Onunla Konuşmak Rahatlatıyor :)

midimidi15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
51
1
86
İstanbul
İnternette gezinirken bir chat sitesine girdim daha doğrusu merak ettim.Fazla kişi yoktu ama o vardı.Selamlaştık ve benim çıkmam gerek dedim.O da eğer istersen msn verebilirsin ve sohbetimize orada devam edebiliriz dedi.Neyse çıktım msneye girdiğimde eklemişti.Açıktı ve konuştuk.Normalde ukala insanlar beni ekleyince selamdan sonra nerelisin , foto var mı ? diye sorarlardı.Ama o farklıydı.Selam dedi ben de selam dedim.Adımızı sormayı bile unuttuk saatlerce konuştuk.Ama konumuz aşk falan değildi.İkimizin de çok ortak yönü vardı.İkimiz de tarihi seviyorduk başladık konuşmaya.Kim olduğunu adını bilmiyordum sadece ben onun Gaziantep'te o benim İstanbul'da yaşadığımı biliyordu o kadar.2-3 saat konuştuk.İlk kez biriyle saatlerce konuştum.Normal akın arkadaşlarımla bile 15 dk dan fazla konuşmazdım.Neyse iyi çocuk dedim içimden ve çok saygılıydı.Ukalalarla konuştuğumda 1 dk sonra foto var mı canım derlerken o tek bir saygısızlık etmedi.Çıkmak zorunda olduğumu söyledim.O da bir daha görüşebilecek miyiz dedi.Ben de görüşürüz dedim çıktım.Tekrar açtığımda yine 2-3 saat konuştuk.Üzerimde güzel intibalar bıraktı.Sohbeti o kadar hoştu ki adını 2 gün sonra öğrenebildim.Adı Oktaymış.Sonra hobilerimizden bahsettik o kadar çok ortak yönümüz var ki.O savcı olmak istediğini söyledi ben de heveslendirdi.Hayalimizdeki ev bile , tercihlerimiz,hedeflerimiz de aynı.Hoşlandığımız şeyler , hobiler , müzik tarzımız her şey aynı.Yükseleni terazi benim burcum da terazi.Çok aynıyız.Bugün hayallerimizden bahsettik.Çok iyi birisi.Üniversite için İstanbul'a geleceğini söyledi.Çok sevindim.Her zaman çıkışımda bir daha gsohbet edelim diye uğurluyor beni.Birbirimizden hoşlandık.Ama o bana hiçbir zaman salakça tipler gibi 2 gün sonra seni seviyorum demedi.Bana hediye ettiği şarkılarla duygularını belirtti.Sözlü ifade etmedi.Sonra akşam konuşurken ayı gördüğü söyledi ben de görüyorum dedim.O zaman ay iki yüzlü dedim.O da aynı zamanda görüyoruz aynı zamanda şarkılar söyleyip gülüyoruz dedi.Bir yıldızın var mı dedi ben de yok dedim.Benim de yok dedim :) Sohbet saatlerce sürüyordu.Şu an bile konuşuyorum :) Sizce arkadaşlığımız devam etmeli mi ? Bir saygısızlığını , sviyesizliğini göremedim.Diğerleri gibi canım manım da demiyor saygılı.Ne dersiniz ?

Sohbet hep seviyeli.Diğerleri aşktan meşkten bahsederken biz ikimiz tarihten , hedeflerimizden bahsediyoruz.Hatta bir ara ülke sorunlarına bile değinmiştik.Az önce msn den çıktım yine aynı saygısıyla görüşelim dedi :)

Yine de sen temkinli ol...
Fazla da önyargılı olma...
Gazetelerin 3. sayfa haberlerinde neler okuduğumuzu da unutma...

Şaşkınım nasıl olabilir böyle birşey, siz bunlara derin konuşmalar ya da ciddi seyler mi diyorsunuz. 2-3 saat konuşmayı uzun süre olarak mı tanımılıyorsunuz yani inanın ben de pek az konuşan, zor güvenen, v.s biriyimdir ama bazen nette 10 saat günlerce konuştgum kişiler oldu, ütelik te genelde seçkin, kaliteli, çok doğru konuşan, brçok şey öğrendiğim, her konudan konuşabildiğim insanlardı..Yine de nette gerçek bir ilişki, arkadaslık olur mu hayır çok zor diye düşünüyorum. Bugüne dek çoktan evlenmiş olmalıydıım hatta belki onlarca kez, inanın bahsettiklerinizin belki 100 katı derininde konuşmalar yaptım, sıfır hatalı beni çok isteyen insanlara rastladım. Bana göre bir daha sohbet edelim mesela berbat bir cümle, tekrar iletişimde olmayı sürdürmek isterim olmalı bence ,canım manım gibi kelimelerle degerlendirmeyin derim ben bu kadar basit olmamalı, bilemiyorum netten çok zor insanlara güvenmek, anlamak ki dediğim gibi siz ülke sorunları demişsiniz, benim dünyanın bu konuma nasıl geldiği, sorunların temellerinde ne var, çözümler nedir, hissedilenler nedir, o insanların yaşamları nedir gibi o kadar çok şey konutugum sohbetlerim oldu ki çok şaşırdım siz böyle yazınca. Ve emin olun sonunda ben hiç saygısızlıkla karsılaşmadım ama insan bir süre sonra nette diye huzursız olmaya başlıuor, iyi hissetmiyor, aklınızın bir köşesnden nette ne olaylar oluyor, insanlar ne sahtekarlar diye geciyor ve noktalıyorsunuz. Kendinizi çok kaptırmamanızı, araştırmanızı, basit kriterlerle degil derin konularda degerlendirmenizi nacizane öneririm,hayal kırıklıgı yasamak istemiyorsanız...

Oktay deyince şok oldum:1shok::1shok: Böyle başımdan kaynar sular devrildi:1shok: ayy çok korktum benim ki nete falan girmez ama dedim kendi kendime sengözlerimebaksanab
Nese benimki gaziantepli falan diil :)) zaten tarihide sevmez içim rahatladı vallakaydirigubbakcemile3

Back
X