Şaşkınım nasıl olabilir böyle birşey, siz bunlara derin konuşmalar ya da ciddi seyler mi diyorsunuz. 2-3 saat konuşmayı uzun süre olarak mı tanımılıyorsunuz yani inanın ben de pek az konuşan, zor güvenen, v.s biriyimdir ama bazen nette 10 saat günlerce konuştgum kişiler oldu, ütelik te genelde seçkin, kaliteli, çok doğru konuşan, brçok şey öğrendiğim, her konudan konuşabildiğim insanlardı..Yine de nette gerçek bir ilişki, arkadaslık olur mu hayır çok zor diye düşünüyorum. Bugüne dek çoktan evlenmiş olmalıydıım hatta belki onlarca kez, inanın bahsettiklerinizin belki 100 katı derininde konuşmalar yaptım, sıfır hatalı beni çok isteyen insanlara rastladım. Bana göre bir daha sohbet edelim mesela berbat bir cümle, tekrar iletişimde olmayı sürdürmek isterim olmalı bence ,canım manım gibi kelimelerle degerlendirmeyin derim ben bu kadar basit olmamalı, bilemiyorum netten çok zor insanlara güvenmek, anlamak ki dediğim gibi siz ülke sorunları demişsiniz, benim dünyanın bu konuma nasıl geldiği, sorunların temellerinde ne var, çözümler nedir, hissedilenler nedir, o insanların yaşamları nedir gibi o kadar çok şey konutugum sohbetlerim oldu ki çok şaşırdım siz böyle yazınca. Ve emin olun sonunda ben hiç saygısızlıkla karsılaşmadım ama insan bir süre sonra nette diye huzursız olmaya başlıuor, iyi hissetmiyor, aklınızın bir köşesnden nette ne olaylar oluyor, insanlar ne sahtekarlar diye geciyor ve noktalıyorsunuz. Kendinizi çok kaptırmamanızı, araştırmanızı, basit kriterlerle degil derin konularda degerlendirmenizi nacizane öneririm,hayal kırıklıgı yasamak istemiyorsanız...