onunla hergün telefonlaşıyor musunuz?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:
ben bu konuda biraz sorun yasıyorum da şimdilerde.daha bikaç gün önce bile bütün gün yanımda oldugu halde yinede yanımdan gittikten sonra arardı biraz da olsun konusurduk.şimdi ise bikaç gündür ses seda yok .yogunum diyo:2:hep
1dakika bile ayıramaz mı insan ya.. ne oldu birden bire anlamadım

Son düzenleme:
kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:

Ya bana göre ister 5 ister 10 yıllık olsun hergün konuşulmalı...uzun süreli ilişkilerde herşey konuşulduğu için(zamanında) konuşma süreleri azalır ister istemez

Bizimki henüz uzun bir ilişki değil 7 ayı biraz geçti ama hergün 3-4 saat konuşuyoruz, ki hergünde görüştüğümüz halde..

Bizimki henüz uzun bir ilişki değil 7 ayı biraz geçti ama hergün 3-4 saat konuşuyoruz, ki hergünde görüştüğümüz halde..

Hımm anladım..Konuşmalarınıza biraz ara verseniz iyi olur ama..sanırım öğrencisin..sonuçta ikinizinde bi hayatı,yapmanız gereken sorumluluklar var..3 4 saat fazla gibi geldii..aslında daha yenisiniz normal ama..mesafeni koru cnm

uzun ilişkilerde kısalır mı sorusu biraz ortak alanlara bağlı gibime geliyor. 5 yıllık bir ilişkim var ve başladığından bu zamana kadar her gün düzenli olarak telefonda görüşmedik ama ikimizde fırsat bulduğumuzda mutlaka ararız, mesajlaşma vs ancak bir yere kadar. sohbetin tadını vermiyor. ortak konularımız da bol olduğu için iş, okul, arkadaşlar vs. beş yılda konuşacak hep birşey bulduk, bulamazsak da geyik yaptık:)

4 yıllık bir ilişkim var. İlişkimiz boyunca bizde her gün düzenli olarak telefonda görüşmedik. Her gün mesajlaşırız ama o da öyle çok değil. Her hafta buluştuğumuzda zaten olan biten herşeyi konuşmuş oluyoruz. Gün içerisinde de ne yaptık ne ettik birbirimizden haberdarız. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler. Hiçbirşeyi abartmamakta fayda var.

Eeeee tabii ki!
İnsan sevgilisiyle hergün, her fırsatta konuşmazsa bu nasıl bir ilişki olacak?

Uzun süreli ilişkilerde aramak sormak neden azalsın tam tersine artar,bağlandıkca daha çok görüşmek istiyor insan,tabi tek taraflı olmaz iki tarafında araması lazım..

biz her gün telefonda nette görüşüyordk ama bizimki mesafelerden dolayıydı. aynı şehirde olsak sanırım her fırsatta buluşrdkk telefon da neymş :)

bizde sevgiliyken hergün konuşurduk bikaçkere....
evlendik hala konuşuyoruz gün içinde bikaçkere...
akşamları saatlerce telefonun kulağımı yakmasına gerek kalmadı....
şimdi birebir kafa ütülüyo kendisi......

yani mutlaka gün içinde konustunuz dimi:44:

yani demek istedigin : hergün konusulmasa da olur mu ????

Flört nişan dönemlerindede konuşuyorduk tlf ile..şimdi evliyiz 1,5 yıldır,yine hergün günde 4-5 kez tlf ile görüşüyoruz..

ehh oda güzel

bence biraz soğumuş senden gibi hissettim
mesela biz eşimle 10 yıldır her gün telefonda sohpet ederiz. bence 2 dakikada olsa araması lazım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…