kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:
Bizimki henüz uzun bir ilişki değil 7 ayı biraz geçti ama hergün 3-4 saat konuşuyoruz, ki hergünde görüştüğümüz halde..
Ya bana göre ister 5 ister 10 yıllık olsun hergün konuşulmalı...uzun süreli ilişkilerde herşey konuşulduğu için(zamanında) konuşma süreleri azalır ister istemez
Bizimki henüz uzun bir ilişki değil 7 ayı biraz geçti ama hergün 3-4 saat konuşuyoruz, ki hergünde görüştüğümüz halde..
uzun ilişkilerde kısalır mı sorusu biraz ortak alanlara bağlı gibime geliyor. 5 yıllık bir ilişkim var ve başladığından bu zamana kadar her gün düzenli olarak telefonda görüşmedik ama ikimizde fırsat bulduğumuzda mutlaka ararız, mesajlaşma vs ancak bir yere kadar. sohbetin tadını vermiyor. ortak konularımız da bol olduğu için iş, okul, arkadaşlar vs. beş yılda konuşacak hep birşey bulduk, bulamazsak da geyik yaptık:)
4 yıllık bir ilişkim var. İlişkimiz boyunca bizde her gün düzenli olarak telefonda görüşmedik. Her gün mesajlaşırız ama o da öyle çok değil. Her hafta buluştuğumuzda zaten olan biten herşeyi konuşmuş oluyoruz. Gün içerisinde de ne yaptık ne ettik birbirimizden haberdarız. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Hiçbirşeyi abartmamakta fayda var.
bizde sevgiliyken hergün konuşurduk bikaçkere....
evlendik hala konuşuyoruz gün içinde bikaçkere...
akşamları saatlerce telefonun kulağımı yakmasına gerek kalmadı....
şimdi birebir kafa ütülüyo kendisi......
Flört nişan dönemlerindede konuşuyorduk tlf ile..şimdi evliyiz 1,5 yıldır,yine hergün günde 4-5 kez tlf ile görüşüyoruz..
kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:
ben bu konuda biraz sorun yasıyorum da şimdilerde.daha bikaç gün önce bile bütün gün yanımda oldugu halde yinede yanımdan gittikten sonra arardı biraz da olsun konusurduk.şimdi ise bikaç gündür ses seda yok .yogunum diyo:2:hep
1dakika bile ayıramaz mı insan ya.. ne oldu birden bire anlamadım
neyapmalıyım sizce arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?