Onun zaten arkadaşı yok denmesi😒

Zaten herkesle arkadas olunmaz. Gorgu kurallarini bilmeyen tipler dolu etraf boyle egitimsiz kisiler zaten etrafina kapatir kendini bu yuzden cogu insan yalnizdir zaten. Bir gulumseme, selam verme cok zor olmasa gerek.
Aynen Ama o bile kalmamış herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde

Artık öyle düşünüyorum yani ev-iş düzenini yıkarsam benimde kafama göre,sevebileceğim insanlarla tanışırım diye

Bundan sonra kesinlikle öyle yapacağım zaten

6 senedir arkadasim yok kafam rahat
Lise zamani 5 senelik arkadasimdan saglam bi kazik yedikten sonra kimseyle arkadas olmadim tum "arkadas" olarak nitelendirdigim kim varsa sildim arkadastan ote guven sorunum var benimde.

İnsanin annesi bile arkasindan dedikodu yapiyor ezikliyorsa baskasi neler yapmaz

Hayir illa arkadas edinmek zorunda dedigilsin nasil mutluysan oyle ol bi derdinmi var ac buraya sor anonim ben oyle yapiyorum sahsen hem arkadasin diye senin istedigin cevaplar vermektense objektif yorumlarla daha mantikli dusunebiliyosun

Ben arkadaş edinememenin çocukluktan geldiğini düşünüyorum. Bende öyleydim özgüvenimin olması için olması gerekenler yoktu. Şu an çocuklarımın arkadaşlık ilişkileri iyi olsun benim gibi olmasın diye hep gözlemleyip ne ihtiyaçları varsa halletmeye çalışıyorum.
Çok şükür iyiler. Bir de ailenin söylemleri baskıları geri çeker insanı ben büyüdüm ama hâlâ aynıyım çünkü ailelere yakın olunca onların beklentilerine yetelim derken bünyemiz daha fazlasını kaldıramıyor( Yani yine kendi istekleri ön planda oluyor. Onlar bizi gözlemleyemiyor ihtiyacımız olanı göremiyor ama çözümü de yok...
Sizin duruşunuz saygınlığınız işiniz mesafeli iletişiminiz var. Bence iyisiniz

Eger sosyal iliskilerinden muzdaripseniz bence Psikolojik destek alin. Sosyal beceriler gelistirebilir üzülmeyin ama adim atin ve cabalayin

Oda olur zamanla. Cok az arkadasi.olan birisi olarak cidden boyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…