• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onun yanına gidip..

Kusurluk bir durum yok canım,olur böyle şeyler,sonuçta yüzyüze sohbet edemiyoruz,yazarak ifade etmeye çalışırken bazı aksaklıklar olabiliyor.İzmir'de bildiğim kadarıyla evet güzel kızlar var,hani herkes meşhur der ya İzmir'in kızları.İster bulgar ister selanik göçmeni,ister rus ister Türk kızı olsun bu insanın karakteriyle alakalı canım ya,yani her iki tarafın da karakteri ile alakalı hem de.Kız çok rahat bir tiptir ama erkek kendini bilen biridir,kız ne yaparsa yapsın nasıl bir edep,ahlak ölçüsü var anlar,prim vermez erkek.Bazen de erkek çok hadsizdir,arsızdır ama karşısındaki kız kendini bilen biridir,anlar ne menem bir erkek olduğunu,net bir şekilde uzaklaştırır kendini durumdan.

Evet. erkek istmedikce olmaz zaten ama o duygulara kapılırsa diye sanırım gercek telasım korkum bu cünkü ben veremedim ona cinsellik olarak.

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hiçbir problemimiz yokken aileler yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Annemin söylediklerini gururuna yediremedi ve daha birçok sebepten ayrılma kararı aldık. Seneler oldu. Henüz hayatıma kimseyi alamadım, alamıyorum deniyorum. Ama o işin de kesinlikle bittiğini biliyorum. Sizinle benzeştirdiğim mevzuya gelince, ben de senelerdir hep söylerdim. Bir kere sarılsam bana yetecek derdim. Bundan birkaç ay önce buluştuk, öyle normal sohbet muhabbet vs. Sonra birlikte kalktık caddeye kadar geldik. Ayrılma anı geldiğinde ben kendimi tutamadım sarıldım. Caddenin ortasında, herkesin içinde.. O da sarıldı belimden, hissettim. Bir süre öyle kaldık ve ayrıldık.

Umarım sizin meseleniz benimki gibi kötü sonla bitmez ve devam edersiniz. Diğer arkadaşlar da demiş, yazdıklarınızdan ben de yeniden bir araya geleceğinizi hissettim. Hadi inşallah :) Seven kimse üzülmesin ya hiçbirimiz hak etmiyoruz..

Ben sizin bu yazıyı da okuyunca muslukları cidden açtım artık :14:

Evet. erkek istmedikce olmaz zaten ama o duygulara kapılırsa diye sanırım gercek telasım korkum bu cünkü ben veremedim ona cinsellik olarak.

Öyle düşünme canım benim sonuçta gerçek seven illa cinsellikle sevmez kalpten sever o zaman ne kaldıki onun sadece bedensel ilişkiden asıl ilişki kalpte biter gerçek seven onu alamasada sever yani zaten sen bana cinsellik veremedin ben başkasını severim gibi bir tavrı varsa o seni hiç sevmemiştir :50:

Son düzenleme:
Ben sizin bu yazıyı da okuyunca muslukları cidden açtım artık :14:

Ben artık açamıyorum muslukları çünkü hiçbir beklentim kalmadı artık aşktan. İnsanın 1 kere aşık olacağını sonra da hakkını kaybedeceğini düşünmüşümdür hep. Senelerdir bir daha aynı duyguları hissedemediğimden belki de.. Şanslı olanlar kıymetini biliyor yaşadığı şeyin, bazılarımız da kaybediyor böyle. Sizi üzmek istemezdim kusuruma bakmayın.. :)

Son düzenleme:

Siz ona cinsellik sağlayabiliyorsunuz diye sizinle olan insan zaten adam değildir.Siz ona cinsellik sağlayamıyorsunuz diye sizi bırakan adam olamamayı bırak insan bile değildir.Bu konuda isteyen eleştirebilir beni ama düşüncem böyle.Erkek arkadaşım bir yandan bana evleneceği kız gözüyle baktığı muhabbetini yapacak,bir yandan da benden cinsellik isteyip olmayınca çark edecek.Yok öyle birşey bana göre.

zaten verseydin yani cinsellik olarak şuan burda gelip ağlamazdın böyle bi insan olmazdın çünki bunlardan dolayı sakın telaş etme bu kadar sevdiğine göre değer birisi onunda aklına olduğunu bile sanmıyorum tamam erkekler canımızı yakıyo odunları da çok ama hepside öle deil ya canım sen bu adamı istiyonmu ya

Siz ona cinsellik sağlayabiliyorsunuz diye sizinle olan insan zaten adam değildir.Siz ona cinsellik sağlayamıyorsunuz diye sizi bırakan adam olamamayı bırak insan bile değildir.Bu konuda isteyen eleştirebilir beni ama düşüncem böyle.Erkek arkadaşım bir yandan bana evleneceği kız gözüyle baktığı muhabbetini yapacak,bir yandan da benden cinsellik isteyip olmayınca çark edecek.Yok öyle birşey bana göre.

Bunda eleştirilecek bişey yok çok doğru diyosun bende aynısını yazdım yukarıda

Benden hicbi zaman o beklentisi olmadı beni tanıyordu sen benim saf meleğimsin asla dokunamam ana diyordu. Benimki kızsal bi telas iste onu asla bi kızla yan yana bile düsünemem... beni ilk öpende oydu ne gördüysem onda gördüm baska erkek eli bilmem istememde ayrıldıktan sonra 2 kisi talip oldu bna o acıyı anlatamam yine kötü oldum:14::14::14::14:

neyse daha fazla rahatsız etmeyim ben sizi sağolun yorumlarınız icin.

