEN NE OLUYOSAM ARTIK

500 tl nin 1 tek gece giyilecek kıyafete harcanması da çok mantılı değil bence konu sahibinin duruma göre. 400 tl ayırmış 200 200 paylaşacakmış.
aslında Mango'da falan çok zarif kıyafetler var,150-200 civarı, pek çok yerde de giyebilir.... Kaldı ki kınada çok özel bir şey giymesine gerek yok.

yani tabi cnm örnek verdim sadece ben

Çalışmak eşinde olsa kimseye muhtaç olamadan kendi ayaklarının üstünde durmak çok güzel birşey gerçekten.
Ben bir iş bulup çalışmanızı tavsiye ederim, bu şekilde özgüveniniz biter.
Valla annem kardeşinin düğünü için bir elbise aldı 450 TL.
Her yere baktık 400'ün altında güzel bir abiye göremedik.
Eşiniz herşeyin artık ne kadar pahalılaştığını bilmiyor herhalde.
Canınızı sıkmayın, üzmeyin kendinizi fakat bir işe girin muhakkak.

valla ben bir kere eşime senin paran demiştim de adam çok fena bozulmuştu bir daha ağzına almayacaksın öyle bir lafı senin benim mi var diye o geldi aklıma
işe girip çalışma durumun varsa çalış sonra bu da benim param de istediğin gibi harca bakalım ne yapacak

Hımm sıkıntı..
Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep
Bu öğretilerle büyüyen birinin bu konuyu açması çok olağan. Ama gerçek su ki yavrucugum birey olmak istiyosan önce kendi fikirlerini sonra da kendi çözümlerini üretmelisin. Yaşının çok genç olduğunu düşündüm, bence bir yerlerden başla ister okumaya ister çalışmaya...

Hımm sıkıntı..
Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep
Bu öğretilerle büyüyen birinin bu konuyu açması çok olağan. Ama gerçek su ki yavrucugum birey olmak istiyosan önce kendi fikirlerini sonra da kendi çözümlerini üretmelisin. Yaşının çok genç olduğunu düşündüm, bence bir yerlerden başla ister okumaya ister çalışmaya...

Anneniz 50 sene evvel demis olsaydı kiz cocugu okumaz diye, sizin ses etmemenize anlam verebilirdim.
bu kadar genc yasta, akranlariniz hala ogrenciyken nasil olur da evlilik dusunebildiniz? Hic mi etrafiniza bakip gormediniz bir şey. .
o kadar kucuksunuz ki şimdi bile yapabilirsiniz bir sey.
hic olmazsa bir ise girip calisin, her is egitim istemiyor. Omur geçer mi böyle ?

Arkadaşım hiç bi mesleğin yoksa git temizlik yap.ben öğretmenim.hiç cam silmem ya annem gelir yapar sağolsun.yada temizlikçi.bu ay çağırdım kadın dedi 100 tl ye silerim(bina boyandı camlarda boya,harç izi var diye) ben de düşündüm yeni ayakkabı alacağım paramın yarısını vereceğime kalk mona saat 8 de sil dedim bitti kahvemi içiyorum
Demem o ki hiç bişey yapamasan da temizlik var.ve inan bu işte çok para var.iki ablanın da boş gününü bulmak için çok uğraşıyorum mesela ben

Halk egitim kurslarina başvuricam eşim bana yaptiginin bedelini şuan ödüyo kızlar valla Allahn sopası yok dün gece hastanelik.oldu serum.flan taktilar sapasağlam adam birden bire fenalaştı bugünde bana diyoki benden yüz çevirme ben sensiz ne hallere geliyorum diye gönlümü aldı

canım kendini geliştirmeni tavsiye edebilirim dışardan okuyabilirsin hem sana özgüvenin yerine getirecek hem diplomama var diyip ayağa kalkıp iş alanında dışarıya çıkacaksın eşinin mevzusuna gelince ev kira mı sizin mi nasıl geçiniyorsunuz eşinin işi sitresli mi? aldığı maaşı evi geçindirip artırabiliyor mu? böyle şeyler olur bir insana en güzel dersi ona iyilikle yanaşmaktır ayrıca en öyle dır dır biri değilsin eşin olay farkedip hastaneye gidelim demiş laf etmeseydin kazanan sen olacaktın gelmesin yanına sen git yanına emin ol sen kazanacaksın istediği kadar yapsın ALLAH katında sen kazanacaksın uygun zamanı bulacaksın ve onurunu kırmamak için istemiştim böyle dediğin için üzüldüm dersin ama hemen deme erkeklerin hayr diyemeyeceği zaman var o zaman

Biz o parayı karta yatırcaktık hem kartn ödemesi olsun hemde işimiz.görülsn karttan çekip harcıycaktm bende diktiricem.diyince.karttan çekilmze diye onları söylemiş

Biz o parayı karta yatırcaktık hem kartn ödemesi olsun hemde işimiz.görülsn karttan çekip harcıycaktm bende diktiricem.diyince.karttan çekilmze diye onları söylemiş

tatlıya bağlandığına evindim canım aslında fındık abuğunu doldurmayacak sebepler

Alsin parasinida pulunada basina calsin esiniz ! is bulsan cok iyi edersin en azindan ekonomik ozgurlugun olur !

Eşinle aran duzelince düzgün bi dille ben çalışmak istiyorum de neden diye sorarsa bu sekilde konuşmana sinir oluyorum i yuzden hep param diyorsun demekki biz olamamisiz senle ki sen hala benim param diyosun bizim paramız demiyorsun bende o zaman gider kendi parami kazanırim ....konusmadan sonra esinde anlayış varsa bi daha para mevzusu açmaz

İş hayatina atıliyorum internetten TURKOPİR DİYE bi markaya uye oldum satış temsilciliği yapcam ayda 4.000 tl kadar para alİnabiliyo.muş bilen var mi Turkopiri

Alacaksın o parayı suratına çarpacaksın.Çalışmayı da lütuf olarak görüyor ya böyleleri.Evlenmeseydin o zaman paranın harcanmasını istemiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…