500 tl nin 1 tek gece giyilecek kıyafete harcanması da çok mantılı değil bence konu sahibinin duruma göre. 400 tl ayırmış 200 200 paylaşacakmış.erkeklere kalsa çoğu şey gereksizde bu kıyafetle bitse gene iyi iş başa düşünce anlıyorlar. mecburen almak zorunda ama tabi sen 500 tl lik elbise alcağına 1500 tlye alırsan çocuk haklı derimde yok öyle bişey
500 tl nin 1 tek gece giyilecek kıyafete harcanması da çok mantılı değil bence konu sahibinin duruma göre. 400 tl ayırmış 200 200 paylaşacakmış.
aslında Mango'da falan çok zarif kıyafetler var,150-200 civarı, pek çok yerde de giyebilir.... Kaldı ki kınada çok özel bir şey giymesine gerek yok.
Merhaba k.k hanmları uzun zamandr yazmıyordum size gene bi derdimle geldim malesef ki....
şöyle anlatayım bir ay sonra kaynımn düğnü var esimin kardesi evlenecek, belli bir bütçe ayrdk kenara benim elbisem için yakn akrabayız sonçta kınayada düğnede ayrı elbise lazm herneyse
Eşimle bi sebepten tartıştk esim vasladi sen zaten öylesin böylesin hem kınaya ayri düğne ayrı elbise istersin diye 400 lira ayrdm bol bol yeterdi bende sesimi hiiiiiiiiiiç çıkartmadm
bugün yatak döşek yatyorum hastaym kötysen doktora gidelim dedi gerek yok cebinden paran çıkmasn dedim senin paran bana geçmesin....
kızlar hakszmyim ya bu adam her kavgada benim param ben ne zorlukla kazanyorum diye kafama kafama kakiyo okadaaar zoruma gidiyoki yemekler bile.boğazıma diziliyo bende parayı aldım al dedim paranı bende kalmasın NE OKUCAK BENİM HALİM YA düğne evde ne varsa onu giynicem napyim
Bu öğretilerle büyüyen birinin bu konuyu açması çok olağan. Ama gerçek su ki yavrucugum birey olmak istiyosan önce kendi fikirlerini sonra da kendi çözümlerini üretmelisin. Yaşının çok genç olduğunu düşündüm, bence bir yerlerden başla ister okumaya ister çalışmaya...Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep
Bu öğretilerle büyüyen birinin bu konuyu açması çok olağan. Ama gerçek su ki yavrucugum birey olmak istiyosan önce kendi fikirlerini sonra da kendi çözümlerini üretmelisin. Yaşının çok genç olduğunu düşündüm, bence bir yerlerden başla ister okumaya ister çalışmaya...Yok annem okutmadı ki şimdi anneme.doyorum bak anne el oğlu adama böyle yapyo kızlar okumaz ona kocası bakar diyodu hep
Biz o parayı karta yatırcaktık hem kartn ödemesi olsun hemde işimiz.görülsn karttan çekip harcıycaktm bende diktiricem.diyince.karttan çekilmze diye onları söylemiş
Eşinle aran duzelince düzgün bi dille ben çalışmak istiyorum de neden diye sorarsa bu sekilde konuşmana sinir oluyorum i yuzden hep param diyorsun demekki biz olamamisiz senle ki sen hala benim param diyosun bizim paramız demiyorsun bende o zaman gider kendi parami kazanırim ....konusmadan sonra esinde anlayış varsa bi daha para mevzusu açmazMerhaba k.k hanmları uzun zamandr yazmıyordum size gene bi derdimle geldim malesef ki....
şöyle anlatayım bir ay sonra kaynımn düğnü var esimin kardesi evlenecek, belli bir bütçe ayrdk kenara benim elbisem için yakn akrabayız sonçta kınayada düğnede ayrı elbise lazm herneyse
Eşimle bi sebepten tartıştk esim vasladi sen zaten öylesin böylesin hem kınaya ayri düğne ayrı elbise istersin diye 400 lira ayrdm bol bol yeterdi bende sesimi hiiiiiiiiiiç çıkartmadm
bugün yatak döşek yatyorum hastaym kötysen doktora gidelim dedi gerek yok cebinden paran çıkmasn dedim senin paran bana geçmesin....
kızlar hakszmyim ya bu adam her kavgada benim param ben ne zorlukla kazanyorum diye kafama kafama kakiyo okadaaar zoruma gidiyoki yemekler bile.boğazıma diziliyo bende parayı aldım al dedim paranı bende kalmasın NE OKUCAK BENİM HALİM YA düğne evde ne varsa onu giynicem napyim
buyurKIZLAAAAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?