- Konu Sahibi midimidi15
İnternette gezinirken bir chat sitesine girdim daha doğrusu merak ettim.Fazla kişi yoktu ama o vardı.Selamlaştık ve benim çıkmam gerek dedim.O da eğer istersen msn verebilirsin ve sohbetimize orada devam edebiliriz dedi.Neyse çıktım msneye girdiğimde eklemişti.Açıktı ve konuştuk.Normalde ukala insanlar beni ekleyince selamdan sonra nerelisin , foto var mı ? diye sorarlardı.Ama o farklıydı.Selam dedi ben de selam dedim.Adımızı sormayı bile unuttuk saatlerce konuştuk.Ama konumuz aşk falan değildi.İkimizin de çok ortak yönü vardı.İkimiz de tarihi seviyorduk başladık konuşmaya.Kim olduğunu adını bilmiyordum sadece ben onun Gaziantep'te o benim İstanbul'da yaşadığımı biliyordu o kadar.2-3 saat konuştuk.İlk kez biriyle saatlerce konuştum.Normal akın arkadaşlarımla bile 15 dk dan fazla konuşmazdım.Neyse iyi çocuk dedim içimden ve çok saygılıydı.Ukalalarla konuştuğumda 1 dk sonra foto var mı canım derlerken o tek bir saygısızlık etmedi.Çıkmak zorunda olduğumu söyledim.O da bir daha görüşebilecek miyiz dedi.Ben de görüşürüz dedim çıktım.Tekrar açtığımda yine 2-3 saat konuştuk.Üzerimde güzel intibalar bıraktı.Sohbeti o kadar hoştu ki adını 2 gün sonra öğrenebildim.Adı Oktaymış.Sonra hobilerimizden bahsettik o kadar çok ortak yönümüz var ki.O savcı olmak istediğini söyledi ben de heveslendirdi.Hayalimizdeki ev bile , tercihlerimiz,hedeflerimiz de aynı.Hoşlandığımız şeyler , hobiler , müzik tarzımız her şey aynı.Yükseleni terazi benim burcum da terazi.Çok aynıyız.Bugün hayallerimizden bahsettik.Çok iyi birisi.Üniversite için İstanbul'a geleceğini söyledi.Çok sevindim.Her zaman çıkışımda bir daha gsohbet edelim diye uğurluyor beni.Birbirimizden hoşlandık.Ama o bana hiçbir zaman salakça tipler gibi 2 gün sonra seni seviyorum demedi.Bana hediye ettiği şarkılarla duygularını belirtti.Sözlü ifade etmedi.Sonra akşam konuşurken ayı gördüğü söyledi ben de görüyorum dedim.O zaman ay iki yüzlü dedim.O da aynı zamanda görüyoruz aynı zamanda şarkılar söyleyip gülüyoruz dedi.Bir yıldızın var mı dedi ben de yok dedim.Benim de yok dedim :) Sohbet saatlerce sürüyordu.Şu an bile konuşuyorum :) Sizce arkadaşlığımız devam etmeli mi ? Bir saygısızlığını , sviyesizliğini göremedim.Diğerleri gibi canım manım da demiyor saygılı.Ne dersiniz ?