Ben artık açamıyorum muslukları çünkü hiçbir beklentim kalmadı artık aşktan. İnsanın 1 kere aşık olacağını sonra da hakkını kaybedeceğini düşünmüşümdür hep. Senelerdir bir daha aynı duyguları hissedemediğimden belki de.. Şanslı olanlar kıymetini biliyor yaşadığı şeyin, bazılarımız da kaybediyor böyle. Sizi üzmek istemezdim kusuruma bakmayın.. :)

Canım ya,canım ne bileyim şu an böyle karşımda olsan sarılmak geldi sana içimden,ilk defa böyle birşey yazıyorum bu forumda da.Kusurluk birşey yok elbette,öyle uzatmadan,birkaç satırla o kadar güzel ifade etmişsin ki yani,okuyunca etkilendim.Allah gönlüne göre bir sevgi çıkarır canım inşallah karşına.Birşey de yazamıyorum,biliyorum ne yazsam yani....işte karşılamayacak....

Benden hicbi zaman o beklentisi olmadı beni tanıyordu sen benim saf meleğimsin asla dokunamam ana diyordu. Benimki kızsal bi telas iste onu asla bi kızla yan yana bile düsünemem... beni ilk öpende oydu ne gördüysem onda gördüm baska erkek eli bilmem istememde ayrıldıktan sonra 2 kisi talip oldu bna o acıyı anlatamam yine kötü oldum:14::14::14::14:

Böyle telaş yapmamaya çalış canım benim cinselliğini veremesende sen ona sadıklığını sevgini vermişsin sonuçta kendine güvenli ol karakterliğinin saygınlığının yeterli olduğunu düşün öyle telaş yapma

Son düzenleme:
Bunda eleştirilecek bişey yok çok doğru diyosun bende aynısını yazdım yukarıda

Bu forumu da tam kullanmayı öğrenemedim henüz sanırım.Teşekkür ederim yorumun için.Beğeni yapmaya kalktım ama aynı kişinin mesajına beğeni olmuyor,başkalarını da değerlendirin gibisinden bir yazı çıktı.

ne rahatsızlığı inan yanımdaki kocam dan fazla şuan beni kimse rahatsız edemez yani sıkma canınıı halolacak aramayı düşünmüyomusun ben olsam şimdiye aramışdım yada gitmişdim

Bu forumu da tam kullanmayı öğrenemedim henüz sanırım.Teşekkür ederim yorumun için.Beğeni yapmaya kalktım ama aynı kişinin mesajına beğeni olmuyor,başkalarını da değerlendirin gibisinden bir yazı çıktı.

İkinci kez beğendiğimde bendede çıktı ondan :))

Canım ya,canım ne bileyim şu an böyle karşımda olsan sarılmak geldi sana içimden,ilk defa böyle birşey yazıyorum bu forumda da.Kusurluk birşey yok elbette,öyle uzatmadan,birkaç satırla o kadar güzel ifade etmişsin ki yani,okuyunca etkilendim.Allah gönlüne göre bir sevgi çıkarır canım inşallah karşına.Birşey de yazamıyorum,biliyorum ne yazsam yani....işte karşılamayacak....

Kalplerin kucaklaşması için illa tanışmak gerekmiyor :29:Çok teşekkürler yazdıkların için. Sen az yazdın, ben çok anladım merak etme. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırır umarım. Temiz kalp hak ettiğini bulur diye inanırım ben :31:

Konu sahibi arkadaşım, içinden geleni yap lütfen. Eksik kalmasın hiçbir şey. Hem birleşme ihtimaliniz de varken, ilerde keşke dememek için içinden geçeni mantık çerçevesinde kesinlikle yapmanı öneririm sana. Herşey gönlünce olur inşallah. İyi geceler herkese.

ne rahatsızlığı inan yanımdaki kocam dan fazla şuan beni kimse rahatsız edemez yani sıkma canınıı halolacak aramayı düşünmüyomusun ben olsam şimdiye aramışdım yada gitmişdim

Yüz yüze konuşmayı beklicem. yazın giderim yakınım var kız arkadasım kalırım onda telefonda olucak bi nokta değil suan takındığım tavırdan dolayı oda tavırda ama belki dayanamaz gelir belli mi olur ümit etmeden yasayamıyoki insan..

Hay Allah yani üzülüyorum ben böyle elimizden birşey de gelmiyor :( Aç elini dua et canım,ben de bir dönem ilişkimde çok kötü bir süreçten geçtim.Elim kolum bağlanmıştı,aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali bir çıkmazdaydım.Dua ettim en çok,hep yalvardım Allah'ım sen doğru yola çıkart,hayırlısı ise feraha erdir diye.Kısmetimde varsa eğer dönüp dolaşıp beni bulacağını,kopamayacağımızı,devam edeceğimizi düşündüm.Hakkında hayırlısı olsun canım.

Kalplerin kucaklaşması için illa tanışmak gerekmiyor :29:Çok teşekkürler yazdıkların için. Sen az yazdın, ben çok anladım merak etme. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırır umarım. Temiz kalp hak ettiğini bulur diye inanırım ben :31:

Konu sahibi arkadaşım, içinden geleni yap lütfen. Eksik kalmasın hiçbir şey. Hem birleşme ihtimaliniz de varken, ilerde keşke dememek için içinden geçeni mantık çerçevesinde kesinlikle yapmanı öneririm sana. Herşey gönlünce olur inşallah. İyi geceler herkese.

Teşekkür ederim sağolun tavsiyeleriniz icin..:)

Amin,inşallah,cümlemiz için....

Back
X