Felaket bir adam sakın sakın aman.Ben 27 yaşındayım ve konuştuğum kişi 32 yaşında , aynı iş yerindeydik eskiden şu an farklı işyerlerinde çalışıyoruz, onu 5 aydır tanıyorum ve çok fazla sohbetim olmadı, benle hep konuşmaya çalışırdı ve işyerinden ayrılınca bana bana aşık olduğunu söyledi, evlenelim deyip durdu seni anneme söyledim falan dedi, bende çok erken olduğunu söyledim abartılı sevgi cümleleri kurup durdu, dışarıda buluştuk ve sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü şu tarafa geç diyerek yürüdük sokakta, kafede oturduk ve hep genelde kendini övdü ailesine çok düşkün özellikle annesine, biz bir ara tartışmıştık ve gidip hemen annesine söylemiş, kısa zaman öncede son konuşmamızda aramızda birşey olacaksa konuşalım yoksa hiç gerek yok hayatımı yaşamak istiyorum diye konuştu. Bir de evlenirsek eğer boşanmak durumu bizde yok dedi.O eskiden işyerindeyken ikimizinde müdürü bana karşı çok iyi davranmıştı en son normalde yakınlık pek göstermez ve ona bu konuyu anlattım bende geleyim müdürün yanına bana nasıl davranacak deyip durdu o konuda da tartıştık seninle ne ilgisi var diye. Onunla ciddi olursam bana hayatımda baskı kurar ve hep annesi hayatımın içinde olur diye bir his var içimde özgürlüğümü kaybedermişim gibi hissediyorum,sizlerin düşüncesine ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Benim içimde de iyi his oluşmadı zatenFelaket bir adam sakın sakın aman.
hah işte sürekli kocam narsistmi,sevgilim narsist fln diye konu açılıyordu artık yeter ucana kaçana herkes narsist diyor demiştimki sonunda tarif ettiğiniz kişi işte gerçektende narsist bu sizin anlattığınız,sürekli kendisini öven ben merkezci,sadece kendisinin doğru yapabildiğini sanıp karşısındakini kontrol eden ego sahibi,kontrol delisi,olmicaksan oyalama diyen bencillik ve ben merkezcilik vs.hayatınız cehenneme döner bu tiple,siz zaten analizini yapmışsınız allah karşısına çıkacak diger kıza yardım etsin inşllh o da sizin gibi uyanır duruma.Ben 27 yaşındayım ve konuştuğum kişi 32 yaşında , aynı iş yerindeydik eskiden şu an farklı işyerlerinde çalışıyoruz, onu 5 aydır tanıyorum ve çok fazla sohbetim olmadı, benle hep konuşmaya çalışırdı ve işyerinden ayrılınca bana bana aşık olduğunu söyledi, evlenelim deyip durdu seni anneme söyledim falan dedi, bende çok erken olduğunu söyledim abartılı sevgi cümleleri kurup durdu, dışarıda buluştuk ve sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü şu tarafa geç diyerek yürüdük sokakta, kafede oturduk ve hep genelde kendini övdü ailesine çok düşkün özellikle annesine, biz bir ara tartışmıştık ve gidip hemen annesine söylemiş, kısa zaman öncede son konuşmamızda aramızda birşey olacaksa konuşalım yoksa hiç gerek yok hayatımı yaşamak istiyorum diye konuştu. Bir de evlenirsek eğer boşanmak durumu bizde yok dedi.O eskiden işyerindeyken ikimizinde müdürü bana karşı çok iyi davranmıştı en son normalde yakınlık pek göstermez ve ona bu konuyu anlattım bende geleyim müdürün yanına bana nasıl davranacak deyip durdu o konuda da tartıştık seninle ne ilgisi var diye. Onunla ciddi olursam bana hayatımda baskı kurar ve hep annesi hayatımın içinde olur diye bir his var içimde özgürlüğümü kaybedermişim gibi hissediyorum,sizlerin düşüncesine ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
"S.Git yasa " deseydin keşke.kısa zaman öncede son konuşmamızda aramızda birşey olacaksa konuşalım yoksa hiç gerek yok hayatımı yaşamak istiyorum diye konuştu.
