- 3 Nisan 2014
- 36.416
- 148.841
- 798
Arkadaşım çevrem olsun diye benden daha çok hevesliO derece müzmin yalnızım yani
![]()
zamanla olur iş yerinizdekiler dostluğa evrilir.
siz ne okudunuz? kendimce bir tezim var da merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım çevrem olsun diye benden daha çok hevesliO derece müzmin yalnızım yani
![]()
Teşekkür ederimSen bi kere kendini elestirebilen ve geliştirmeye calisan birisi olarak güçlü bi kişisin bence bu mutlu etsin seni. Gereksiz kalabalik seni mutlu etmez ki sahte olacaksa hiç olmasin kendin nasil mutluysan oyle yaşa canını yakarak elestirenleri de umursama gercek aevgi can yakmaz duzeltirken hele dikkat eder![]()
NasipTek eş olsun o zaman, o sorunu çözer. Kandil mübarek gün hayır dua edin inşallah.
İşte o yokçok mu lazım arkadaş
Çevrede 1-2 dost olsun yeter.
Kalabalığa gerek yok.
Aslen mühendisim ben. Ama hukuk düşünüyorum şimdilerdezamanla olur iş yerinizdekiler dostluğa evrilir.
siz ne okudunuz? kendimce bir tezim var da merak ettim.
Aslen mühendisim ben. Ama hukuk düşünüyorum şimdilerde
Merak ettimpff tutmadı:)
Evet kesinlikle travma etkisi yaratıyor. Aynı benim annem gibiymiş sizinki deyani olabilir insanlarla çoğu zaman anlaşamayabilirsiniz hiç arkadaşınız da olmayabilir ama bunu diline dolayan anne olamaz olmamalı!
bu size hissettirdiği belkide travma etkisi yaratıyor..aynı şeyin benzerlerini yaşıyorum..bazen annem bana da der zaten sen biraz huysuzsun yine mi bir arkadasinla kötü oldun birkere de anlaşan şaşarım ..nasıl üzücü bişey
arkadaş cevresi çok önemli ya ...bugünlerde arkadassizligima çok üzülüyorum ...kimsemin olmadığını ailem diline dolamasin diye görüşmek istiyorlarda ben istemiyorum yoğunum falan diyorum...Evet kesinlikle travma etkisi yaratıyor. Aynı benim annem gibiymiş sizinki deDestek olmuyor bari köstek olmasa
Merak ettim![]()
Eskiden bende çok yapıyordum onuarkadaş cevresi çok önemli ya ...bugünlerde arkadassizligima çok üzülüyorum ...kimsemin olmadığını ailem diline dolamasin diye görüşmek istiyorlarda ben istemiyorum yoğunum falan diyorum...![]()
Doğru söylüyorsunuz polemik çıkabilirGenelde sosyal yönü zayıf olanlar burada gözlemlediğim kadarıyla belli bir bölümü okuyanlar oluyor. Ders çalışmaya fazla zaman ayırdıklarından iletişim becerileri zayıf oluyor gibi bir çıkarımım var:) ama söylemiycem bölümü polemik olmasın.
Eskiden bende çok yapıyordum onu![]()
Harikasın aynen valla cok guzelTeşekkür ederimİlk konumu açtığımda çok kötüydüm ama baktım ki hayatım elden gidiyor ve tekrarı yok bende güçlenmeye,gelişmeye ve hayatta ayrılamayacağım tek kişiyi yani kendimi sevmeye çalışıyorum
![]()
Teşekkür ederimİlk konumu açtığımda çok kötüydüm ama baktım ki hayatım elden gidiyor ve tekrarı yok bende güçlenmeye,gelişmeye ve hayatta ayrılamayacağım tek kişiyi yani kendimi sevmeye çalışıyorum
![]()
Ama ben de merak ettimGenelde sosyal yönü zayıf olanlar burada gözlemlediğim kadarıyla belli bir bölümü okuyanlar oluyor. Ders çalışmaya fazla zaman ayırdıklarından iletişim becerileri zayıf oluyor gibi bir çıkarımım var:) ama söylemiycem bölümü polemik olmasın.
Herseyini paylasma. Bunu ben de yapiyorum cenem durmuyor, frenlemek lazim. Kendini geri cek biraz, ben de herseyimi anlatiyorum bu huyumu duzeltmem sinir koymam lazim.Yanlarından ayrılamam ama çenemi tutup onlarla her şeyimi konuşmayabilirim evet![]()
Bazi insanlar önemsendiklerini hissedince garip bir kibre giriyorlar ulasilmazlarmis gibi halbuki karsi taraf mütevazi oluyor senin karsina boyle tipler cikmis olabilir ,sanirim suan hakettigi kadar deger gosteriyorsun ve karsiligini goruyorsun ,annene bakma konu sahibesi kimseyi de asiri yüceltme mutevazı ol ama kendi degerini düsürmeKabul ediyorum okul hayatım boyunca pek arkadaşım olmadı. Sosyal bir aktivitem olmadığı için başka arkadaşlarımda olmadı. Ama şu an çaba sarf ediyorum. İş yerimde mesela bir kaç tane arkadaşım oldu bir önceki konumla bu konum arasındaki süreçte. Bu insanlar kendileri benimle arkadaş olmak istediler, beni samimi,iyi niyetli,hanım hanımcık bulduklarını sevdiklerini söylediler çok mutlu oldum ama eskisi gibi beni sevsinler diye üstlerine titremedim,seviyeli bir arkadaşlık yürütmeye çalışıyorum. Onlarla her konuda konuşabiliyorum yani oturup dedikodu yapmıyoruz güncel hayatla ilgili,ekonomiyle ilgili,sporla ilgili uzar gider liste. Bu da beni kendimi geliştirmeye iyice itiyorAh bir de annemi susturabilsem
![]()