- 30 Kasım 2019
- 731
- 834
- 53
- 26
Merhaba kk kadınları, ben yaklaşık 1-1 buçuk senedir anksiyete yaşıyorum, doktor çok korkulacak birşey olmadığını, psikologa düzenli gitmemi önerdi. Yurtdışında yanlız yaşıyorum, ne bir türk arkadaşım ne de ailem yanımda. Konuştuğum ve çocuğumun konuştuğu dil ingilizce ve arapça gerçekten türkçe konuşmayı özlüyorum:) konuya dönücek olursam çocuğum 2,5 yaşında ve bir kardeşinin olmasını çok istiyor eşim, bende istiyorum ama anksiyete, kaygılarım, sürekli yapamayacağımı düşünmem buna izin vermiyor. Eşimde sürekli tek 2nci çocuğu yapıcak kadın sen misin, tam zamanı yapmak için, ileride daha zor olur vs diyip duruyor, çok istememe rağmen çocuğuma bakınca içimde bi hüzün çöküyor ve sanki ona haksızlık yapıcakmışım, onunla ilgilenemicekmişim gibi geliyor ve ağlamaya başlıyorum. Bu şekilde kaygıları olupta bunları yenen insanlardan yardım bekliyorum. Bazen o kadar ağır yaşıyorum ki bu durumu kızım düşünce kalbim küt küt atıyor kalp krizi geçiricem sanıyorum, çocuktur düşer diyor herkes biliyorum ama bu korkularımı yenemiyorum. Şimdi de çok istememe rağmen çocuk yapma istediğime engel oluyor bu kaygılar..