başına bela alırsın. bin metre öteden belli nasıl biri olduğuBen 27 yaşındayım ve konuştuğum kişi 32 yaşında , aynı iş yerindeydik eskiden şu an farklı işyerlerinde çalışıyoruz, onu 5 aydır tanıyorum ve çok fazla sohbetim olmadı, benle hep konuşmaya çalışırdı ve işyerinden ayrılınca bana bana aşık olduğunu söyledi, evlenelim deyip durdu seni anneme söyledim falan dedi, bende çok erken olduğunu söyledim abartılı sevgi cümleleri kurup durdu, dışarıda buluştuk ve sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü şu tarafa geç diyerek yürüdük sokakta, kafede oturduk ve hep genelde kendini övdü ailesine çok düşkün özellikle annesine, biz bir ara tartışmıştık ve gidip hemen annesine söylemiş, kısa zaman öncede son konuşmamızda aramızda birşey olacaksa konuşalım yoksa hiç gerek yok hayatımı yaşamak istiyorum diye konuştu. Bir de evlenirsek eğer boşanmak durumu bizde yok dedi.O eskiden işyerindeyken ikimizinde müdürü bana karşı çok iyi davranmıştı en son normalde yakınlık pek göstermez ve ona bu konuyu anlattım bende geleyim müdürün yanına bana nasıl davranacak deyip durdu o konuda da tartıştık seninle ne ilgisi var diye. Onunla ciddi olursam bana hayatımda baskı kurar ve hep annesi hayatımın içinde olur diye bir his var içimde özgürlüğümü kaybedermişim gibi hissediyorum,sizlerin düşüncesine ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Tam da düşündüğün gibi olacak.Ben 27 yaşındayım ve konuştuğum kişi 32 yaşında , aynı iş yerindeydik eskiden şu an farklı işyerlerinde çalışıyoruz, onu 5 aydır tanıyorum ve çok fazla sohbetim olmadı, benle hep konuşmaya çalışırdı ve işyerinden ayrılınca bana bana aşık olduğunu söyledi, evlenelim deyip durdu seni anneme söyledim falan dedi, bende çok erken olduğunu söyledim abartılı sevgi cümleleri kurup durdu, dışarıda buluştuk ve sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü şu tarafa geç diyerek yürüdük sokakta, kafede oturduk ve hep genelde kendini övdü ailesine çok düşkün özellikle annesine, biz bir ara tartışmıştık ve gidip hemen annesine söylemiş, kısa zaman öncede son konuşmamızda aramızda birşey olacaksa konuşalım yoksa hiç gerek yok hayatımı yaşamak istiyorum diye konuştu. Bir de evlenirsek eğer boşanmak durumu bizde yok dedi.O eskiden işyerindeyken ikimizinde müdürü bana karşı çok iyi davranmıştı en son normalde yakınlık pek göstermez ve ona bu konuyu anlattım bende geleyim müdürün yanına bana nasıl davranacak deyip durdu o konuda da tartıştık seninle ne ilgisi var diye. Onunla ciddi olursam bana hayatımda baskı kurar ve hep annesi hayatımın içinde olur diye bir his var içimde özgürlüğümü kaybedermişim gibi hissediyorum,sizlerin düşüncesine ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Evet bu cidden bana da narsist dedirtti ama bu kisilik bozuklugunun da seviyeleri var hafif narsist orta narsist allahin belasi narsist seklindehah işte sürekli kocam narsistmi,sevgilim narsist fln diye konu açılıyordu artık yeter ucana kaçana herkes narsist diyor demiştimki sonunda tarif ettiğiniz kişi işte gerçektende narsist bu sizin anlattığınız,sürekli kendisini öven ben merkezci,sadece kendisinin doğru yapabildiğini sanıp karşısındakini kontrol eden ego sahibi,kontrol delisi,olmicaksan oyalama diyen bencillik ve ben merkezcilik vs.hayatınız cehenneme döner bu tiple,siz zaten analizini yapmışsınız allah karşısına çıkacak diger kıza yardım etsin inşllh o da sizin gibi uyanır duruma.
