kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:
ben bu konuda biraz sorun yasıyorum da şimdilerde.daha bikaç gün önce bile bütün gün yanımda oldugu halde yinede yanımdan gittikten sonra arardı biraz da olsun konusurduk.şimdi ise bikaç gündür ses seda yok .yogunum diyo:2:hep
1dakika bile ayıramaz mı insan ya.. ne oldu birden bire anlamadım
bugün evli erkekler üzerinde yapılan bir araştımayı okudum. sonuçlardan birinde şöyle yazıyordu: kadınlar ilişkilerini konuşarak geliştirmek isterken, erkekler birşeyler yaparak bunu gösteriyorlardı. yani konuşmaktan öte birşeyler yapmak, paylaşmak, beraber olmak erkeklerin daha çok tercih ettiği bir yöntem. sevgilerini böyle gösteriyor ve artması da bu şekilde oluyor.
nişanlının konuşma konusunu değerlendirirken bunu da hesaba kat perimle =) ve sabırlı ol. ilerde evlendiğinizde ve daha fazla şey paylaştığınızda herşey daha güzel olacaktır inşallah.
Asıl nişanlıyken bu durumu farketmiş olman daha iyi değil mi?
Ya rest çekeceksin ya da bu durumu kabul edeceksin.
Evlenince de farklı olmayacak zaten.
Kızlar yanlış anlamayın ama şu "yoğunum" masalına kanmayın bence.
Gün içinde hiç mi yemek yemiyor,sigara içmiyor bu vatandaşlar?
Hiç kimse saatlerce dedikodu,geyik yapılsın demiyor.
Ancak arayıp "nasılsın aşkım?" demek o kadar zor değil.
Çok açık söyleyeyim beni aramayan,merak etmeyen bir adamla ben görüşmem.
Sevgilim de olamaz öyle biri.
Eğer aramaya veya mesaj atmaya kontör falan varsa yani öyle bir imkan varsa. Ve olduğu hala arayıp sormaması çok mantıksız ve ben bu işin altında bir şey ararım. He her dakika da öyle zırt pırt mesajlaşıp, konuşmayada gerek yok. Ama en az günde 2-3 kere arayıp konuşulması gerek. Gerekliliği bırak bunu ister insan. Sonuça normal bir arkadaşın değil. SEVGİLİN. Hayatını paylaştığın insan. Hadi bunlarıda geçtim. İnsan merak ederde arar yahu. İyi misin nasılsın diye.
Ne qüzel herkes bol bol konusuyor:) ya bizimkide iyi hoş.bazı qünler olur saat basi arar.ama bazen de neoluyo anlamıyrmdeqisiyo bazen bu durum
kızlar sevgilinizle hergün konusur musunuz?? daha cok uzun süreli ilişkilerde konusma süreleri düşüyomu ne ??:26:
ben bu konuda biraz sorun yasıyorum da şimdilerde.daha bikaç gün önce bile bütün gün yanımda oldugu halde yinede yanımdan gittikten sonra arardı biraz da olsun konusurduk.şimdi ise bikaç gündür ses seda yok .yogunum diyo:2:hep
1dakika bile ayıramaz mı insan ya.. ne oldu birden bire anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?