• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onun yanına gidip..

Vereyim gazı yawrum :D hadi Gül bakim ağlama boşver cidden üç günlük dünya beklediğin hata. Milletin lafınada bakma onlar konuşur durur sorun maddiyatsa ailen açısından başka bi eksisi yoksa salla Allah yardım eder
Ben evlendiğimde evimin çatısı akıyodu gece sırayla uyanık kalıp kova koyuyorduk nerden akmaya başlıyosa şimdi çatısı akmayan evimi seyredip şükrediyorum. :D
Yani herşey onların gözünde eziklik yokluktur ama sen o zorluklarla mutlu olursun çünkü o vardır yanında.
Kimsenin anlamasını bekleme içindekilere yapmak istediklerine gem vurma birkere geldik bu dünyaya. Rabbim sevdiğimizden ayırmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağolun allah razı olsun annemler ne zaman yazlığa giderse bende ozaman giderim yanına artık

Bu gazla durmam zorla alıkoyarım :) olmadı sarılır gelirim bana kar derim...

Yok yok yani ben tamamen kayıtsız kalabileceğini düşünmüyorum sen karşısındayken ve gözlerinin içine bakarken :) Yalnız yaz dönemi ya şimdi canım,bilet olayını şimdiden ayarlamaya çalışırsan iyi olur bence.

alttan isabetleyip ortalayıppp bir depik attınmı senin göz hizana eğilecektir zaten ozaman istediğin gibi hareket edersin :27:

Yazdım ona ama olmadı abla.. ailesi borc yatağına düsmüs bütün maası oraya gidiyomus ama benim yediremediğim bi gün bunlarda bitcek doğrulcak o zmnlarında bizim aşkımızla yürümemize değmiceğini görmesi cok canımı yaktı bnde ztn sevmediğimi hic bisey hissetmediğimi söyledim verdim veristirdim buz gibi soğumus gibi.. benide düsünmesin diye.. üzülmesin diye.. hic iyi değilim abla bu yalana kandırmıstım kendimi zorluklara ne olrsa olsun yıllar gecsede el ele olucağız düzene girnce ailem yuvamız olucak demesini cok kücük ihtimal olsada bekledim...

Back
X