Acil kaçılması gereken tip.Adamin her lafı tehlike sinyalleri çaldiriyor,ilk dakikalarda kacmaniz gerekiyordu.Anacı, baskıcı,bencil, karşıdakinin değerlerine, düşüncesine saygı duymayan bir tip.Nereden buldunuz bunu,deli gibi arasan böyle beşi bir yerde toksit adamı bulamazsın MAŞALLAH elinizle koymuş gibi bulmuşsunuz.Dertsiz başıma dert almam lazım, yaşarken intihar etmeyelim derseniz devamBen 27 yaşındayım ve konuştuğum kişi 32 yaşında , aynı iş yerindeydik eskiden şu an farklı işyerlerinde çalışıyoruz, onu 5 aydır tanıyorum ve çok fazla sohbetim olmadı, benle hep konuşmaya çalışırdı ve işyerinden ayrılınca bana bana aşık olduğunu söyledi, evlenelim deyip durdu seni anneme söyledim falan dedi, bende çok erken olduğunu söyledim abartılı sevgi cümleleri kurup durdu, dışarıda buluştuk ve sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü şu tarafa geç diyerek yürüdük sokakta, kafede oturduk ve hep genelde kendini övdü ailesine çok düşkün özellikle annesine, biz bir ara tartışmıştık ve gidip hemen annesine söylemiş, kısa zaman öncede son konuşmamızda aramızda birşey olacaksa konuşalım yoksa hiç gerek yok hayatımı yaşamak istiyorum diye konuştu. Bir de evlenirsek eğer boşanmak durumu bizde yok dedi.O eskiden işyerindeyken ikimizinde müdürü bana karşı çok iyi davranmıştı en son normalde yakınlık pek göstermez ve ona bu konuyu anlattım bende geleyim müdürün yanına bana nasıl davranacak deyip durdu o konuda da tartıştık seninle ne ilgisi var diye. Onunla ciddi olursam bana hayatımda baskı kurar ve hep annesi hayatımın içinde olur diye bir his var içimde özgürlüğümü kaybedermişim gibi hissediyorum,sizlerin düşüncesine ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Benim exte yolda erkek gelirken mesela sağdan erkek geliyo beni sola atiyodu soldan erkek geliyosa beni sağa atiyodu hahajaja kendi geciyodu bende bu korku yüzünden üç yıl ailemle tanistirmadim bu hissi çok iyi biliyorum kıyafete giyime laf alkole laf sürdürdüm aman diye sonra ayrıldık başkasına gitti iki ay oldu çok üzücü oluyo bulaşmaBen 27 yaşındayım ve konuştuğum kişi 32 yaşında , aynı iş yerindeydik eskiden şu an farklı işyerlerinde çalışıyoruz, onu 5 aydır tanıyorum ve çok fazla sohbetim olmadı, benle hep konuşmaya çalışırdı ve işyerinden ayrılınca bana bana aşık olduğunu söyledi, evlenelim deyip durdu seni anneme söyledim falan dedi, bende çok erken olduğunu söyledim abartılı sevgi cümleleri kurup durdu, dışarıda buluştuk ve sanki ben gözümün önünü görmüyormuşum gibi şurdan yürü şu tarafa geç diyerek yürüdük sokakta, kafede oturduk ve hep genelde kendini övdü ailesine çok düşkün özellikle annesine, biz bir ara tartışmıştık ve gidip hemen annesine söylemiş, kısa zaman öncede son konuşmamızda aramızda birşey olacaksa konuşalım yoksa hiç gerek yok hayatımı yaşamak istiyorum diye konuştu. Bir de evlenirsek eğer boşanmak durumu bizde yok dedi.O eskiden işyerindeyken ikimizinde müdürü bana karşı çok iyi davranmıştı en son normalde yakınlık pek göstermez ve ona bu konuyu anlattım bende geleyim müdürün yanına bana nasıl davranacak deyip durdu o konuda da tartıştık seninle ne ilgisi var diye. Onunla ciddi olursam bana hayatımda baskı kurar ve hep annesi hayatımın içinde olur diye bir his var içimde özgürlüğümü kaybedermişim gibi hissediyorum,sizlerin düşüncesine ihtiyacım var çok teşekkür ederim.
Kürt mu bu çocuk?Evet bu cidden bana da narsist dedirtti ama bu kisilik bozuklugunun da seviyeleri var hafif narsist orta narsist allahin belasi narsist seklinde
Ayy benzeri bende vardı hatta benzeri derken beş yaş küçük olanı ben merkezci, kontrolcü, dediğim dedik kendi bilir her şeyi asla hata görmez duygularını anlattığında kavga ettiğini düşünür kıskançlık adı altında kısıtlayan terk etti gitti herkes çevremdeki kurtuldun diyo sevincliler iki ay olacak sesinde çıkmadı zaten başkasına gitti yani ben uzulsemde hayat boyu cekemezdim sanırım.Acil kaçılması gereken tip.Adamin her lafı tehlike sinyalleri çaldiriyor,ilk dakikalarda kacmaniz gerekiyordu.Anacı, baskıcı,bencil, karşıdakinin değerlerine, düşüncesine saygı duymayan bir tip.Nereden buldunuz bunu,deli gibi arasan böyle beşi bir yerde toksit adamı bulamazsın MAŞALLAH elinizle koymuş gibi bulmuşsunuz.Dertsiz başıma dert almam lazım, yaşarken intihar etmeyelim derseniz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?